Start pagina | Spaanse taal cursussen | Spaanse Cultuur | Folder | Inschrijven | English

16-05-2008  
Spaans leren
Over de E.I.
Waarom Spaans leren?
Waarom E.I.?
Gratis folder
Nu inschrijven!
Bestemmingen  E.I.
Alcalá de Henares, Spanje
Salamanca,  Spanje
Málaga, Spanje
San Rafael, Costa Rica
Tamarindo, Costa Rica
Cuernavaca, Mexico
Playa del Carmen, Mexico
Cursus Spaans
Speciale aanbiedingen
Cursus Spaans
Huisvesting
Activiteiten / Excursies
Prijzen en Data
Services
Instap toets
E.I.
Video
Foto album
Aanbevelingen
Nieuwsbrief
Contact
Downloads
Informatie
Visa
University credits (V.S.)
Zweedse studenten - CSN
Bildungsurlaub
Medewerkers E.I.
Agentschappen E.I.
Universiteiten en scholen

omschrijving van de cursussen

 Spanje  Costa Rica  Mexico
 

Spaanse cursussen aangeboden door de E.I. San Rafael de
Coronado en Playa Tamarindo

Ons intensieve studie programma is gebaseerd op moderne en effectieve lesmethodes, waarbij mondelinge communicatie en een onderdompeling in de cultuur, maatschappij en gewoontes van Costa Rica zorgen voor het snelle leren spreken van de Spaanse taal. Een doeltreffend programma, samen met jaren ervaring zorgen voor een gegarandeerd succes bij onze studenten.

Het programma bestaat uit 6 studie niveaus, van beginner tot gevorderden. Op de eerste dag van de cursus maken de studenten een instaptest. Op deze manier kan worden bepaald aan de hand van de kennis van de Spaanse taal die de student heeft, op welk niveau ze beginnen met de cursus. Studenten zonder enige voorkennis van de Spaanse taal kunnen iedere eerste en derde maandag van de maand beginnen met de beginnerscursus.

De beste manier om goede, persoonlijke en effectieve instructies te ontvangen is door les te krijgen in kleine groepjes van maximaal 6 studenten. Door de dynamica in de kleine klasjes leert men snel in het Spaans te communiceren.

De minimum leeftijd voor onze cursussen is gemiddeld 17 jaar.

 

Spaanse Cursus bij E.I. San Rafael               Spaanse cursus bij E.I. Tamarindo

 

Intensieve cursus bij E.I. San Rafael

20 lessen van 45 minuten per week, in een groep van 4 tot 6 studenten.
Duur: tot 24 weken.
6 niveaus: van beginners tot gevorderd.
Cursus algemeen:

Schrijfvaardigheden, lezen, uitspraak, luistervaardigheden, grammatica, verbreding van het vocabulair, Centraal-Amerikaanse cultuurlessen.
Lessen:
Maandag tot vrijdag van 8.30 tot 12 uur, met een pauze van 30 minuten. Als er maar één student voor een bepaald niveau wordt ingedeeld, ontvangt hij per week 15 individuele lessen, in plaats van 20 lessen in een groep.
Rooster van maandag tot vrijdag
08.30 - 10.002 x 45 minuten, Hoofdstuk 1
10.00 - 10.30Pauze
10.30 - 12.002 x 45 minuten, Hoofdstuk 2

Mogelijkheid zelfstandig aanvullend te studeren met studie materialen uit de bibliotheek en andere onderwijs bronnen.

Spaanse taalcursus De intensieve cursus bevat de volgende aspecten en themas:
2 grammatica lessen (hoofdstuk 1) met uitleg van de docent toegepast in de geschreven en mondelinge opdrachten. Er wordt hierbij gebruik gemaakt van kranten, spelletjes en populaire Latino-Amerikaanse liedjes en de conversatie oefeningen.
2 conversatie lessen (hoofdstuk 2), gebaseerd op het dagelijkse leven, deze lessen leggen de nadruk op het vermogen om mondeling te kunnen communiceren over sociale, economische, politieke en culturele onderwerpen. De onderwerpen verschillen per niveau en kunnen bijvoorbeeld ook een conversatie in een winkel, restaurant, winkelen op de markt of een ingewikkelder thema als de inheemse stammen van Latijns-Amerika inhouden. Of sociaal economische veranderingen in Latijns-Amerika en vele andere actuele onderwerpen. 
De intensieve cursus is ontwikkeld voor alle studenten die Spaans willen leren spreken of willen verbeteren. 

