Start pagina | Spaanse taal cursussen | Spaanse Cultuur | Folder | Inschrijven | English

16-05-2008  
Spaans leren
Over de E.I.
Waarom Spaans leren?
Waarom E.I.?
Gratis folder
Nu inschrijven!
Bestemmingen  E.I.
Alcalá de Henares, Spanje
Salamanca,  Spanje
Málaga, Spanje
San Rafael, Costa Rica
Tamarindo, Costa Rica
Cuernavaca, Mexico
Playa del Carmen, Mexico
Cursus Spaans
Speciale aanbiedingen
Cursus Spaans
Huisvesting
Activiteiten / Excursies
Prijzen en Data
Services
Instap toets
E.I.
Video
Foto album
Aanbevelingen
Nieuwsbrief
Contact
Downloads
Informatie
Visa
University credits (V.S.)
Zweedse studenten - CSN
Bildungsurlaub
Medewerkers E.I.
Agentschappen E.I.
Universiteiten en scholen

Omschrijving van de cursussen

 Spanje  Costa Rica  Mexico
 

Spaanse cursus in Cuernavaca en E.I. Playa del Carmen

Bezoek Mexico om hier een cursus Spaanse te volgen. De lesmethodes zijn gebaseerd op de natuurlijke manier van leren, welke één van de meest moderne is. Onze studenten oefenen met de grammatica door middel van activiteiten geleidt door de docenten en doordat ze volledig in de mexicaanse cultuur worden opgenomen. Ze leren Spaans op levendige en leuke manier.


Het programma bestaat uit 9 niveaus die variëren van basis tot ver gevorderd. Op de eerste lesdag hebben de studenten een gesprek met een docent en aan de hand hiervan worden de studenten in een niveau ingedeeld wat bij ze past. Iedere week wordt de voortgang per student besproken om te weten of deze in het juiste niveau zit of dat men overgeplaatst moet worden naar een hoger niveau. Op deze manier leert de student op zijn eigen ritme en is afhankelijk van zijn eigen vaardigheden.

De beste garantie dat u intensief, effectief en gepersonaliseerd zult leren is dat de groepjes uit maximaal 5 studenten bestaan. Doordat er gewerkt wordt met deze kleine groepjes kan de docent aandacht besteden aan iedere student zodat deze snel in het Spaans leert te communiceren.

De minimum leeftijd voor de cursusen is gemiddeld 17 jaar.

Intensieve cursus

20 lessen van 50 minuten
Niveaus: 9
Duur: 2 tot 16 weken
Groep: maximaal 5 studenten


Studeer Spaans in MexicoDe Spaanse cursus is voornamelijk gericht op het praktische aspect van de taal, het dagelijks gebruik. De activiteiten en oefeningen zijn bedoeld om het lezen, schrijven, luisteren en spreken van de Spaanse taal te ontwikkelen. De lessen zijn gebasseerd op situaties uit het dagelijks leven. Alle grammaticale aspecten van de taal worden in de verschillende niveaus behandeld, van beginner tot gevorderd. Het beginners niveau besteed aandacht aan het vergaren van kennis die nodig is om de Spaanse taal te spreken, begrijpen en schrijven. Het spreken en begrijpen van Spaans zodat nieuwe concepten begrepen worden. In de hogere niveaus wordt het vocabulair uitgebreid en de meer ingewikkeldere grammaticale structuren worden nader bestudeerd. Tijdens de conversatie lessen worden Mexiacaanse themas besproken zoals: Economie, politiek, sociaal en cultureel.

Begin data:
Iedere maandag kan men beginnen met de cursus.
Prijzen:
Zie prijs overzicht.

Super Intensieve taal en cultuur cursus

25 lessen van 50 minuten.
Niveaus: 9
Duur: 2 tot 16 weken
Groep: maximaal 5 studenten


Spaans studeren in Mexico De super intensieve cursus volgt de structuur van de Intensieve cursus om de kennis van de Spaanse taal te verbreden. Ook zijn er culturele lessen die veel zullen toevoegen aan de kennis van mexico. Om de kennis te vergroten van de mexicaanse historie en cultuur en de manier van leven beter te begrijpen geven wij deze lessen. De gemotiveerde studenten zullen in korte tijd merken dat hun communicatieve vaardigheden er met sprongen op vooruit gaan. Meer wordt geleerd over de mexicaanse kunst, historie, geografie. literatuur en muziek. Men ontdekt de culturele elementen zoals gewoontes, traditionele klederdracht, gerechten en hoe men de vrije tijd doorbrengt. Men kan vergelijken hoe het dagelijks leven in hun land eruitziet en dat van Mexico en hun klasgenoten. De gespreksonderwerpen varieren naar interesse en niveau.

Begin data:
U kunt op iedere maandag beginnen.
Prijzen:
Zie prijslijst.  

Individuele curus, de meest flexibele optie

Aantal flexibele lessen, minimaal 10.
Niveaus: alle niveaus.
Duur: 1 tot 12 weken.


De individuele cursussen zijn mogelijk voor alle niveaus en zijn voor studenten die een bepaald doel voor ogen hebben, met de maximale flexibiliteit en aandacht. De individuele cursussen kunnen op iedere dag van de week begonnen worden. De minimum duur van de cursus is 10 lessen. Deze cursus verzekerd u van een snelle en effectieve leer, omdat u  niet de helf van de tijd aan het luisteren bent naar de anderen uit uw klas. Bovendien leert u op uw tempo en kan u aangeven welke themas uw interesseren zoals, medicijnen, zaken of de luchtvaart.

Begin data:
U kunt op iedere maandag beginnen.
Prijzen
Zie prijslijst.

Flexibel rooster

Individuele Intensieve cursus

20 lessen van 50 minuten + 5 individuele lessen.
Niveaus: 9.
Duur: 2 tot 12 weken.
Groep: maximaal 5 studenten.


Deze cursus is perfect voor studenten die willen deelnemen aan een levendige groep met andere internationale studenten en tegelijkertijd individuele lessen wil volgen. Het is ideaal om een bepaald thema te verdiepen of om simpelweg te herhalen en te verbeteren wat men heeft geleerd tijdens de Intensieve cursus, maar dit op uw eigen ritme. Volg de structuur van de Intensieve cursus en ontvang bovendien 5 individuele lessen per week.

Begin data:
Iedere maandag.
Prijzen:
Zie prijslijst.

Spaanse taalcursus + Duik lessen (Alleen in Playa del Carmen)

Dit is een cursus voor mensen die van combinatie houden en een Internationale duik vergunning willen. (PADI Open Water of PADI Open Water Gevorderde) die theoretische en praktische klassen heeft en open waterduiken omvat. Het omvat ook handboeken en gebruik van het volledige duikmateriaal. Men kan ook kiezen om een pakket van 7 dagen met 14 duiklessen rond Playa del Carmen, Cenote en Cozomel te nemen. Het duikverzekering is niet inbegrepen in de prijs, maar is wel  vereist. Vraag informatie aan voor meer details.

Begin Data:
Ieder maandag.
Prijzen:
Zie prijslijst.


 

Cursussen in Mexico
Intensieve cursus
Super Intensieve cursus Intensief
Individuele cursus
Individuele Intensive cursus

Spaanse cultuur
Don Quijote de la Mancha
Spaanse literatuur
Provincies en steden
Spaanse feesten
Spaanse clichés
Internationaal bekende Spanjaarden
Spaanse keuken
Plaza Mayor Salamanca
Gids van...
Cursus Spaans
Spanje
Málaga
Costa Rica
México