Start pagina | Spaanse taal cursussen | Spaanse Cultuur | Folder | Inschrijven | English

16-05-2008  
Spaans leren
Over de E.I.
Waarom Spaans leren?
Waarom E.I.?
Gratis folder
Nu inschrijven!
Bestemmingen  E.I.
Alcalá de Henares, Spanje
Salamanca,  Spanje
Málaga, Spanje
San Rafael, Costa Rica
Tamarindo, Costa Rica
Cuernavaca, Mexico
Playa del Carmen, Mexico
Cursus Spaans
Speciale aanbiedingen
Cursus Spaans
Huisvesting
Activiteiten / Excursies
Prijzen en Data
Services
Instap toets
E.I.
Video
Foto album
Aanbevelingen
Nieuwsbrief
Contact
Downloads
Informatie
Visa
University credits (V.S.)
Zweedse studenten - CSN
Bildungsurlaub
Medewerkers E.I.
Agentschappen E.I.
Universiteiten en scholen

 Stad  Centrum E.I.  Activiteiten en Excursies  Ziektekosten verzekering  Aankomst  Cursussen
 

Málaga - Culturele Activiteiten en Excursies

Sevilla

Málaga, een culturele maar ook levendige stad.

De studenten van de Escuela Internacional kunnen deelnemen aan ons programma van culturele activiteiten en excursies naar dorpen en steden in Andalusië. Men ontdekt de tradities, monumenten, landschappen en levenstijl van de meest belangrijke steden van het zuiden van Spanje. Men bezoekt bijvoorbeeld Sevilla, Córdoba y Granada.

Belangrijke plaatsen.

Op maandagmiddag wordt er een oriëntatie les gegeven voor de nieuwe studenten in Malaga. Samen met een gids wordt er een bezoekje gebracht aan El Palo, dit is de zone waar de school is gesitueerd en de studenten verblijven. Ook wordt er af en toe een bezoek gebracht aan de belangrijkste monumenten. enkele voorbeelden hiervan zijn:

La Catedral de Málaga: De cathedraal, één van de weinige cathedralen die niet zijn afgemaakt. Er ontbreekt een toren. Het is en mix van verschillende architectuur stijlen en te vinden midden in het centrum.
Castillo de Gibralfaro y Alcazaba: Twee belangrijke monumenten, gebouwd in het moslim tijdperk. Tijdens zonsondergang heeft u hier een schitterend uitzicht over de stad.
Jardín botánico: Botanische tuinen, vele tropische planten zijn hier te zien.
Museo-Casa natal de Picasso: Museum in het geboortehuis van Picasso.
Plaza de toros de la Malagueta: Arena voor stierengevechten, één van de grootste arena´s van Spanje.
Museo Municipal de Málaga: Museum van Malaga met afwisselende exposities.
Centro de Arte Contemporáneo: Modernekunst museum
Museo de artes y Costumbres Populares: Museum met exposities van typische objecten uit Malaga.


Er is een variërend  activiteiten programma in de middagen.

Paella Fiesta de Bienvenida.
Op de eerste dag van iedere 4 wekelijkse cursus wordt er een welkomsfeest georganiseerd voor de nieuwe studenten, hierbij zijn alle studenten van de E.I. welkom. Op deze manier leren de gearriveerde studenten de reeds aanwezige studenten kennen en voelen zich al snel thuis.

Fiesta de Graduación
Eens per maand komen de studenten samen om het einde van de cursus te vieren. Dit is op de laatste vrijdag van de cursus. Hierbij ontvangen de studenten ook hun diplomas. In de klas bereid men gezamelijk een stukje voor, zoals een Spaans liedje of een scene. Hierna is er een borrel en wordt er afscheid genomen van de studenten die weer terug gaan naar hun land van herkomst.

Films bij het E.I Centrum
Eens per week worden er Spaanse of internationale films die Spaans zijn ingesproken vertoont.

Cena Internacional
Gezellig etentje in een typisch Spaans restaurant in de stad. Soms is het een Spaanse maaltijd en soms een internationale maaltijd.

¡Vamos de Tapas!
Leer de echt Spaanse gewoonte van het tapas eten kennen. Niemand kan deze lekkere en gezellige manier van het doorbrengen van de na-middag weerstaan!

Bezoek aan een tetería
Men kan hier alle soorten thee drinken. Een typisch arabisch theehuis waar men gezellig kan kletsen, etnische muziek kan luisteren of luisteren naar een verhaal, legende of sprookje die ze hier vertellen.

Cena Internacional en la playa
Een internationaal dinee op het strand.

Bezoek aan een bodega
Hier kan men zien hoe wijn wordt geproduceerd, en is het mogelijk de wijnen uit Malaga de proeven.

Noche malagueña
Het nachtleven in Malaga is erg levendig en deze nacht gaan we samen de gezelligste bars af. Geniet van een drankje of breng de nacht dansend door en leer nieuwe mensen kennen.

Voorbeeld activiteiten kalender
E.I. behoud zich het recht veranderingen aan te brengen. Het maandelijkse rooster is te vinden op het mededelingenbord in de school


Alhambra Ronda

Excursies

In de weekenden worden er excursies naar dorpen en steden in de omgeving georganiseerd. Voorbeelden hiervan zijn: Marbella, Nerja en Ronda, steden zoals Sevilla, Córdoba en Granada, hier kan men de rijke historie van zuid Spanje ontdekken.


voorbeeld Excursie kalender
E.I. behoud zich het recht veranderingen aan te brengen. Het maandelijkse rooster is te vinden op het mededelingenbord in de school


Zelfstandig reizen:

Malaga heeft een goede verbinden naar andere steden. Er is een grote commerciële haven, een internationaal vliegveld en vele autowegen en spoorwegen. Bij de Escuela Internacional geven wij u graag informatie over hoe te reizen naar andere plaatsen. U kunt in de weekenden of met feestdagen zelf bepalen waar u heen gaat.

Cursus met activiteiten inclusief ( Spanje)

Alle studenten van de E.I.zijn welkom deeltenemen aan de activiteiten en excursies die door de school zijn gepland gedurende het hele jaar. Denkt u erover om in Spanje te studeren gedurende de zomer en wilt u alles inbegrepen hebben, raden wij u ons zomer programma aan. De Zomercursus Intensief en de Super Intensieve zomercursus bieden op zijn minst 8 activiteiten en 3 excursies aan voor de prijs van een vier wekelijkse cursus. Op de eerste dag van de cursus worden de studenten geinformeerd over de activiteiten en excursies die bij het programma zijn inbegrepen.

Spaanse cultuur
Don Quijote de la Mancha
Spaanse literatuur
Provincies en steden
Spaanse feesten
Spaanse clichés
Internationaal bekende Spanjaarden
Spaanse keuken
Plaza Mayor Salamanca
Gids van...
Cursus Spaans
Spanje
Málaga
Costa Rica
México
Gids van Málaga