Start pagina | Spaanse taal cursussen | Spaanse Cultuur | Folder | Inschrijven | English

31-01-2008  
Spaans leren
Over de E.I.
Waarom Spaans leren?
Waarom E.I.?
Gratis folder
Nu inschrijven!
Bestemmingen  E.I.
Alcalá de Henares, Spanje
Salamanca,  Spanje
Málaga, Spanje
San Rafael, Costa Rica
Tamarindo, Costa Rica
Cuernavaca, Mexico
Cursus Spaans
Speciale aanbiedingen
Cursus Spaans
Huisvesting
Activiteiten / Excursies
Prijzen en Data
Services
Instap toets
E.I.
Video
Foto album
Aanbevelingen
Nieuwsbrief
Contact
Downloads
Informatie
Visa
University credits (V.S.)
Zweedse studenten - CSN
Bildungsurlaub
Medewerkers E.I.
Agentschappen E.I.
Universiteiten en scholen


Spaanse talencursussen voor jongeren in de steden
 Alcalá de Henares - Madrid, Salamanca en Málaga

Spaanse talencursussen voor jongeren

Spaanse talencursussen voor jongeren Spaanse talencursussen voor jongeren

Escuela Internacional biedt Spaanse talencursussen voor jongeren in Spanje aan in Alcalá de Henares - Madrid, Salamanca en Málaga. Deze steden zijn zeer aantrekkelijk voor jongeren van 14 tot 18 jaar om te gaan studeren, er is veel te beleven en het is er veilig. De studenten kunnen de taal leren en van hun vakantie genieten in deze leuke steden.

Centra: juli en augustus in Alcala de Henares, Salamanca y Málaga
          

Inhoud van het programma voor jongeren.

De lessen

De cursussen bestaan uit 20 Spaanse lessen van 50 minuten per week. Dit in een gezellige en internationale sfeer. De lessen zijn levendig en praktisch, op deze manier leren de studenten de taal te gebruiken doormiddel van situaties uit het dagelijks leven. Iedere student kijgt persoonlijke aandacht en het maximaal aantal studenten per klas zijn 10 personen.

De culturele activiteiten en excursies

In de middag kunnen de studenten deelnemen aan de culturele activiteiten en hier hun Spaanse vaardigheden oefenen met hun klasgenoten. Er kunnen bezoekjes worden gebracht aan monumenten of musea, gezamelijk kan men gaan sporten of spaanse films kijken. Tijdens de excursies die in het weekend worden georganiseerd kunnen de studenten kennis maken met andere steden in de omgeving.

De huisvesting

In Spaanse gastgezinnen. De studenten kunnen tijdens hun verblijf wonen bij een Spaans gezin, dit zal bijdragen aan het leren van de Spaanse taal en gewoontes.
In een residentie. In Alcalá de Henares kunnen de studenten ervoor kiezen tijdens hun verblijf in een residentie te wonen, deze hebben vele sportfaciliteiten en 24 uur begeleiding.

 

Vervoer vanaf het vliegveld

Er wordt een extra service aangeboden, het is mogelijk vervoer vanaf het vliegveld naar de plaats van bestemming te krijgen. Een medewerker van de Escuela Internacional zal de student opwachten op het vliegveld in Madrid (Barajas) of op het vleigveld van Malaga, en vervolgens naar de verblijfplaats brengen.

De veiligheid en de controle.

Alcalá de Henares en Salamanca zijn rustige steden, van gemiddeld formaat. Ze zijn ideaal voor de studenten omdat ze snel en gemakkelijk te verkennen zijn en de studenten het openbaar vervoer snel leren te gebruiken. Het gebouw van de Escuela Internacional van Málaga is in een rustige wijk gesitueerd namelijk, Pedregalejo. Het is ten oosten van de stad en aan het strand. In Alcalá de Henares en Salamanca zijn de scholen in het centrum van de stad.

De studenten moeten zich aan een aantal huisregels houden tijdens hun verblijf, die zijn opgesteld door de school en hun ouders. Zoals bijvoorbeeld het tijdstip waarop de studenten thuis moeten zijn.

Spaanse cultuur
Don Quijote de la Mancha
Spaanse literatuur
Provincies en steden
Spaanse feesten
Spaanse clichés
Internationaal bekende Spanjaarden
Spaanse keuken
Plaza Mayor Salamanca
Gids van...
Cursus Spaans
Spanje
Málaga
Costa Rica
México