Start pagina | Spaanse taal cursussen | Spaanse Cultuur | Folder | Inschrijven | English

11-05-2008  
Spaans leren
Over de E.I.
Waarom Spaans leren?
Waarom E.I.?
Gratis folder
Nu inschrijven!
Bestemmingen  E.I.
Alcalá de Henares, Spanje
Salamanca,  Spanje
Málaga, Spanje
San Rafael, Costa Rica
Tamarindo, Costa Rica
Cuernavaca, Mexico
Cursus Spaans
Speciale aanbiedingen
Cursus Spaans
Huisvesting
Activiteiten / Excursies
Prijzen en Data
Services
Instap toets
E.I.
Video
Foto album
Aanbevelingen
Nieuwsbrief
Contact
Downloads
Informatie
Visa
University credits (V.S.)
Zweedse studenten - CSN
Bildungsurlaub
Medewerkers E.I.
Agentschappen E.I.
Universiteiten en scholen

Waarom E.I.?

Aanbevelingen van studenten

Dit is het commentaar van studenten die bij de Escuela Internacional hebben gestudeerd. Als u persoonlijk contact wil met oud studenten, neem dan met ons contact op. Wij zullen u contact informatie verstrekken van een oud student uit uw land.

Maria Caluag

Spanish Student in AlcalaComentaar:
Ik moest Spaans leren om mijn carriére mogelijkheden te vergroten. Ik heb gekozen voor voor een jaar cursus bij de E.I. De lessen zijn erg leuk en interessant. De leraren doen er alles voor om te zorgen dat de studenten de Spaanse taal verbeteren. Het wonen bij een Spaanse familie is een onvergetelijke ervaring. Ik ben erg tevreden over de cursus.

Sociaal assistente. 28 jaar, VS

Terry McCann

Spanish Student in AlcalaComentaar:
"Ik ben beginner en het is best moeilijk alles te begrijpen wat de leraar zegt. Maar de leraren hebbenveel geduld en zijn erg grappig. Het personeel op kantoor is erg behulpzaam en service gericht. Malaga is een geweldige stad aan het strand met een historish centrum. Maar het grootste voordeel is dat het in Spanje is. "

Dokter, 39 jaar, Engeland

Ana Imai

Spanish Student in AlcalaComentaar:
"Voordat ik naar spanje kwam was ik heel erg zenuwachtig. Maar nu ben ik hier heel gelukkig omdat de lessen erg leuk zijn en de leraren erg aardig. Ik heb veel nieuwe vrienden gemaakt. En bovendien vind ik het geweldig om Spaans te `spreken."

Studente, 22 jaar, Japan

Estelle Gusejnow

Spanish Student in MalagaComentaar:
"Spaans leren bij de Escuela Internacional betekend veel oefenen. Ik spreek de taal nu veel beter dan voorheen. De leraren staan altijd voor je klaar om je te helpen. De goede herinneringen en nieuwe viendschappen zal ik voor altijd koesteren. Ik ben heel blij dat het ik heb gekozen voor de Escuela Internacional."

Studente, 22 jaar, Duitsland

   

Ellen General

Spanish Student in AlcalaComentaar:
"Escuela Internacional is een gezellige school waar de leraren me veel heben geleerd gedurende de drie maanden die ik er ben geweest. Er studeren mensen van over de hele wereld en de activiteiten die we samen hebben gedaan waren erg leuk. Spanje is een geweldig land, een echte aanrader."

Studente, 18 jaar, Nederland

Sonia Maria Gonçalves

Spanish Student in AlcalaComentario:
"De tijd is hier bij de Escuela Internacional heel snel voorbij gegaan. In Salamanca kan je studeren bij de E.I. en je zal zien dat het geweldig is! Je leert erg snel, de activiteiten buiten de lessen om zorgen er ook voor dat je de taal snel leert. Het is een geweldige ervaring om met verschillende nationaliteiten in één klas te zitten. Het is een mix van culturen."

Lerares, 48 jaar, brazilië

Victoria Sauveplane

Spanish Student in MalagaComentaar:
De Escuela Internacional zorgt ervoor dat je de wereld op een andere manier leert kennen. In de lessen leer je snel de Spaanse taal te spreken. Er heerst een gezellige sfeer en je leert veel van de Spaanse cultuur, gewoontes en feesten. Het is een ervaring die ik nooit zal vergeten.

