Start pagina | Spaanse taal cursussen | Spaanse Cultuur | Folder | Inschrijven | English

16-05-2008  
Spaans leren
Over de E.I.
Waarom Spaans leren?
Waarom E.I.?
Gratis folder
Nu inschrijven!
Bestemmingen  E.I.
Alcalá de Henares, Spanje
Salamanca,  Spanje
Málaga, Spanje
San Rafael, Costa Rica
Tamarindo, Costa Rica
Cuernavaca, Mexico
Cursus Spaans
Speciale aanbiedingen
Cursus Spaans
Huisvesting
Activiteiten / Excursies
Prijzen en Data
Services
Instap toets
E.I.
Video
Foto album
Aanbevelingen
Nieuwsbrief
Contact
Downloads
Informatie
Visa
University credits (V.S.)
Zweedse studenten - CSN
Bildungsurlaub
Medewerkers E.I.
Agentschappen E.I.
Universiteiten en scholen
Spanish Courses in Costa Rica

 Stad  E.I.Centrum  Activiteiten en Excursies  Ziektekostenverzekering  Aankomst  Cursus
 

Tamarindo, Costa Rica - Transport sercive bij aankomst en het welkomsprogramma

Voor ons is het geen probleem om bij aankomst transportservice te verlenen. De Liberia Vliegveld pickup is dan de handigste manier. Ook adviezeren wij om ons welkomsprogramma eens door te nemen.

Optie 1: Vliegveld Pickup Service van het Liberia Airport. Dit is het dichtsbijzijnd gelegen vliegveld. We pikken je bij het vliegveld op en zetten je dan weer voor de deur van je accomodatie af.

Optie 2: Eigen transportmogelijkheden vanaf het Liberia vliegveld naar Playa Tamarindo. Je kan een taxi pakken om van het vliegveld naar je accomodatie te komen.  

Optie 3: Eigen transportmogelijkheden vanaf het vliegveld in San Jose naar Playa Tamarindo.
Na aankomst op het vliegveld in San Jose, pak dan de vluchtconnectie naar Liberia vliegveld of pak de Interbus naar Tamarindo.  Maar houd er rekening mee dat de laatste vlucht of bus naar Tomarindo in San Jose om ongeveer 14:30 uur vertrekt. Als je later dan die tijd aankomt, moet je daar een nacht overnachten en de volgende morgen verder reizen. Voor vragen of advies, raadpleeg ons. 

Optie 4: Welkomsprogramma.
E.I. Tamarindo biedt een interessant welkomsprogramma aan bij aankomst. Dit programma helpt studenten om zich sneller thuis te voelen in de cultuur van Costa Rica.

Met dit welkomsprogramma zul je niet gelijk bij aankomst met de Spaanse lessen beginnen, maar neem je de eerste 3 dagen rustig de tijd om een beetje te aclimatiseren. Bij aankomst zal er iemand op jou staan wachten die je vervolgens meeneemt om ergens een hapje te gaan eten.

In de daarop volgende dagen zul je verscheidene activiteiten gaan doen en aan interresante excursies deelnemen. Dit zal er voor zorgen dat je alle bijzondere aspecten van Costa Rica leert kennen. Uit ervaring blijkt dat studenten die deel hebben genomen aan dit welkomsprogramma, zich gemakkelijker aan de Costa Ricaanse lifestyle kunnen aanpassen. Het programma is er vooral op gericht om je de eerste dagen op Costa Rica te laten genieten op een relaxte en ontspannen manier.

De kosten van het programma hangt af van het type accomodatie dat je hebt gekozen. Voor meer informatie, zoals de kosten, neem dan contact met ons op. In de prijs zit inbegrepen: de maaltijden, transportkosten, excursies, een tweetalige gids, toegangskaartjes voor de museums, theaters en de beeldschone parken. >

Het welkomsprogramma houdt het volgende in: Raften in Costa Rica

Donderdag
- Vliegveld pickup
Verzorgt het transport naar het gastenhuis. Daarna heb je even de tijd om je een beetje te settelen en te ontspannen.
- Welkomsavondmaal

Vrijdag
Je hebt de keus tussen twee grote excursies. Deze introduceren je aan de natuuristische wonderen die Costa Rica te bieden heeft.

