Start pagina | Spaanse taal cursussen | Spaanse Cultuur | Folder | Inschrijven | English

16-05-2008  
Spaans leren
Over de E.I.
Waarom Spaans leren?
Waarom E.I.?
Gratis folder
Nu inschrijven!
Bestemmingen  E.I.
Alcalá de Henares, Spanje
Salamanca,  Spanje
Málaga, Spanje
San Rafael, Costa Rica
Tamarindo, Costa Rica
Cuernavaca, Mexico
Cursus Spaans
Speciale aanbiedingen
Cursus Spaans
Huisvesting
Activiteiten / Excursies
Prijzen en Data
Services
Instap toets
E.I.
Video
Foto album
Aanbevelingen
Nieuwsbrief
Contact
Downloads
Informatie
Visa
University credits (V.S.)
Zweedse studenten - CSN
Bildungsurlaub
Medewerkers E.I.
Agentschappen E.I.
Universiteiten en scholen

Over E.I.

Wat is E.I.?  Doelen Profiel van de student De leraren en de methodes
 

De leraren en de methodes


Vooruitstrevend leren

Sinds 1988 hebben de centra van de E.I. onderzoek gedaan naar verschillende leermethodes en aan de hand daarvan hebben zij vernieuwende leermethodes ontwikkeld voor Spaans als tweede taal. Momenteel gebruiken wij een communicatieve leermethode. De activiteiten en opdrachten zijn praktisch en richten zich op de ontwikkeling van de spreek en schrijf vaardigheid die bruikbaar zijn in het dagelijks leven. 

Spaanse lesDe verschillende niveaus van Escuela Internacional zorgen ervoor dat de studenten zich kunnen ontwikkelen van beginner tot ver gevorderde student. Op de eerste lesdag doen de studenten een test om het niveau te bepalen waarmee ze de cursus zullen beginnen. Hierdoor  zullen de studenten beter van hun behoeftes worden voorzien. Vanaf het begin vorderen de studenten snel, dit doordat ze constant in contact zijn met de Spaanse taal. 

Zowel de programmas als de inhoud van iedere cursus zijn gecontroleerd door de directeur van het centrum, dit in samenwerking met de studie-coordinator. Op deze manier zijn zij het altijd eens met de filosofie van de E.I. De leraren hebben geexperimeenteerd met de verschillende leermethodes van de E.I., dit met studenten afkomstig uit 35 verschillende landen. 

Spaanse lesEen intensieve cursus van 3 maanden van de E.I. staat gelijk aan een studie van 3 jaar in het land van herkomst van de student, dit bij 2 uur studeren per week. De combinatie van de Spaanse taal en cultuur en hoge kwaliteit van de cursussen van de E.I. helpen u vanaf de eerste dag. De beste manier om een taal te leren is door te praten, luisteren, lezen en denken in deze taal gedurende de hele dag. Dit kunt u op een leuke en efficiente manier doen bij een van de centra van E.I. 


Wij geven cursussen Spaans gedurende het hele jaar. Als u reeds over enige kennis van de Spaanse taal beschikt kunt u iedere maandag beginnen met cursus. Als u beginner bent en u in Spanje gaat studeren, raden wij u aan deel te nemen aan het begin van een cursus die iedere 4 weken start.

Communicatieve Methodes

Het grootste deel van de cursus is in de vorm van praktijk oefeningen en opdrachten, op een manier dat men het niet doorheeft echt aan het studeren te zijn. Dit noemen ze ook wel Communicatieve Methodes. De leraar geeft een situatie waarin de studenten ook in het dagelijks leven mee te maken hebben. Dankzij deze manier van lesgeven maken de studenten snel voorgang en leren vloeiend te communiceren in verschillende situaties met behulp van de leraar.

De Communicatieve Methodes werken volgens de structuur van het dagelijks leven. Het gaat om de dagelijkse situaties. Deze methode onderscheid zich van anderen die zich alleen maar richten op het herhalen en maken van opdrachten. De communicatieve methode onderscheid zich doordat het afwisselender is en meer de nadruk legt op het communiceren. De sleutel tot succes van deze methode is de constante interactie tussen de student en de leraar of tussen de klasgenoten onderling.


Ons programma biedt lessen aan die zijn gebasseerd op werkelijke situaties uit het dagelijks leven. Men combineerd dit tot creatieve en leuke activiteiten met een sterke grammaticale invloed, deze helpt de talenkennis te versterken. De praktijk aktiviteiten helpen de studenten de aangeleerde structuur te gebruiken en geeft ze zelfverzekering doordat ze de taal spreken. De lessen zijn zo gestructureerd dat studenten eerst nieuwe woorden en  grammatica leren toe te passen met gebruik van oefeningen. Later zal men de nieuwe kennis toepassen in de groep of in twee talen. De leraar zal de lessen in goede banen leiden zodat iedereen aktief aan de lessen deelneemd.
Bekijk de inhoud en structuur van de cursussen.

lesgeven in Spanje

Gemotiveerde leraren met ervaring in het lesgeven.

