Start pagina | Spaanse taal cursussen | Spaanse Cultuur | Folder | Inschrijven | English

08-11-2008  
Spaans leren
Over de E.I.
Waarom Spaans leren?
Waarom E.I.?
Gratis folder
Nu inschrijven!
Bestemmingen  E.I.
Alcalá de Henares, Spanje
Salamanca,  Spanje
Málaga, Spanje
San Rafael, Costa Rica
Tamarindo, Costa Rica
Cuernavaca, Mexico
Playa del Carmen, Mexico
Cursus Spaans
Speciale aanbiedingen
Cursus Spaans
Huisvesting
Activiteiten / Excursies
Prijzen en Data
Services
Instap toets
E.I.
Video
Foto album
Aanbevelingen
Nieuwsbrief
Contact
Downloads
Informatie
Visa
University credits (V.S.)
Zweedse studenten - CSN
Bildungsurlaub
Medewerkers E.I.
Agentschappen E.I.
Universiteiten en scholen

Waarom Spaans leren?

Waarom Spaans leren?
De reden waarom men Spaans wil leren is per persoon verschillend. We geven hier enkele voorbeelden van redenen die het meest worden gegeven. We geven u wat meer informatie over de Spaans cultuur en de taal. Zo kunt u zelf misschien inzien waarom het leren van de Spaanse taal zo populair is.

· Meer dan 500 miljoen personen spreken Spaans. In 21 landen is Spaans de officiële taal en hier zijn 330 miljoen Spaans sprekende inwoners.
· Alleen al in de VS zijn er meer dan 30 miljoen Spaanstaligen en dit aantal neemt met de dag toe.
· Spaans is voor verschillende internacionale organisaties de officiële spreektaal (Verenigde Naties, GATT, etc.) en wordt steeds vaker gebruikt in de kunst wereld en het toerisme.
· Door de Spaanse taal te leren zal men de Spaanse cultuur ook beter begrijpen. Uit deze cultuur komen enkele zeer belangrijke kunstenaars en schrijvers zoals Goya, Picasso, Miró, Dalí en schrijvers zoals Cervantes, García Márquez en Isabel Allende
· De groeiende economie van spaanstalige landen en de vorming van de handelsovereenkomst van de NAFTA hebben er voor gezorgd dat de Spaanse taal steeds belangrijker wordt in het zakenleven.
· De Spaanse cultuur is erg uitnodigend. Ieder jaar bezoeken meer dan 55.000 studenten het land.
Studeer spaans in Spanje


Waarom Spaans leren in Spanje?

internationale vrienden

Snel en makkelijk.
Als men in Spanje Spaans leert, het land van origine van de taal, zal men veel sneller leren dan in het eigen land. Dit omdat men de taal hoord en hiermee communiceerd gedurende de gehele dag in plaats van een paar uurtjes in een les. Men leert de taal sneller dan thuis omdat men constant in contact is met de taal en de cultuur. Het is zelfs zo dat wat de studenten in Spanje in 1 maand leren thuis een semester zal kosten. De centra van de E.I. zijn gesitueerd in steden waar de studenten zich thuis zullen voelen en de taal goed kunnen oefenen.

Het is effectiever.
In de les zetten de leraren zich in om het vocabulair van de studenten uit te breiden en de taal beter te laten begrijpen. Alle lessen worden vanaf de eerste dag in het Spaans gegeven.  Op deze manier leert men het snelst. Men gebruikt de taal de hele dag in alle situaties zoals, boodschappen doen, uitgaan, naar de bioscoop etc.

Het is leuker.
Er zijn meer redenen om Spaans in Spanje te leren want terwijl men studeerd leert men nieuwe mensen kennen, men kan deelnemen aan culturele of sportieve activiteiten en op deze manier is men ook met de taal aan het oefenen.

Waarom Spaans leren in het buitenland?
Het is een groot voordeel een taal te leren in het land waar het gesproken wordt omdat men constant in contact is met de taal en cultuur. Terwijl de kennis van de taal verbeterd leert men het land kennen. Het helpt om de wereld vanuit een ander oogpunt te bekijken en men leert om te gaan met verschillende culturen. Er is geen betere manier om een land, haar cultuur, taal en inwoners beter te leren kennen dan door er te studeren.

Groeien en leren.
Studeren in het buitenland is een unieke ervaring. Het vergroot kansen en men leert op een andere manier te leven en denken. Men zal onafhankelijker worden door deze ervaring. De studenten keren terug naar hun eigen land met meer zelfvertrouwen en een trots gevoel.

Het verbreden van de horizon.
Studeren in het buitenland opent deuren en zorgt voor een grotere kennis en begrip voor internationale themas zoals politiek en economie. Men keert terug met een betere kijk op wat er gaande is in de wereld. Men leert andere culturen te begrijpen. Men leert het eigen land meer te waarderen.

Behaal een diploma Spaans in Spanje

Het vergroot de kans op een baan
Studeren in het buitenland kan de kans op een baan vergroten, vooral in de handelsector, bij internationale bedrijven en overheidsinstellingen. Steeds vaker zijn bedrijven op zoek naar werknemers die in het buitenland hebben gestudeerd omdat deze over meer internationale kennis beschikken en meer talen spreken.

Eigen redenen
Er zijn vele voordelen aan het studeren in het buitenland, maar het meest belangrijke is uw eigen reden om naar het buitenland te gaan. Het kan zijn omdat u graag een vreemde taal wilt leren of meer wilt weten van de cultuur, of u wilt reizen en nieuwe mensen wilt leren kennen. Er zijn vele verschillende redenen. Het is een goed idee uw redenen op te schrijven en advies te vragen aan een leraar of uw familie om zo een geschikte keuze te maken wat betreft uw verblijf in het buitenland.

Wil je Spaans leren in Spanje?
Volg de volgende links om meer informatie te verkrijgen:


Spaanse cultuur
Don Quijote de la Mancha
Spaanse literatuur
Provincies en steden
Spaanse feesten
Spaanse clichés
Internationaal bekende Spanjaarden
Spaanse keuken
Plaza Mayor Salamanca
Gids van...
Cursus Spaans
Spanje
Málaga
Costa Rica
México
Aanbevelingen

De sfeer bij de Escuela Internacional is  geweldig. De leraren staan altijd voor je klaar en mijn Spaans werd iedere dag beterStudent Spaans in Salamanca"   
Lees de complete tekst.

 

Polen, Student 19 jaar