Start pagina | Spaanse taal cursussen | Spaanse Cultuur | Folder | Inschrijven | English

16-05-2008  
Spaans leren
Over de E.I.
Waarom Spaans leren?
Waarom E.I.?
Gratis folder
Nu inschrijven!
Bestemmingen  E.I.
Alcalá de Henares, Spanje
Salamanca,  Spanje
Málaga, Spanje
San Rafael, Costa Rica
Tamarindo, Costa Rica
Cuernavaca, Mexico
Cursus Spaans
Speciale aanbiedingen
Cursus Spaans
Huisvesting
Activiteiten / Excursies
Prijzen en Data
Services
Instap toets
E.I.
Video
Foto album
Aanbevelingen
Nieuwsbrief
Contact
Downloads
Informatie
Visa
University credits (V.S.)
Zweedse studenten - CSN
Bildungsurlaub
Medewerkers E.I.
Agentschappen E.I.
Universiteiten en scholen
 

 Stad  E.I.Centrum  Activiteiten en excursies  Ziektekostenverzekering  Aankomst  Cursus
 

Tamarindo, Costa Rica - Activiteiten en Excursies

E.I. Tamarindo, Costa Rica biedt verschillende culturele activiteiten aan. Ook helpen wij je er graag bij om andere activiteiten, zoals middag- en weekendtrips te ondernemen. Wij vinden dat deze activiteiten een belangrijk deel vormen van de Spaanse talencursus. Afhankelijk van de interesse van de student en wat er die periode in de omgeving georganiseerd kan worden, bieden wij iedere week onze hulp aan om activiteiten te organiseren.
Dit zijn een aantal activiteiten die er in Tamarindo, Costa Rica geregeld kunnen worden.

Dans les: Erg populair! Het doel van deze les is om je verschillende dans stijlen die in Costa Rica beoefend worden te leren. Leer bijvoorbeeld de Meringue, salsa, marcado en de cumbia.

Interessante lezingen: Deze lezingen bevatten verschillende topics zoals: de ecologie van Costa Rica, Costa Ricaanse geschiedenis, cultuur en politieke topics etc.

Kook les: Leer typische Costa Ricaanse lokale gerechten koken.

Uitwisseling: Ontmoet de locals die de Engelse taal aan het leren zijn. Jij zult hun helpen om het Engels te oefenen en zij zullen jouw dan met het Spaans helpen! Naast het verbeteren van je Spaans, is dit de manier om wat ´Ticos´ te leren kennen!

Bezoek de nationale parken: Costa Rica is beroemd voor zijn schoonheid. De beste plekken om deze schoonheid te proeven, zijn de vele nationale parken. De meeste van deze parken bevinden zich vlakbij Playa Tamarindo.

Canopy Tour: Een canopy tour is 1 van de meest populaire dingen om te doen in Costa Rica. Hoog in het regenwoud, krijg je de kans om het unieke ecosysteem van costa rica te zien (zie foto).

Arenal Volcano: Als je nog nooit een actieve vulkaan hebt gezien, dan is dit je kans! Arenal wordt beschouwd als 1 van de meest actieve vulkanen in de wereld.

River Rafting: Ondanks dat Costa Rica een klein land is, is het het thuisfront van 1 van de beste wildwater rafting plaatsen in de wereld. E.I. Tamarindo heeft contacten met professionele organisaties die deze trip aanbieden.

Surf & Scuba: Populaire surfspots in de omgeving, inclusief Playa Tamarindo, Playa Langosta, Playa Grande, Playa Avellanas, en Witch's Rock. Geen van deze locaties zijn meer dan 30-45 minuten vandaan gelegen van Playa Tamarindo. In de wateren van de Pacifiche kust wemelt het van het exotische marine leven.

In deze regio, heb je de keus uit verschillende uitstekende duik spots. De onderwaterwereld hier is echt ongeloofelijk! Marine leven zoals: roosterfish, manta rays, red snapper, puffer fish, schools of bait fish, live corals, star fish, en nog veel meer kom je daar tegen!

 

Spaanse cultuur
Don Quijote de la Mancha
Spaanse literatuur
Provincies en steden
Spaanse feesten
Spaanse clichés
Internationaal bekende Spanjaarden
Spaanse keuken
Plaza Mayor Salamanca
Gids van...
Cursus Spaans
Spanje
Málaga
Costa Rica
México