Start pagina | Spaanse taal cursussen | Spaanse Cultuur | Folder | Inschrijven | English

16-05-2008  
Spaans leren
Over de E.I.
Waarom Spaans leren?
Waarom E.I.?
Gratis folder
Nu inschrijven!
Bestemmingen  E.I.
Alcalá de Henares, Spanje
Salamanca,  Spanje
Málaga, Spanje
San Rafael, Costa Rica
Tamarindo, Costa Rica
Cuernavaca, Mexico
Cursus Spaans
Speciale aanbiedingen
Cursus Spaans
Huisvesting
Activiteiten / Excursies
Prijzen en Data
Services
Instap toets
E.I.
Video
Foto album
Aanbevelingen
Nieuwsbrief
Contact
Downloads
Informatie
Visa
University credits (V.S.)
Zweedse studenten - CSN
Bildungsurlaub
Medewerkers E.I.
Agentschappen E.I.
Universiteiten en scholen
Spaans Studeren in  het buitenland, Costa Rica

 Stad E.I.Centrum  Activiteiten en Excursies  Ziektekosten verzekering  Aankomst  Cursussen
 

Costa Rica - Activiteiten en Excursies

Spaans leren in Costa RicaBij de E.I. in Costa Rica is er veel aandacht voor activiteiten om de vrijetijd optimaal te benutten. Er zijn iedere week op zijn minst 3 of 4 verschillende activiteiten gepland. Op deze manier kunnen de studenten de Costa Ricaanse cultuur en gebruiken leren kennen. Men bezoekt historische en culturele plaatsen en oefend ongemerkt met Spaans spreken.

Spaans leren in Costa Rica De week begint met een stadstour door San Rafael, op deze manier leert men de stad beter kennen en weet u wat de stad te bieden heeft. Gedurende de week zijn er meer activiteiten zoals latijnse danzen en een kook cursus. Leer de basis pasjes van de salsa, de rumba, de cumbia ( later gaat men naar salsa discotheek waar men kan oefenen met dansen), neem deel aan de kooklessen en proef de heerlijke Costaricaanse gerechten.


Er geld voor sommige activiteiten een minimum aantal deelnemers.

Iedere dinsdag worden er excursies van een halve dag aangeboden naar interessante plaatsen in de omgeving. Deze excursies kosten $ 12 en de studenten betalen indien nodig de entree en eten en drinken zelf. Er is een keuze uit 12 verschillende excursies, die ze iedere drie maanden herhalen. Enkele van deze excursies zijn: Excursie naar Vulkaan Poas, vulkaan Irazú, Nationaal Park Braulio Carrillo, Valle de Orosi, tuinen van cascadas y los colibríes, exposición de mariposas, een tour met gids naar de stad San José.

Kayakken in Costa RicaIn de weekenden hebben de studenten vrij, zo kunnen ze Costa Rica op hun eigen houtje verkennen. Costa Rica is een paradijs voor natuurliefhebbers, met spectaculiare watervallen, jungles, tropische bossen, zee en bergen. Het land herbergd een grote variatie aan leven, de flora en fauna van deze planeet.

Paardrijden in Costa RicaIn het weekend kunt u uw eigen avontuur plannen, ook is het mogelijk hulp te vragen aan het kleine reisbureau van de E.I. Zij kunnen u enkele suggesties geven van plaatsen die het meer dan waard zijn te bezoeken. Ze zulen u voorzien van informatie en u vertellen waar u de tickets of hotels kunt reserveren. Of indien nodig kunnen zij de reservering voor uw doen. Maak uw keuze tussen een ezxcursie van een halve dag, een dag of een weekend.


De meest gekozen bestemmingen van excursies zijn die naar de binnenlandse zee en de vulkaan van Arenal. Het is mogelijk hier een weekend in een jungle lodge te verblijven, om wildedieren te observeren. Ook is het mogelijk een weekend te genieten aan het strand, u kunt verblijven in een pension of een luxe 4 sterrenhotel als u zou willen. Andere unieke bestemmingen voor excursies zijn bijvoorbeeld:het Nationaal park Tortuguero, la península de Nicoya, Jacó, Manuel Antonio en Guanacaste.

Arenal Volcano

Weekendtrips (geschatte prijzen):

Tortuga eiland (gehele dag): $70
Nationaal Park Tortuguero (gehele dag): $75
Volkaan Arenal nachttrip (gehele dag, inclusief avondeten): $65
Rafting (gehele dag): $65

Spaanse cultuur
Don Quijote de la Mancha
Spaanse literatuur
Provincies en steden
Spaanse feesten
Spaanse clichés
Internationaal bekende Spanjaarden
Spaanse keuken
Plaza Mayor Salamanca
Gids van...
Cursus Spaans
Spanje
Málaga
Costa Rica
México