Het succes van een talenschool is toe te schrijven aan de kwaliteit van de leraren en de leermethodes. Daarom zijn er bij de E.I. enthousiaste en ervaren leraren werkzaam. Het zijn experts op het gebied lesgeven en motiveren, en hebben opleidingen genoten aan de beste universiteiten van Spanje. Als we aan de kwaliteit van de leraren de effectieve Communicatieve Methodes toevoegen en de deelname van de leraren aan de culturele activiteiten, kunnen we u een onvergetelijke ervaring verzekeren in de stad van uw keuze. 

Werkcolleges ter voorbereiding van de nieuwe leraren E.I. in Spanje.

De nieuwe leraren verrichten speciale werkcolleges om de methodes van de E.I. te bestuderen. Tijdens deze werkcolleges leren ze dat de voortgang van de studenten onder invloed is van vele verschillende factoren en dat personen afkomstig uit verschillende landen andere obstakels tegenkomen bij het bestuderen van de taal. De leraren leren deze obstakels te overwinnen, zodat de voortgang van de student sneller en efficienter zal zijn.

Materialen van het onderwijs en leermiddelen

Spaans onderwijsmateriaalAlle studenten ontvangen onderwijs materiaal op de eerste dag van de cursus. Deze materialen zijn inclusief tekstboeken en eigen lesmateriaal en fotokopien van Escuela International. Onze leraren hebben toegang tot een brede verzameling lesmateriaal, inclusief de laatste technologieen op het gebied van talen. Dit om aan alle behoeftes van de internationale student te kunnen voldoen.


Er is een ruime keuze aan leermiddelen en lesmateriaal wat gebruikt wordt tijdens de lessen. E.I. heeft een bibliotheek met materiaal ter beschikking voor de leraren. Hieronder ziet u een tabel met de verschillende lesmaterialen die beschikbaar zijn.

Boeken:
Aanvullende tekstboeken, grammaticateksten, woordenboeken, methodes en ideeen voor activiteiten tijdens de les.

Video:
Spaanse films, andere films met Spaanse ondertiteling, videos met een culturele inhoud en videos van presentaties worden gehouden in de lessen.

Geluidtapes:
Geluidtapes van de gepubliceerde tekstboeken, bevatten conversaties en andere activiteiten ter ondersteuning van het gehoor, populaire liedjes en stukjes van radio programmas.

Materiaal gemaakt door Escuela Internacional:
Onderwijs materiaal voor de samenstelling van de lessen, onderwijs materiaal voor de vergevorderde Spaanse cursus, onderwijs materiaal voor de culturele lessen, gidsen ter ondersteuning van de docenten met referenties naar de tekstboeken die gebruikt worden tijdens de Vocabulair/Grammatica lessen, Data bases met exames, archief met illustraties en activiteiten uit het dagelijks leven.

Constante beoordeling van de voortgang in Spanje.

De docenten beoordelen constant uw voortgang. Iedere week wordt er een test gemaakt om te kijken hoe u vorderd. Op deze manier weten zij waar u nog verbeterd in moet worden. Aan het einde van de cursus, of iedere maand geeft de leraar de studenten een overzicht van de resultaten. Op deze manier is het mogelijk uw resultaten van de cursus te vergelijken en uw vooruitgang te zien bij het leren van de Spaanse taal. 
studeren in het buitenland

E.I. Diplomas

1. Aanwezigheids Certificaat.
Dit certificaat wordt aan de studenten gegeven die met regelmaat de lessen hebben gevolgt. Dit certificaat is voor de student van de Escuela Internacional.

2. Eervolle vermelding.
Dit certificaat wordt aan de studenten gegeven die een uitmuntend resultaat hebben behaald op ieder niveau.


Spaanse cultuur
Don Quijote de la Mancha
Spaanse literatuur
Provincies en steden
Spaanse feesten
Spaanse clichés
Internationaal bekende Spanjaarden
Spaanse keuken
Plaza Mayor Salamanca
Gids van...
Cursus Spaans
Spanje
Málaga
Costa Rica
México
Recomendaciones

"De tijd is hier bij Escuela Internacional voorbij gevlogen. Hier in Salamanca kunUna studentessa di spagnolo ad Alcala je de E.I. vinden en je zult zien dat het geweldig is!" 
Lees complete tekst.


Lerares uit Brazilie, 48 jaar.