Pääsivu | Espanjan kurssit | Espanjalainen kulttuuri | Esite | Ilmoittautuminen 19-07-2008  
Opi espanjaa
Tietoa E.I:stä
Miksi kannattaa opiskella espanjaa?
Miksi valita E.I.?
Ilmainen kurssiesite
Ilmoittaudu nyt!!!
E.I. opiskelukaupungit
Alcalá de Henares, Espanja
Salamanca, Espanja
Málaga, Espanja
San Rafael, Costa Rica
Cuernavaca, Meksiko
Kielikurssit
Tarjoukset
Espanjan kurssit
Majoitukset
Aktiviteetit / Retket
Hinnat ja ajankohdat
Hintaan sisältyvät palvelut
Testaa espanjan kielen taitosi
E.I.
Katso video
Kuvagalleria
Opiskelijoiden kokemuksia
Ilmainen uutiskirje
Ota meihin yhteyttä
Download
Hyödyllistä tietoa
Viisumit
E.I. kurssien hyväksiluku yhdysvaltalaisissa yliopistoissa
Ruotsalaisten opiskelijoiden CSN-apuraha-
Bildungsurlaub
E.I:n yhteistyökumppanit
Yhteistyöyritykset
Yliopistot ja koulut


Espanajan kielen ohjelma nuorille. Kurssit järjestetään Espanjassa Alcalá de Henaresissa, Salamancassa ja Málagassa.

Urheilumahdollisuuksia kampuksella

Escuela Internacional tarjoaa nuorille suunnattuja espanjan kursseja, joita järjestetään Espanjan Alcalá de Henaresissa - Madridissa, Salamancassa ja Málagassa. Nämä kauniit kaupungit tarjoavat turvallisen ja viehättävän opiskeluympäristön 14-17-vuotiaille nuorille. Opiskelija voi oppia espanjaa samalla kun hän nauttii lomastaan Espanjassa.

Keskukset:  Heinä- ja elokuu  Alcalá de Henares, Salamanca ja Malaga
            

Nuorille suunnatun espanjan kurssin sisältö

Espanjan oppitunnit

Kurssin kuuluu viikossa 20 oppituntia, joista jokainen kestää 50 minuuttia. Mukavassa ja kansainvälisessä ilmapiirissä tapahtuva opiskelu on hyvin tehokasta ja käytännönläheistä, minkä ansiosta opiskelija oppii puhumaan espanjaa erilaisissa arkipäivän tilanteissa. Opiskelija saa myös paljon henkilökohtaista huomiota, sillä oppitunnilla on vain korkeintaan 10 opiskelijaa.

Kulttuurilliset aktiviteetit ja viikonloppuretket

Iltapäivisin nuoret opiskelijat voivat osallistua kulttuuriaktiviteetteihin, joiden aikana heillä on hyvä mahdollisuus harjoitella espanjan kielitaitoa ja viettää aikaa muiden opiskelijoiden ja professoreiden kanssa. Opiskelijat käyvät myös katsomassa historiallisia nähtävyyksiä, vierailevat museoissa, urheilevat muiden nuorten kanssa sekä katsovat yhdessä espanjankielisiä elokuvia ja muita ohjelmia. Lauantairetkillä opiskelijalla on mahdollisuus vierailla historiallisesti ja kulttuurillisesti mielenkiintoisissa kohteissa.

Majoitukset

Espanjalaiset isäntäperheet. Opiskelija voi asua yhdessä valikoiduista isäntäperheistämme. Peheessä asuminen nopeuttaa sopeutumista espanjalaisiin tapoihin.
Kampusmajoitus. Alcalá de Henaresissa opiskelijoilla on mahdollisuus asua kampuksella, jossa on hyvät urheilumahdollisuudet, vuorokauden ympäri päivystävä vastaanotto sekä turvallisuuspalvelu.

 

Kuljetuspalvelu lentokentältä

Jos opiskelija haluaa, hänelle voidaan järjestää kuljetus lentokentältä opiskelukaupunkiin. Escuela Internacionalin edustaja tulee opiskelijaa vastaan joko Madrid Barajasin tai Malagan lentokentälle, ja vie sitten opiskelijan hänelle varattuun majoitukseen.

Turvallisuus ja säännöt

Alcalá de Henares ja Salamanca ovat rauhallisia ja keskikokoisia kaupunkeja, joihin opiskelijan on helppo tutustua joko julkisia kulkuneuvoja hyväksikäyttäen tai kävellen. Escuela Internacionalin Malagan rakennus sijaitsee rauhallisella Pedregalejon asuinaluella lähellä rantaa. Alcalá de Henaresissa ja Salamancassa rakennukset sijaitsevat kaupungin keskustassa.

Opiskelijoiden on noudatettava sekä koulun että vanhempien asettamia sääntöjä, joita ovat esimerkiksi päivittäiset kotiintuloajat ja asiallinen käyttäytyminen ohjelman aikana.
 

Espanjalainen kulttuuri
Don Quixote
Espanjalainen kirjallisuus
Espanjan provinssit ja kaupungit
Espanjalaiset juhlat
Tyypillistä Espanjaa
Ansioituneita espanjalaisia
Espanjalainen keittiö
Salamancan Plaza Mayor
Hyödyllinen opas...
Espanjan kurssit
Espanja
Malaga
Costa Rica
Meksiko