Super Intensieve cursus

30 lessen van 45 minuten per week,in een groep van 4 tot 6 studenten.
Duur: 2 tot 24 weken
6 niveaus: van beginners tot gevorderd.
Cursus algemeen:

U neemt deel aan de Intensieve cursus maar ontvangt daarnaast les in 2 extra hoofdtukken. In deze 10 extra lessen wordt de behandelde grammatica extra geoefend, er wordt geen nieuwe grammatica uitgelegd.
Lessen:
Van maandag tot vrijdag van 8.30 tot 14 uur. Met twee keer 30 minuten pauze.

rooster van maandag tot vrijdag.
08.30 - 10.002 x 45 minuten, Hoofdstuk 1
10.00 - 10.30Pauze 1
10.30 - 12.002 x 45 minuten, Hoofdstuk 2
12.00 - 12.30Pauze 2
12.30 - 14.002 x 45 minuten, Hoofdstuk 3

Mogelijkheid zelfstandig aanvullend te studeren met studie materialen uit de bibliotheek en andere onderwijs bronnen.
De  Super intensieve cursus volgt gedurende de eerste 2 hoofdstukken hetzelfde programma als de Intensieve cursus. In het derde hoofdstuk wordt de besproken stof uit de eerste 2 hoofdstukken extra herhaald en geoefend via mondelinge en geschreven oefeningen. Ook wordt de luistervaardigheid extra getraind met gebruik van video. Het vocabulair wordt verbreed, er wordt geoefend met conversaties, uitdrukkingen en uitspraak lessen. In de gevorderde klassen lezen en analyseren ze ook latijns-Amerikaanse en Costa Ricaanse lectuur. De Super intensieve cursus helpt de gemotiveerde student snel zijn Spaans te verbeteren op het gebied van communicatie, begrijpen en lezen.

Individuele Intensieve Cursus

25 lessen van 45 minuten per week: De hoofdstukken van de Intensieve cursus + 5 individuele lessen van 45 minuten.
Tijdens de individuele lessen wordt er extra aandacht besteed aan de zwakke punten van  de student die verbeterd moeten worden.
Duur: 2 tot 12 weken.
6 niveaus: van beginner tot gevorderd.
Lessen:

Van maandag tot vrijdag van 8:30 tot 13:15 uur met twee keer 30 minuten pauze.

Rooster van maandag tot vrijdag

08.30 - 10.002 x 45 Minuten Intensieve cursus, Hoofdstuk 1
10.00 - 10.30Pauze 1
10.30 - 12.002 x 45 Minuten Intensieve cursus, Hoofdstuk 2
12.00 - 12.30Pauze 2
12.30 - 13.1545 Minuten Individuele les


Deze cursus bevat 20 lessen in de Intensieve cursus groep maar heeft als extra 5 individuele lessen per week. Deze cursus is een combinatie van het studeren in een klein groepje studenten en het individueel studeren. Dit is de meest snelle en effectieve manier om de Spaanse taal te leren. De prive lessen gaan over het Spaans in het algemeen of kunnen naar de speciale wensen en behoeftes van de student worden ingevuld. Voorbeelden van enkele themas zijn: Commercieel Spaans, toerisme en promotie, administratie en wetten, onderwijs themas, Spaans voor vertalers, Spaanse literatuur of voorbereiding op exames. Voor beginners van het Spaans is het alleen mogelijk de algemene themas te behandelen.

Individuele Cursus

Het is mogelijk 20, 30 of 40 lessen van 45 minuten per week te nemen in Spaans in het algemeen of gecombineerd met gespecialiseerde Spaanse lessen. Wij bevelen de individuele cursus aan omdat deze erg compact is. Deze is zeer geschikt als u maar 1 of 2 weken beschikbaar bent.
Duur: 1 tot 8 weken.
Alle niveaus.

Lessen, afhankelijk van het aantal lessen:
van 8.30 tot 12.00, 20 lessen.
van 8.30 tot 14.00, 30 lessen.
van 8.30 tot 16.00, 40 lessen.

In de ochtend is er de mogelijkheid om zelf te studeren met behulp van studie materiaal uit de bibliotheek.
Van maandag tot vrijdag (voorbeeld van een programma, ook zijn de lessen vaak in de ochtend bij 30 of 40 uur les)
13.00 - 14.302 x 45 minuten individuele les
14.30 - 15.00 Pauze
15.00 - 16.302 x 45 minuten  individuele les

 

Stages bij bedrijven

Voor universitaire en HBO studenten, kan het centrum van San Rafael in Costa Rica bemiddelen voor een stage in San José van 8 tot 16 weken bij een bedrijf of instelling. Het is mogelijk huisvesting te regelen bij een gastgezin of een gedeeld appartement met andere studenten. Het programma is mogelijk voor studenten die al minimaal 2 jaar van hun studie hebben afgerond. Het is verplicht om minimaal een intensieve of een super intensieve cursus van 2 weken te volgen aan de E.I. voor aanvang van de stage. Het vereiste niveau van de Spaanse taal is minimaal half gevorderd. De prijzen zijn inclusief stagebemiddeling, toezicht en inlichtingen.
Meer informatie over Stages

