Start pagina | Spaanse taal cursussen | Spaanse Cultuur | Folder | Inschrijven | English

11-05-2008  
Spaans leren
Over de E.I.
Waarom Spaans leren?
Waarom E.I.?
Gratis folder
Nu inschrijven!
Bestemmingen  E.I.
Alcalá de Henares, Spanje
Salamanca,  Spanje
Málaga, Spanje
San Rafael, Costa Rica
Tamarindo, Costa Rica
Cuernavaca, Mexico
Cursus Spaans
Speciale aanbiedingen
Cursus Spaans
Huisvesting
Activiteiten / Excursies
Prijzen en Data
Services
Instap toets
E.I.
Video
Foto album
Aanbevelingen
Nieuwsbrief
Contact
Downloads
Informatie
Visa
University credits (V.S.)
Zweedse studenten - CSN
Bildungsurlaub
Medewerkers E.I.
Agentschappen E.I.
Universiteiten en scholen

WAAROM  E.I.?

Goede redenen om te kiezen voor ESCUELA INTERNACIONAL

1. De ervaring

Sinds 1988 is E.I. al leider in het lesgeven van de Spaanse taal als vreemde taal. Wij zijn dan ook trots op het feit  dat veel van onze studenten bij ons komen op aanraden van  oud leerlingen van de E.I.

2. Perfecte ligging van de scholen van de E.I.

De centra van de E.I. zijn in steden die bekend staan om hun sfeer en haar schoonheid. De culturele en academische mogelijkheden in deze steden zijn groot. Het is makkelijk om spaanse studenten te leren kennen van uw leeftijd en men kan profiteren van de faciliteiten op recreatief en sportief gebied. Ook is het mogelijk in meerder steden te verblijven en een cursus te volgen, schrijf u in voor deze“Gecombineerde cursus. "

3. Snel leren in kleine klasjes

In de klassen zitten maximaal 10 internationale studenten. Op de eerste dag maken de studenten een test die het niveau van de cursus zal bepalen. Zo kan iedere student in de juiste groep worden ingedeeld en wordt er aan alle behoeften en wensen voldaan. Bij het afronden van de cursus zal u een certificaat ontvangen met hierop uw resultaten.

4. De duur van de lessen en de niveaus

In Spanje en Mexico duren de lessen 50 minuten, in Costa Rica  45 of  55 minuten. Escuela Internacional heeft zijn de niveau aangepast tot het nieuwe kader van de Europese Unie voor talen die 3 verschillende niveaus hebben, Beginner, Gemiddeld en Gevorderd.

5. Flexibele begin data

Het is mogelijk op iedere maandag te beginnen met een cursus, behalve voor de beginner. Aan deze studenten raden wij aan te beginnen op begin data voor beginners. U kunt zich inschrijven voor een periode van 1 tot 34 weken met 15 tot 30 lessen per week.

6. Gekwalificeerde Spaanstalige Docenten

Wij zijn trots op de kwaliteit van ons  team van docenten van de E.I. We zijn ons bewust van het feit dat de docenten ervoor zorgen dat de E.I. een groot succes is. De E.I. is een professionele, innovatieve en dynamische onderneming. De leraren geven les aan de hand van dagelijkse situaties en zorgen dat iedere student evenveel aandacht krijgt in de les.

7. Verschillende soorten huisvesting mogelijk.

De meerderheid van de studenten wil bij een gastgezin verblijven, om zo het Spaanse gezinsleven te leren kennen. Voor de studenten die meer zelfstandigheid willen is het mogelijk te verblijven in een volledig gemeubileerd appartement, gedeeld met andere studenten. Het is mogelijk te verblijven in een Universiteits residentie, samen met andere studenten. Ook is het mogelijk te verblijven in een hotel in de buurt van de school.

8. Voorbereiding op officiële Spaanse examens.

E.I. bereid studenten voor op de belangrijkste Spaanse examens:
1. "Examen para el Diploma de Español como Lengua Extranjera "DELE", het enige officiéle Spaanse certificaat voor buitenlandse studenten.
2. het ‘Examen Commercieel Spaans’.

De resultaten van de examens zijn zo positief dat dit nogmaals de kwaliteit van onze cursusen benadrukt.

9. Uitwisselings programma

Studenten van de E.I. hebben de mogelijkheid deel te nemen aan een uitwisseling met een Spaanse student om zo de taal te oefenen. Tijdens de uitwisseling maakt men contact met de Spanjaarden en dit is een mooie kans om nieuwe mensen te leren kennen.

10. Activiteiten en excursies

Als u deelneemt aan de optionele Activiteiten en Excursies zult u een onvergetelijke tijd beleven. De activiteiten worden begeleid door een gids. U kunt in uw vrije tijd op de straat oefenen met de Spaanse taal. In de weekenden kunt deelnemen aan excursies die worden georganiseerd naar toeristische steden in Spanje, Costa Rica of México.

11. Kwaliteits Garantie

De scholen in Madrid - Alcalá de Henares, Salamanca en Málaga zijn door de Universidad de Alcalá de Henares gecontroleerd. Alle drie de centra hebben een kwaliteit garantie behaald, het CEELE Certificaat. Dit omdat onze centra voldoen aan alle eisen die de Universiteit heeft opgesteld.

12. Garantie van de E.I.

Als u terugkeerd naar uw land en u heeft met succes het niveau gevorderd C3 afgerond aan onze school, en niet slaagt voor een Spaans examen om toegelaten te worden tot een Universiteit of baan, mag u terugkeren naar de E.I. om gratis verder te studeren.
 

Spaanse cultuur
Don Quijote de la Mancha
Spaanse literatuur
Provincies en steden
Spaanse feesten
Spaanse clichés
Internationaal bekende Spanjaarden
Spaanse keuken
Plaza Mayor Salamanca
Gids van...
Cursus Spaans
Spanje
Málaga
Costa Rica
México
Aanbevelingen

"De lessen zijn erg leuk en interessant. De leraren doen er alles voor om te zorgen dat de studenten de Spaanse taal verbeteren Student Spaans in Alcala"
lees complete tekst.

 

Sociaal assistente. 28 jaar, VS