Studente, 18 jaar, Canada

Christian Jensen

Spanish Student in SalamancaComentaar:
“De sfeer bij de Escuela Internacional is echt geweldig. De leraren zijn erg open en mijn wens om de Spaanse taal te leren werd iedere dag vervuld. De stad is ook erg mooi, er zijn veel feesten, cultuur en sport. Salamanca heeft het allemaal. Voor mij is het geweldig hier te zijn en ik betwijfel of er een andere plek is opde wereld die kan tipppen aan deze.
.

Student, 19 jaar, Polen

   

Martin Fahy

Spanish Student in MalagaComentaar:
"Ik ben erg blij dat ik heb besloten te gaan studeren bij de Escuela Internacional. Tijdens de lessen is er een goede sfeer en de leraren zijn erg simpatiek. Ze bereiden de lessen goed voor en zorgen voor voldoende afwisseling zodat iedereen het naar zijn zin heeft. De Excursies  en activiteiten hebben ervoor gezorgt dat ik veel nieuwe vrienden heb gemaakt. Ik kan dit taleninstituut aan iedereen aanbevelen die de Spanse taal wil leren."

Programmeur, 37 jaar, Ierland

Sandrine Prieur

Spanish Student in AlcalaComentaar:
"Ik denk dat het heel goed is dat de leraren alleen Spaans spreken. De cultuur lessen zijn erg interessant en we leren veel over de rijke cultuur van Spanje. De stad is erg mooi. De zon is heerlijk en daar geniet ik van op het strand. Er zijn veel leuke feesten.Ik raad het je aan  spaans te gaan studeren bij de Escuela Internacional."

Studente, 18 jaar, Frankrijk

Eleonora Bianchetti

Spanish Student in MalagaComentaar:
"Deze cursus vind ik erg leuk, in de les praten we alleen maar Spaans  en dit is heel belangrijk. De leraren zijn heel aardig en de lessen zijn niet saai. Er zijn veel activiteiten en je hebt genoeg tijd om ook naar het strand te gaan. Het gastgezin is erg leuk. Ik wil niet terug naar mijn huis in Italië!!"

Studente, 20 jaar, Italië

Ivy Cherryll Ong

Spanish Student in Alcala Comentaar:
"Vanaf de eerste dag dat ik aankwam bij de Escuela Internacional heb ik veel nieuwe vrienden gemaakt. Wonen in een wereldse omgeving is erg interessant omdat je zo de vershillen tussen de culturen kan uitwisselen. Op deze manier leer je ontzettend veel. Ik heb de Spaanse manier van leven leren kennen door de verschillende excursies en feesten. Dankzij de Escuela Internacional heb ik hier in Spanje een paar onvergetelijke weken gehad."

Studente, 23 jaar, Filipijnen

   

Justine Czora

Spanish Student in AlcalaComentaar:
"Ik vind de Escuela Internacional erg leuk omdat de lessen afwisseld zijn. ´s morgens grammatica en daarna compositie en conversatie lessen. De lessen eindigen om één uur en daarna heb je genoeg tijd om naar het strand te gaan of andre leuke dingen te doen. De huisvesting die de school heeft geregeld is erg goed en dichtbij de school."

Studente, 20 jaar, Frankrijk

Jitka Velenska

Spanish Student in AlcalaComentario:
"Los profesores de Escuela Internacional preparan mucho las clases haciendo actividades divertidas para los estudiantes, por eso aprendemos español de una manera fácil en un ambiente muy alegre. Además, por la tarde podemos ver películas, irnos de tapas o conocer la cultura española. Durante los fines de semana visitamos ciudades cercanas de la mano de un profesor. Los profesores siempre preparan agradables sorpresas para los estudiantes y la relación con ellos es verdaderamente encantadora. Me gusta mucho Escuela Internacional. Espero volver pronto."

República Checa, 49 años,
Profesora de Lengua

Charlie Lenier

Spanish Student in MalagaComentaar:
"Ik vind de Escuela Internacional helemaal tegek. De leraren zorgen voor een goede sfeer en hierdoor leer je de Spaanse taal nog beter. Ik heb vrienden gemaakt uit vele verschillende landen. Het is een culturele ervaring om nooit te vergeten.".

Student, 21 jaar , VS

Charles Loller

Spanish Student in AlcalaComentaar:
"Escuela Internacional is de enige school waar je de Spaanse taal echt leert te spreken. De themas zijn interessant, realistisch en praktijkgericht. Gedurende mijn verblijf bij de E.I. heb ik veel geleerd over Spanje en heb ik mijn Spaans vebeterd. Tijdens de excursies werden mijn vragen over de Spaanse geshiedenis al snel beantwoord. De leraren hebben me altijd erg gestimuleerd om verder te gaan doordat ze een hele positieve houding hebben.."

