Start pagina | Spaanse taal cursussen | Spaanse Cultuur | Folder | Inschrijven | English

16-05-2008  
Spaans leren
Over de E.I.
Waarom Spaans leren?
Waarom E.I.?
Gratis folder
Nu inschrijven!
Bestemmingen  E.I.
Alcalá de Henares, Spanje
Salamanca,  Spanje
Málaga, Spanje
San Rafael, Costa Rica
Tamarindo, Costa Rica
Cuernavaca, Mexico
Cursus Spaans
Speciale aanbiedingen
Cursus Spaans
Huisvesting
Activiteiten / Excursies
Prijzen en Data
Services
Instap toets
E.I.
Video
Foto album
Aanbevelingen
Nieuwsbrief
Contact
Downloads
Informatie
Visa
University credits (V.S.)
Zweedse studenten - CSN
Bildungsurlaub
Medewerkers E.I.
Agentschappen E.I.
Universiteiten en scholen

Algemene voorwaarden

1. Minimum leeftijd

De minimum leeftijd om zich te mogen inschrijven voor de cursussen is 17 jaar, voor de jongeren zomercursus is dit 14 jaar.

2. Aansprakelijkheid

Escuela Internacional is niet verantwoordelijk voor overmacht situaties (zoals het weer) of voor handelingen van de studenten buiten het talencentrum.

3. Niveaus en roosters van de cursussen

Op de eerste cursusdag maken de studenten een examen om het niveau te bepalen waarin de student het beste kan worden ingedeeld. In het centrum van de E.I zijn minsten 4 niveaus. De meerderheid van de lessen zijn in de ochtend maar gedurende de zomerperiode ook in de middag.

4. Verlenging van de cursus

Studenten die  hun verblijf willen verlengen kunnen dit doorgeven bij de receptie en betalen voor de aanvang van de nieuwe cursus.

5. Huisvesting

De reservering van de huisvesting is per week en per persoon. U kunt uw huisvesting reserveren één dag voor aanvang van de cursus tot één dag na afloop van de cursus (zondag tot zaterdag). Het is mogelijk extra dagen te reserveren.


Bij de prijs van huisvesting bij een gastgezin is het wassen van kleding(behalve in Cuernavaca) inclusief. Ook is er beddengoed en een aantal maaltijden inbegrepen. Als u in een appartement gaat wonen, kunt u de sleutels ophalen op de door de school aangegeven plaats. De prijs van een appartement is per persoon en is inclusief alle kosten, behalve gas. Studenten die in een appartement gaan wonen moeten lakens en handoeken meenemen. Studenten zijn verantwoordelijk voor de kosten bij het kapot maken van voorwerpen door misbruik.6. Transport service vanaf het vliegveld.

De studenten die gebruik willen maken van de transport service,  worden op het vliegveld door een vertegenwoordiger van de E.I. opgewacht. Deze zal de student naar de huisvesting helpen te komen. De studenten die niet gebruik maken van deze service kunnen op eigen gelegenheid naar de eindbestemming reizen. In Costa Rica is de transport service inbegrepen bij de prijs.

7. Ziektekosten verzekering en visa

Ziektekosten en schade verzekeringen zijn niet inbegrepen bij de prijs van het programma. We raden de studenten die geinteresseerd zijn in het afsluiten van een verzekering bij de E.I. aan te kijken bij het inschrijfformulier bij de optie verzekeringen. Studenten die afkomstig zijn uit een land waarvoor een visa nodig is om Spanje of Zuid Amerika te mogen betreden moeten dit op het inschrijfformulier aangeven zodat de E.I. een inschrijfbewijs kan opsturen zodra deze ingevoerd is.

8. Annulering

Alle annuleringen moeten schriftelijk worden doorgegeven aan het centrale kantoor van de E.I. De inschrijfkosten zijn niet teruggeefbaar.

Spanje en Mexico: Als de cursus voor aanvang wordt geannuleerd, ontvangen de studenten het gehele bedrag minus de inschrijfkosten terug. Als men annuleerd na anvang van de cursus heeft men recht op 70% van het niet gerealiseerde programma.

Costa Rica: De annuleringen die 7 dagen voor aanvang van de cursus of na aanvang van de cursus worden gerealiseerd hebben geen recht op teruggave van het geld.

9. Wijziging

Eenmaal ingeschreven dienen alle wijzigingen schriftelijk aan het hoofdkantoor te worden doorgegeven. Verandering van studie plaats of woonruimte voor of na aanvang van de cursus bedragen 30 € per wijziging. Als de lessen begonnen zijn is het niet mogelijk te veranderen van cursus. Het is mogelijk een aanvraag te doen naar een hoger niveau. Dit kan bij de docent en deze zal in overweging nemen of dit ten voordeel is van de student.

10. Vertragingen en afwezigheid

Als de student vertraging heeft en niet op tijd kan beginnen met de cursus, moet men dit aangeven bij het hoofdkantoor om de reservering te behouden. Er kan geen geld worden teruggegeven bij vertragingen of afwezigheid.

11. Verwijdering

E.I. heeft het recht een cursus van een student te beeindigen bij wangedrag, spijbelen of het regelmatig te laat komen in de les. 70% van de kosten van het niet gerealiseerde programma wordt terug betaald.

12. Wijzigingen E.I.

E.I. heeft het recht wijzigingen door te voeren in het bovengenoemde zonder voorafgaande waarschuwing. In geval van het annuleren van een cursus ontvangen de studenten het totaal bedrag terug.

13. Akkoord algemene voorwaarden

Wil men deelnemen aan een cursus, moet men eerst akkoord gaan met de algemene voorwaarden.

herzien op 28-10-2005

Spaanse cultuur
Don Quijote de la Mancha
Spaanse literatuur
Provincies en steden
Spaanse feesten
Spaanse clichés
Internationaal bekende Spanjaarden
Spaanse keuken
Plaza Mayor Salamanca
Gids van...
Cursus Spaans
Spanje
Málaga
Costa Rica
México
Kwaliteits cursussen