Vrijwilligerswerk

Het centrum van de E.I. in Costa Rica kan vrijwilligerswerk voor u regelen voor een periode van 2 tot 24 weken bij Nationale Parken of sociale instellingen. Het is verplicht zich voor aanvang van de periode voor minstens 4 weken in te schrijven voor één van de cursusen van de E.I (2 weken voor gevorderde studenten). De huisvesting voor de vrijwilligers is in de Nationale Parken en is in simpele huizen van het park, het is inclusief volpension.Meer informatie over vrijwilligerswerk

Spaanse cursussen bij E.I. Tamarindo

Intensieve Cursus

Iedere week 20 lessen van 55 minuten met een maximum van 6 studenten per klas.
Tijdsduur: Van 1 tot 24 weken.
9 niveaus: beginner tot expert
Generale talencursus:

De lessen worden gehouden van 8:00 uur tot 12:00 uur en zijn samengesteld uit een combinatie van communicatieve lessen en praktische grammatica lessen.

Standaard Groeps lessen: 4 lessen per dag in klassen met niet meer dan 6 studenten. De gemiddelde klas bestaat uit 4-6 studenten. Gedurende 4 lessen (in de ochtend of in de middag), kunnen studenten werken in kleine groepen. Iedere student krijg dan veel persoonlijke aandacht.

TOP

Super-Intensieve Cursus

30 Spaanse lessen per week. 55 minutes per klas. Maximaal 6 studenten per klas
Tijdsduur: Van 1 week tot 24 weken.
9 niveaus: van beginner tot gevorderd.
Beschrijving
: Het perfect lesprogramma voor diegene die de voorkeur heeft voor een hele intensieve cursus. Inhoudelijk zijn de lessen hetzelfde als dat van de Intensieve cursus, alleen het verschil zit hem in in het aantal uur dat je les krijgt. Met de super-intensieve cursus krijg je 2 uur per dag langer les. Klassen worden gegeven van 8.00 uur s´ochtends tot 12.00 uur s´middags en van 13.00 uur t/m 15.00 uur.

Spaans & Surf lessen

Met deze cursus krijgen de studenten dezelfde cursus als bij de intensieve cursus. Naast deze lessen krijgen de studenten in de middag ook surfles. Gedurende de eerste twee weken zal er 6 uur per week surfles gegeven worden. Het huren van je board zit in de prijs inbegrepen. Als je deze surflessen 3-4 weken wilt volgen, dan wordt de surfplank voor je gehuurd en ga je 1 keer per week op surftrip (in week 3 & 4). Een geweldige optie voor diegene die willen leren surfen en de Spaanse taal willen leren.

De zee van Costa Rica is erg aangenaam en warm. In de omgeving van Playa Tamarindo bevinden zich meerdere surfspots, voor zowel beginners als voor gevorderden. Het hele jaar door is Costa Rica voorzien van consistente swells en op loopafstand van 6 perfecte surf breaks.

Wacht niet telang met aanmelden, want deze cursus is snel volgeboekt!                                                                                       


Intensieve + Individuele Cursus

20 lessen van 55 minutes iedere week; naast de intensieve curus, bestaat de individuele cursus uit 10 lessen van 55 minuten per week hier worden de punten behandeld die jij belangrijk vindt om er extra aandacht aan te besteden.
Tijdsduur: van 1 tot 12 weken.
9 niveaus: beginners tot gevorderden.
De lessen: Van Maandag tot Vrijdag van 8:00 uur tot 12:00 uur. Dit geldt voor zowel de individuele lessen als de groepslessen.

TOP

Individual Course

20 or 30 units of 55 minutes each per week.
Tijdsduur: van 1 tot 8 weken.
Alle niveuas.

Als je opzoek bent naar een intensief programma of belangstelling hebt voor specifieke onderwerpen, dan zijn de individuele lessen een geschikte keuze voor jou. De 1 op 1 lessen zijn er specifiek op gericht om de studenten te helpen hun niveau Spaans te verbeteren op hun eigen tempo.


Cursussen in San Rafael
Intensieve cursus
Super Intensieve cursus
Spaans + Surfen
Individuele cursus
Spaans voor families
Intensieve + Individueel
Stages
Vrijwilligerswerk
 

Spaanse cultuur
Don Quijote de la Mancha
Spaanse literatuur
Provincies en steden
Spaanse feesten
Spaanse clichés
Internationaal bekende Spanjaarden
Spaanse keuken
Plaza Mayor Salamanca
Gids van...
Cursus Spaans
Spanje
Málaga
Costa Rica
México