1) Zonsondergang excursie:
Ontbijten bij het gastenhuis. Voor de lunch ben je vrij om te gaan en staan waar je wilt. Je kan er dan bijvoorbeeld voor kiezen om bij één van de vele leuke lokale restaurantjes te gaan eten. Daarna om ongeveer 13.00 uur, zul je vertrekken op avontuur in de jungle. Om ongeveer 21.30 uur zul je dan weer terug komen bij het gastenhuis.

2) Hoogtepunten excursie: Deze dag zul je rond 8.00 uur s´morgens vertrekken. Op excurise zal het ontbijt en lunch geserveerd worden. Voor het avondeten ben je weer vrij om zelf een keuze te maken.

Zaterdag
Je hebt de keuze uit twee excursies om doortegaan met het ontdekken van de Costa Ricaanse natuur.

1)River Rafting op de Rio Pacuare

Op deze excursiedag worden de studenten om 6.30 uur opgepikt. Je zult dan per minibus vervoert worden naar de Rio Pacuare. Op de heenweg zal er een stop plaatsvinden om even rustig te ontbijten. Eenmaal bij de rivier aangekomen, kan het avontuur beginnen. Eerst krijg je een half uur rafting les, samen met veiligheidstips en de procedure voor noodgevallen. Daarna zal het echte werk gaan beginnen, en zul je gaan uitvinden hoe het is om op één van de beste rafting plaatsen van Costa Rica te raften. Dit is de perfecte trip voor zowel beginners als voor gevorderden. Ook de omgeving is iets wat je echt niet wilt missen! Je zult je ongeveer vijf uur op het water bevinden, met een picknick stop ergens op de helft van de reis. Na de wildwatertocht is er de mogelijkheid voor studenten om foto´s van het raften te kopen. De studenten zullen rond 18.00 uur weer terug zijn in San Jose.

2) Calypso Eiland Excursie
Zonsondergang in Costa RicaVoor studenten die geen zin hebben om te gaan raften, hebben we een andere bijzondere excursie, genaamd de Calypso Eiland tour naar Isla Tortuga. Deze ééndaagse cruise naar het eiland van Tortuga is één van de meest populaire excursies die je op Costa Rica kan vinden. De studenten zullen om 6.00 uur s´ochtends worden opgepikt en worden vervoert in een luxe bus richting de pacifische kust van Puntarenas, waar een enorme catamaran ´de Manta Ray´ op hun ligt te wachten. De Manta Ray is voorzien van een bar, twee Jacuzzies, Calypso band en genoeg ruimte voor meer dan 100 passagiers. Nadat je langs een aantal eilanden op de Golf Nicoya te hebben gecruised zul je arriveren op Isla Tortuga, wat een beschermd natuurgebied is. Op het eiland kun je gaan zwemmen, snorkelen, kayaken, beach volleyballen of gewoon lekker loungen voor 5 uurtjes. Tijdens je verblijf op het eiland zul je genieten van een gourmet als lunch, terzamen met een heerlijk nagerecht. Rond ongeveer 15.00 uur in de middag gaan de studenten weer aan boord van de catamaran en zullen ze terugkeren naar Puntarenas, waar ze dan per bus weer worden vervoert naar San Jose. Na aankomst in San Jose ben je voor de rest van de avond vrij.

Zondag
De Zondag´s Brunch
wordt geserveerd met een groot assortement aan Costa Ricaanse gerechten en verschillende soorten fruiten.

 

 

Spaanse cultuur
Don Quijote de la Mancha
Spaanse literatuur
Provincies en steden
Spaanse feesten
Spaanse clichés
Internationaal bekende Spanjaarden
Spaanse keuken
Plaza Mayor Salamanca
Gids van...
Cursus Spaans
Spanje
Málaga
Costa Rica
México