Hem | Kurser i spanska | Spansk kultur | Gratis kurskatalog | Anmälningsblankett

Site Map

Lär dig spanska
Om E.I.
Varför lära sig spanska?
Varför just E.I?
Gratis kurskatalog
Anmäl dig nu!
E.I. Destinationer
Alcalá de Henares, Spanien
Salamanca, Spanien
Málaga, Spanien
San Rafael, Costa Rica
Tamarindo, Costa Rica
Cuernavaca, Mexico
Kursutbud
Special erbjudande
Kurser i spanska
Logi
Aktiviteter och utflykter
Priser och datum
Inkluderad service
Testa din spanska
E.I.
Video
Foton
Ord från våra studenter
Nyhetsbrev
Kontakta oss
Ladda ner
Användbar information
Visa
University Credits
Svenska studenter - CSN
Bildungsurlaub
Om Spanien och det spanska spåket
E.I. Partners
E.I. Agenter
Universitet och skolor
Lär dig spanska i Spanien

Lär dig spanska i Spanien, Mexico eller Costa Rica. Escuela Internacionals spanska språkskolor erbjuder spanska språkurser med hög kvatitet och välutbildade lärare med spanska som modersmål. Syftet med språkkurserna är studenterna på ett snabbt och effektivt vis ska lära sig eller förbättra redan förvärvade kunskaper i det spanska språket. Med Escuela Internacional kan du välja mellan ett stort utbud av språkskolor i fantastiska miljöer och ett brett utbud av olika kurser.
Lär dig spanska i Spanien
Studera utomlands pa sprakskola i Spanien Alcalá de Henares Spanska i Alcalá de Henares
Effektiva språkkurser i spanska i en historisk stad som finns med på UNESCO:s lista över kulturarv. Alcalá är även Miguel de Cervantes födelsestad. Lär dig spanska i Alcalá.
Spanska kurser i Spanien Salamanca Spanska i Salamanca
Studera det spanska spåket vid språkskolan i Salamanca. Den öppna och festliga atmosfären i denna kosmopolitiska universitetsstad gör det lätt att lära känna folk oavsett ålder och nationalitet.
Las spanska i Spanien kurser i Malaga Spanska i Malaga
Att studera spanska i Malaga är den perfekta kombinationen av att effektivt lära sig språket och samtidigt njuta av de fina golfbanor som finns i området samt en riktig sol och  badsemester.   
Lär dig spanska i Latinamerika
Las kvalitativa spanskakurser i Costa Rica Spanska i San Rafael (Costa Rica)
Språkskolan är omgiven av vidsträckta tropiska trädgårdar. Här kan du njuta av den storslagena naturen, den fridfulla omgivningen samtidigt som du studerar spanska vid Escuela Internacional.  
Las kvalitativa spanskakurser i Costa Rica Spanska i Tamarindo (Costa Rica)
Vad sägs om att lära sig spanska i regnskogen med bara några få minuters promenad från stranden. Varför inte kombinera dina spanskastudier med en surfkurs!
Spanskakurser vid spansk sprakskola i Mexiko Spanska i Mexico
I den fantastiska staden Cuernavaca har du möjlighet att läsa spanska och njuta av den mexikanska kulturen i en storslagen miljö. Cuernavaca är en gammal kolonialstad där många av huvudstadens innevånare har sina sommarhus, eller weekend-hus.

 

Spanska kulturaktiviteter
Las spanska utomlands och lar dig om den spanska kulturen med aktiviteter och utflykter För Escuela Internacionals studenter annordnas spanska kulturaktiviteter och utflyktsprogram året om för att studenterna ska få lära känna den spanska kulturen och samtidigt lära sig det spanska språket.

Klicka här för att läsa mer om kulturaktiviteterna och utflyktsprogrammen.
 

Escuela Internacionals nyhetsbrev
Håll dig uppdaterad om vad som händer på Escuela Internacionals spanskaskolor. I nyhetsbrevet berättar vi om vad som händer i den spanska kulturen, helgdager, högtider och andra event i Spanien, Mexico och Costa Rica. Håll även koll på de specialerbjudanden som Escuela Internacional erbjuder. Anmäl dig här för att få nyhetsbrevet "Spain News" till din e-post.
Kurser i spanska
Anmäl dig till en kurs i spanska i Spanien, Mexico eller Costa Rica. Du kan lära dig att behärska det spanska språket väl i alla situationer genom att studera spanska vid Escuela Internacional.   

Kurserna är utvecklade för att studenterna snabbt ska lära sig spanska i små klasser för att studenterna ska får mycket uppmärksamhet och stöd av läraren. Det finns nitton olika kurser i spanska att välja mellan.
Intensivkurs i spanska - sommarkurs + aktiviteter
Super-intensivkurs i spanska - sommarkurs

Sommarkurser i spanska för ungdomar - 14 till 18 år
Kurs i spanska för spansklärare
Förberedande kurs inför DELE examen

Anmäl dig till en grupp

Spansk kultur

Don QuixoteDon Quijote de  la Mancha
de la Mancha

Upptäck La Mancha, landet från El Quijote. Lär dig mer om den novell som firade sitt 400-åriga jubileum år 2005. Läs mer...

Spansk litteraturSpansk litteratur
Den spanska litteraturen är fylld av fantastiska litterära verk och framstående författare som Almudena Grandes och Isabelle Allende. Läs mer...

Spanska provinser och städer
Upptäck spanska städer som Segovia, alla spanska städer har sig egen charm. Spanska provinser och staderEller lär dig mer om regioner som Andalusien. Läs mer...

Spanska festerspanska fester och hogtider i Spanien
Det sägs att spanjorer älskar att festa, det kan finnas en sanning i detta. Lär dig mer om de spanska festivalerna och helgerna i Spanien. Lär dig mer om hur man firar jul och påsk i Spanien. Läs mer...

Typiskt spanskt
Det spanska köket

Kända spanjorer
Plaza Mayor i Salamanca

Spanien, Mexico eller Costa Rica
Planera en vecka, en sommar, termin eller

ett år i Spanien, Mexico eller Costa Rica

och lär dig det spanska språket och kulturen.

Sejour linguisitque en Espagne   Spanisch lernen in Spanien    Spanish Courses in Spain   Cours d'espagnnol en Espagne