Start pagina | Spaanse taal cursussen | Spaanse Cultuur | Folder | Inschrijven | English

16-05-2008  
Spaans leren
Over de E.I.
Waarom Spaans leren?
Waarom E.I.?
Gratis folder
Nu inschrijven!
Bestemmingen  E.I.
Alcalá de Henares, Spanje
Salamanca,  Spanje
Málaga, Spanje
San Rafael, Costa Rica
Tamarindo, Costa Rica
Cuernavaca, Mexico
Playa del Carmen, Mexico
Cursus Spaans
Speciale aanbiedingen
Cursus Spaans
Huisvesting
Activiteiten / Excursies
Prijzen en Data
Services
Instap toets
E.I.
Video
Foto album
Aanbevelingen
Nieuwsbrief
Contact
Downloads
Informatie
Visa
University credits (V.S.)
Zweedse studenten - CSN
Bildungsurlaub
Medewerkers E.I.
Agentschappen E.I.
Universiteiten en scholen

Omschrijving van de Inhoud van de cursussen

De centra van de E.I. gebruiken de Communicative leermethode. De activiteiten en opdrachten zijn praktijkgericht en de nadruk ligt op de spreek en schrijfvaardigheden. In de les wordt de stof uitgelegt aan de hand van dagelijkse situaties. De creatieve maar praktijkgerichte opdrachten zorgen vor het snelle leren spreken van de Spaanse taal. De studenten krijgen zelfvertrouwen in het spreken door de een goed aangeleerde structuur van de taal.
Grammatica en Vocabulair (10 lessen per week):
Men breidt het vocabulair uit, de grammaticale concepten worden uitgelegt en handige zinnen worden geleerd. De lessen zijn zo ingericht dat men via praktijkgerichte voorbeelden de nieuwe vocabulair en grammatica leert te gebruiken. Later wordt er geoefend met groepjes of tweetallen met de nieuw aangeleerde stof. Dit via situaties uit het dagelijkse leven.
Compositie, lees en schrijfvaardigheden (5 lessen per week):
Deze lessen zijn om de lees en schrijfvaardigheden te ontwikkelen. Men wordt een structuur aangeleerd om een tekst te schrijven. De docent zal hierbij de studenten ondersteunen en adviezen geven.
Conversatie (5 lessen per week):
Tijdens deze lessen wordt er gewerkt aan de verbetering van de spreekvaardigheden en het beter kunnen communiceren. De communicatieve vaardigheden worden geoefend met behulp van actuele onderwerpen op het gebied van economie, Spaanse politiek en cultuur, sociale onderwerpen etc. Er wordt gediscussieerd en meningen worden uitgewisseld over de verschillende leefgewoontes en culturen. Men komt op deze manier meer te weten over andere landen. De themas verschillen per niveau en de interesse van de studenten.
Cultuur (10 lessen per week):
Men leert meer over de Spaanse cultuur door de bestudering van de kunst, geschiedenis, literatuur en muziek. Maar ook wordt es aandacht besteed aan de leefgewoontes, klededracht, gastronomie en de vrijetijds besteding. De themas verschillen per niveau en de interesse van de studenten.

Niveaus bij de Escuela Internacional


Niveaus bij de Escuela Internacional zijn volgens de Europese standaard.
De niveaus zijn volgens de Europese standaard, die zijn onderverdeeld in 3 niveaus; Beginners, gevorderd en vergevorderd. Er zijn 6 cursussen: A1, A2, B1, B2, C1 en C2. hier buiten biedt de Escuela Internacional nog 3 extra cursussen aan, het totaal is dus 9 verschillende cursussen die men kan volgen bij de E.I.: A1, A2, A3, B1, B2, B3, C1, C2 y C3.

Wat is uw niveau van de Spaanse taal?

Beginner. A1,A2,A3

Bij dit niveau kan de student simpele conversaties volgen, kan hij zich redden in veel voorkomende situaties en een korte tekst schrijven.

Gevorderd. B1,B2,B3

De student kan deelnemen aan langere gesprekken, discussieren en een duidelijke mening geven. De student kan langere teksten schrijven en duidelijk omschrijven wat hij bedoeld.

Vergevorderd. C1,C2,C3

In dit niveau kan de student zonder veel problemen tv programmas volgen en films kijken. De student kan zich vloeiend uitdrukken in de Spaanse taal en kan duidelijke teksten schrijven waarin precies wordt gezegt wat bedoeld wordt.
 

Spaanse cultuur
Don Quijote de la Mancha
Spaanse literatuur
Provincies en steden
Spaanse feesten
Spaanse clichés
Internationaal bekende Spanjaarden
Spaanse keuken
Plaza Mayor Salamanca
Gids van...
Cursus Spaans
Spanje
Málaga
Costa Rica
México
Kwaliteits cursussen