Start pagina | Spaanse taal cursussen | Spaanse Cultuur | Folder | Inschrijven | English

16-05-2008  
Spaans leren
Over de E.I.
Waarom Spaans leren?
Waarom E.I.?
Gratis folder
Nu inschrijven!
Bestemmingen  E.I.
Alcalá de Henares, Spanje
Salamanca,  Spanje
Málaga, Spanje
San Rafael, Costa Rica
Tamarindo, Costa Rica
Cuernavaca, Mexico
Cursus Spaans
Speciale aanbiedingen
Cursus Spaans
Huisvesting
Activiteiten / Excursies
Prijzen en Data
Services
Instap toets
E.I.
Video
Foto album
Aanbevelingen
Nieuwsbrief
Contact
Downloads
Informatie
Visa
University credits (V.S.)
Zweedse studenten - CSN
Bildungsurlaub
Medewerkers E.I.
Agentschappen E.I.
Universiteiten en scholen

Over E.I.

Wat is E.I.?  Doelen Profiel van de student De leraren en de methodes
 

Doelen

Welkom bij de ESCUELA INTERNACIONAL!

Wij helpen u bij het betreden van nieuwe wereld. Een wereld die zo snel aan het veranderen is, wat niemand zich 20 jaar geleden zich kon voorstellen.

Spaanse lerarenOver de hele wereld verdwijnen de grenzen en zijn de verhoudingen tussen de landen steeds belangrijker. Door de invoering van de Euro, is Europa niet alleen meer een geografisch gegeven, maar is het een unie van landen met het zelfde betaalmiddel. De relaties tussen de Verenigde Staten, Canada en Mexico zijn stabieler dankzij het verdrag van NAFTA, net zoals de Zuid-Amerikaanse landen die deelnemen aan het Mercosur verdrag. Ook de handel van Japan is gekoppeld aan de omliggende Aziatische landen.

Deze continue en veel voorkomende veranderingen hebben niet alleen invloed op het sociale en proffessionele niveau, ook heeft dit zijn invloed op het persoonlijke vlak. De afstand tussen de verschillende continenten is onbelangrijk voor de communicatie, dit gaat immers via het internet. Een jonge braziliaan heeft veel vrienden over de hele wereld via het chatten, hij praat iedere dag met ze en droomt ervan ze op een dag te kunnen ontmoeten. Een wijn liefhebber die woont in de Verenigde Staten, kan zijn wijnkelder uitbreiden doordat hij wijn kan kopen over de hele wereld via de websites van de slijterijen. Hij hoeft dus niet meer te reizen om de wijnen in zijn bezit te krijgen. Met de technologie van tegenwoordig is dit en nog veel meer mogelijk.

Bent u voorbereid op deze nieuwe eeuw? Wat is de sleutel die toegang geeft tot deze wereld? Het antwoord is simpel, de mogenlijkheid te communiceren in verschillende talen en het kennen van verschillende culturen. Het spreken van verschillende talen is tegenwoordig geen speciaal voorrecht meer, het is noodzakelijk. Het begrijpen van een andere cultuur is van groot belang om te kunnen funcioneren in een internationaal team.

Het doel van Escuela Internacional is het helpen vinden van die sleutel. De beheersing van de Spaanse taal, de tweede wereldtaal en het leren kennen van de spaanse cultuur zullen u mogelijkheden bieden in deze nieuwe wereld.


Wij wilen met u de missie delen van Escuela Internacional, het leren van de Spaanse taal op de meest effectieve en leuke manier.


Kom naar de Escuela Internacional en laat ons u helpen de deur te openen naar de Spaanse wereld.

Luis Cebollada
Directeur van de Escuela Internacional


...
Aanbevelingen
Comunicatieve Methodes
Leraren en methodes
E.I. Media
Cd Rom
Gratis catalogus
Video
Foto album