Start pagina | Spaanse taal cursussen | Spaanse Cultuur | Folder | Inschrijven | English

16-05-2008  
Spaans leren
Over de E.I.
Waarom Spaans leren?
Waarom E.I.?
Gratis folder
Nu inschrijven!
Bestemmingen  E.I.
Alcalá de Henares, Spanje
Salamanca,  Spanje
Málaga, Spanje
San Rafael, Costa Rica
Tamarindo, Costa Rica
Cuernavaca, Mexico
Cursus Spaans
Speciale aanbiedingen
Cursus Spaans
Huisvesting
Activiteiten / Excursies
Prijzen en Data
Services
Instap toets
E.I.
Video
Foto album
Aanbevelingen
Nieuwsbrief
Contact
Downloads
Informatie
Visa
University credits (V.S.)
Zweedse studenten - CSN
Bildungsurlaub
Medewerkers E.I.
Agentschappen E.I.
Universiteiten en scholen
Spanish Courses in Costa Rica

 Stad"  Centrum E.I.  Activiteiten en Excursies  Ziektekostenverzekering  Aankomst  Cursus
 

Spaanse talenschool in Tamarindo, Costa Rica

Directeuren van de E.I. Tamarindo School in Costa RicaLeer Spaans met Escuela Internacional bij ons taleninstituut in Tamarindo, Costa Rica.

"Bij E.I. Tamarindo hebben we al vele studenten van over de hele wereld welkom mogen heten. Ons uitstekende personeel en onze ervaren Spaanse leraren zijn er zeker toe in staat om jouw verblijf bij ons tot een geweldige en bijzondere ervaring te maken! Als je geïnteresseerd bent in het leren van het Spaans en het ontdekken van de meest prachtige gedeeltes van Costa Rica, dan is onze school zeker de juiste keus voor jou.”
Hugh Garrison en Sonia Gomez - Directeuren van E.I. Costa Rica


E. I. Tamarindo School in Costa Rica

De E.I. Spaanse talenschool in Tamarindo, Costa Rica ligt in één van de mooiste stranddorpen van Latijns Amerika, ver weg gelegen van vervuilde en lawaaierige steden. De Spaanse talenschool ligt heel centraal in Playa Tamarindo en met een paar minuten lopen vind je het strand, restaurantjes, barretjes en al het andere wat je in dit dorp kan doen.

Onze school biedt verschillende Spaanse taalcursussen aan. Studenten kunnen er bijvoorbeeld voor kiezen om 4 of 6 groepslessen per dag te volgen. Als je het intensiever wilt kan je er voor kiezen om priveles te nemen. Ook worden in deze privelessen specifieke onderwerpen naar keuze behandeld.

Een zeer populair lesprogramma is het volgen van de Spaanse taal gecombineerd met het leren surfen. Spaanse les & Surf Programma. Deze cursus biedt studenten de mogelijkheid om s´morgens Spaanse les te volgen en s´middags te surfen. Het huren van een surfboard zit bij de prijs inbegrepen!

zonsondergang in Costa RicaRondom de omgeving van de school bevinden zich kleine "ranchos" (palmhutten in de open lucht) die gebruikt worden om les in te geven. Deze ranchos worden ook gebruik voor activiteiten of gewoon als plekken waar je kan chille onder het genot van een lekker Costa Ricaans kopje koffie met medestudenten.

In Tamarindo kunnen de studenten genieten van het observeren van de lokale dieren die hier in het wild leven, zoals papagaien, leguanen en apen.Andere service die wij verlenen:

 • Nauwkeurig uitgekozen accomodatie in gastgezinnen of in de residence van de school. Ook het delen van een appartement met andere medestudenten is een mogelijkheid. ERG POPULAIR

 • Vrijetijds-Activiteiten Programma en weekend excursies.

 • Welkoms programma - Dit programma is er op gericht om studenten te helpen om zich gemakkelijker aan te passen aan de Costa Ricaanse cultuur. Dit programma vindt plaats 3 dagen voordat je begint met de lessen.  Meer informatie...

Waarom kies je voor E.I. Tamarindo?

 • Costa Rica is een land vol bergen, bomen, bloemen en
   stranden. Het is idiaal voor mensen die van de natuur houden en die Spaans willen studeren terwijl ze genieten van het avontuur. Kom en ontdek de unieke schoonheid die dit land te bieden heeft.
 • Tamarindo heeft lange, witte zandstranden met crystal helder blauw water. De ideaale locatie voor een strandvakantie.
 • De school bevindt zich in het regenwoud, vlakbij het strand en alle andere activiteiten die het dorp te bieden heeft.
 • Het Spaans dat op Costa Rica wordt gesproken wordt beschouwd als één van de best gesproken Spaanse taal in de wereld. De lokale bewoners van Costa Rica spreken langzaam met een heldere uitspraak.
 • Wij bieden uitstekende appartementen aan voor studenten.

 • Spaanse cultuur
  Don Quijote de la Mancha
  Spaanse literatuur
  Provincies en steden
  Spaanse feesten
  Spaanse clichés
  Internationaal bekende Spanjaarden
  Spaanse keuken
  Plaza Mayor Salamanca
  Gids van...
  Cursus Spaans
  Spanje
  Málaga
  Costa Rica
  México