Start pagina | Spaanse taal cursussen | Spaanse Cultuur | Folder | Inschrijven | English

16-05-2008  
Spaans leren
Over de E.I.
Waarom Spaans leren?
Waarom E.I.?
Gratis folder
Nu inschrijven!
Bestemmingen  E.I.
Alcalá de Henares, Spanje
Salamanca,  Spanje
Málaga, Spanje
San Rafael, Costa Rica
Tamarindo, Costa Rica
Cuernavaca, Mexico
Cursus Spaans
Speciale aanbiedingen
Cursus Spaans
Huisvesting
Activiteiten / Excursies
Prijzen en Data
Services
Instap toets
E.I.
Video
Foto album
Aanbevelingen
Nieuwsbrief
Contact
Downloads
Informatie
Visa
University credits (V.S.)
Zweedse studenten - CSN
Bildungsurlaub
Medewerkers E.I.
Agentschappen E.I.
Universiteiten en scholen

 Stad  Centrum E.I.  Activiteiten en Excursies  Ziektekosten verzekering  Aankomst  Cursussen
 

Spaanse talenschool in Salamanca, Spanje

Leer Spaans bij de Escuela Internacional. De Spaanse talenschool in Salamanca is door het Cervantes Instituut gecertificeerd.

"Ik wil u uitnodigen Salamanca te leren kennen, een stad die als één van de mooiste steden van Spanje wordt beschouwd. Dit door de vele monumenten, de harmonie van de straten en de rijke cultuur. Salamanca is één van de steden die op de wereld erfgoedlijst staat en is in 2002 uitgeroepen tot Europese Culturele hoofdstad. Het is een echte studentenstad, levendig , gezellig en veilig om te wonen. In salamanca staat de oudste en beroemdste Universiteit van Spanje. U vind hier verschillende architectuurstijlen, feesten en een uitgebreide gastronomie. In de bars kunt u wat drinken, tapas eten of dansen.Wonen in Salamanca zal zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Ik ben er zeker van dat u zich op uw gemak zult voelen in deze geweldige stad.
Charo Nevado, Coördinatrice de E.I. Salamanca

Het centrum van de Escuela Internacional in Salamanca bevind zich in het centrum van de stad, in de monumenten zone van Salamanca, erg dichtbij het Plaza Mayor. De straat  "La calle San Patricio" waar de school zich bevind is een voetgangerszone, er mag geen verkeer komen. Daarom is het er erg rustig en gemoedelijk.

De faciliteiten van de school bevinden zich op de begane grond van een modern gebouw, met een ruime receptieruimte, een salon voor de studenten, 8 leslokalen met airconditioning en verwarming, een bibliotheek, studieruimte met computers met toegang tot het internet, een docentenkamer en een conferentie kamer. Er is een ruimte waar men de pauze kan doorbrengen, met koffie en snack machines en studenten spreken hier ook vaak na de lessen af.

Het centrum in Salamanca is in 1988 opgericht en was de eerste talenschool van de E.I. Het gemiddeld aantal studenten per klas is 7 met een maximum van 10. Gedurende de wintertijd zijn er gemiddeld 40 tot 60 studenten, maar in de zomer zijn dit er gemiddeld 100 tot 150.

 In dit centrum bieden we een groot aantal cursussen aan over de Spaanse taal en cultuur. Er zijn verschillende niveaus en soorten Spaanse cursussen. Voorbeelden van enkele Spaanse taalcursussen zijn: de Super Intensieve cursus, Intensieve cursus, Zomercursus Spaans in combinatie met Excursies en Activiteiten, lange termijn cursussen, Voorbereidende cursussen op officieële examens. Ook zijn er speciale cursussen zoals bijvoorbeeld voor docenten Spaans en een zomercursus Spaans voor jongeren. Er zijn ook combinatie cursussen zoals Spaanse taal en Latijnse dans, KLik hier voor een totaal overzicht van onze Spaanse talencursussen.

De coördinatrice van de Escuela Internacional van Salamanca geeft leiding aan een team van professionele gekwalificeerde docenten. De docenten geven les op een levendige interactieve manier, deze helpt de Spaanse taal te ontwikkelen zowel geschreven als verbaal. De volledige onderdompeling in de Spaanse cultuur en de hoge kwaliteit van het lesgeven zorgen voor een snelle opname van de Spaanse taal vanaf de eerste dag.

Andere services die de school biedt:
 • Huisvesting in zorgvuldig gekozen gastgezinnen of appartementen
 • Cultureel activiteiten en excursie programma
 • Transport service vanaf het vliegveld in Madrid
 • Ziektekostenverzekering
 • Gratis gebruik van internet, WLAN (Wi-Fi)

  Er zijn vele redenen om te kiezen voor E.I. Salamanca !
   

 • Men bevindt zich in het hart van de regio Castilla y León, en deze Staat internationaal bekend als de beste zone om Spaans te leren. 
 • Salamanca is één van de mooiste historische steden uit Spanje.
 • Het is een echte studentenstad! Met een schitterende cultuur en historie.

  KLik hier om tevergroten (JPG)  /  KLik hier om te vergroten of te printen (PDF)

  Escuela Internacional
  Escuela de Español en Salamanca
  Calle San Patricio, 5
  37002, Salamanca
  Spanje
  Email:
  info@escuelai.com
  Telefoono +34 91 883 1264

 

Spaanse cultuur
Don Quijote de la Mancha
Spaanse literatuur
Provincies en steden
Spaanse feesten
Spaanse clichés
Internationaal bekende Spanjaarden
Spaanse keuken
Plaza Mayor Salamanca
Gids van...
Cursus Spaans
Spanje
Málaga
Costa Rica
México
Gids van Salamanca