Student, 27 jaar, VS

   

Marc Rickert

Spanish Student in AlcalaComentaar

"Ik ben erg tevreden over de lessen omdat ik veel heb geleerd in één week. De leraren bereiden de lessen goed voor en zijn aardig. Tijdens de lessen kon ik veel praten. Er zijn vele activiteiten om de vrije tijd door te brengen."

Gymleraar, 31 jaar, Duitsland

Federico Castagna

Spanish Student in MalagaComentaar:
"Ik kwam naar de Escuela Internacional met het doel de Spaanse taal en cultuur te leren kennen. Ook wilde ik graag nieuwe vrienden maken. Ik kan zeggen dat dit gelukt is, ik heb de cursus erg leuk gevonden. Het is erg goed georganiseerd. De lessen zijn interessant men leert veel maar het is ook gezellig. De leraren zijn professioneel en erg aardig. Ik wil graag terug komen bij de E.I. om mijn Spaans te blijven verbeteren."
Ingenieur, 31 jaar, Italië

Melanie Wijnands

Spanish Student in MalagaComentaar:
“Ik vind de school erg leuk. Ik heb veel geleerd in maar twee weken tijd, Ik denk erover volgend jaar terug te komen. De leraren zijn erg aardig en er zijn studenten uit vele verschillende landen. Ik woon in een mooi appartement dichtbij school en het strand. De stad Malaga is erg mooi en het nachtleven is geweldig! "
 

Studente, 19 jaar, Nederland

Adrienne Baksh

Spanish Student in MalagaComentaar:
"De cursussen zijn erg intensief maar heel leuk. Ik kon veel leren in weinig tijd. Gedurende het programma had ik genoeg vrije tijd om de stad te bezoeken. Malaga is erg mooi. Je moet er en keer geweest zijn en haar leren kennen. Ik vind dat iedereen een keer in het buitenland moet hebben gestudeerd voor zijn 20ste. "

Studente, 19 jaar, VS.

   

Martin Mäusezahl

Spanish Student in MalagaComentaar:
"Voordat ik naar de Escuela Internacional kwam, kon ik maar een heel klein beetje Spaans. Maar nu na twee weken hier kan ik me best goed uitdrukken in het Spaans. De leraren waren tegelijkertijd onze vrienden en leerden ons de cultuur kennen. Ik heb bij de E.I. op een makkelijke manier Spaans geleerd zonder er heel veel moiete voor te hoeven doen. < "

Alemania, 24 años, Estudiante

Bastian Manz

Spanish Student in AlcalaComentaar:
" Spaans leren bij de Escuela Internacional is heel anders dan Spaans leren op mijn shool in Duitsland. De klassen zijn klein en de leraren spreken alleen Spaans. Bij de E.I. leer je heel snel. Dit ook omdat je op straat ook je Spaans kan oefenen. Kort samengevat: Ik denk dat de twee weken dat ik hier heb gestudeerd beter is geweest dan een jaar op mijn school in Duitsland."

Student, 14 jaar, Duitsland

Pierre-Charles Tardif

Spanish Student in MalagaComentaar:
"De leraren zijn heel aardig en willen je altijd helpen. De verschillende niveaus zorgen ervoor dat je de Spaanse taal snel en goed leert. Ook is er genoeg tijd om te reizen naar andere steden en deel te nemen aan de excursies en activiteiten.".

Student, 21 jaar, Canada

Yuan Xu

Spanish Student in AlcalaComentaar:
"Ik heb gedurende 2 maanden bij de Escuela Internacional gestudeerd. Daarvoor sprak ik maar een klein beetje Spaans. Voor aziatische mensen is het heel moeilijk een europese taal te leren zoals  het Spaans. De lessen bij de Escuela Internacional bestaan uit vele activiteiten en taal spelletjes en hierdoor is mijn Spaans enorm verbeterd. De leraren zijn erg aardig en de lessen erg leuk. Ook kan ik het goed vindenmet mijn klasgenootjes. De leraren en klasgenootjes zijn hier als een familie voor me! Ik hou van Spanje en de Escuela Internacional!"

China

 

 


Spaanse cultuur
Don Quijote de la Mancha
Spaanse literatuur
Provincies en steden
Spaanse feesten
Spaanse clichés
Internationaal bekende Spanjaarden
Spaanse keuken
Plaza Mayor Salamanca
Gids van...
Cursus Spaans
Spanje
Málaga
Costa Rica
México