Pääsivu | Espanjan kurssit | Espanjalainen kulttuuri | Esite | Ilmoittautuminen 07-05-2008  
Opi espanjaa
Tietoa E.I:stä
Miksi kannattaa opiskella espanjaa?
Miksi valita E.I.?
Ilmainen kurssiesite
Ilmoittaudu nyt!!!
E.I. opiskelukaupungit
Alcalá de Henares, Espanja
Salamanca, Espanja
Málaga, Espanja
San Rafael, Costa Rica
Cuernavaca, Meksiko
Kielikurssit
Tarjoukset
Espanjan kurssit
Majoitukset
Aktiviteetit / Retket
Hinnat ja ajankohdat
Hintaan sisältyvät palvelut
Testaa espanjan kielen taitosi
E.I.
Katso video
Kuvagalleria
Opiskelijoiden kokemuksia
Ilmainen uutiskirje
Ota meihin yhteyttä
Download
Hyödyllistä tietoa
Viisumit
E.I. kurssien hyväksiluku yhdysvaltalaisissa yliopistoissa
Ruotsalaisten opiskelijoiden CSN-apuraha-
Bildungsurlaub
E.I:n yhteistyökumppanit
Yhteistyöyritykset
Yliopistot ja koulut

Oppituntien sisältö

E.I. keskuksissa käytetään keskustelupainoitteista opetusmenetelmää. Tunneilla tehtävät aktiviteetit ja harjoitukset ovat käytännönläheisiä, ja ne keskittyvät kehittämään tosielämän tilanteissa tarvittavaa puhe- ja kirjoitustaitoa. Ohjelmamme koostuu luovista arkipäivän tilanteisiin pohjautuvista harjoituksista ja kieliopin opiskelusta. Käytännönläheiset ja luovat harjoitukset auttavat sinua käyttämään oppimiasi kielioppirakenteita, ja pian puhut itsevarmasti uutta kieltä.
Kielioppi ja sanasto (10 oppituntia viikossa):
Opit sanastoa, ilmauksia, kielioppikäsitteitä, sanoja, lauserakenteita, hyödyllisiä sanontoja ja kielenkäyttöä. Oppitunnit on suunniteltu siten, että opit ensin esimerkkien ja rakenneharjoitusten avulla uuden sanaston ja kieliopin. Sen jälkeen harjoittelet uusia käsitteitä parin tai ryhmän kanssa. Nämä harjoitukset valmistavat sinua tosielämän tilanteisiin.
Lukeminen/Kirjoittaminen (5 oppituntia viikossa):
Tässä E.I. kurssin osassa keskitytään kehittämään ja parantamaan luetunymmärtämis- ja kirjoitustaitoa. Opit ymmärtämään kirjoitettua tekstiä. Opit myös tuottamaan omaa tekstiä opettajan ohjauksen ja esimerkkien avulla.
Keskustelu (5 oppituntia viikossa):
Kehität ja parannat erityisesti kuullunymmärtämis- ja puhetaitoasi. Opettaja auttaa sinua lausumisessa. Opetuksessa painotetaan opiskelijan kommunikointitaitojen kehittämistä, ja opiskelija harjoittelee keskustelemalla monista aiheista, jotka saattavat liittyä esimerkiksi espanjalaiseen elämään, talouteen, politiikkaan tai kulttuuriin. Opit ymmärtämään erilaisia kulttuuripiirteitä, kuten tapoja, käyttäytymistä, asuja, ruokia ja vapaa-ajan aktiviteetteja. Tutustut myös luokkatovereihisi ja heidän erilaisiin kulttuureihinsa. Keskusteluaiheet riippuvat opiskelutasosta.
Kulttuuri (10 oppituntia viikossa):
Tutustut espanjankieliseen kulttuuriin opiskellessasi espanjalaista taidetta, historiaa, kirjallisuutta ja musiikkia. Opit ymmärtämään erilaisia kulttuuripiirteitä, kuten tapoja, käyttäytymistä, asuja, ruokia ja vapaa-ajan aktiviteetteja. Tutustut myös luokkatovereihisi ja heidän erilaisiin kulttuureihinsa. Keskusteluaiheet riippuvat opiskelutasosta ja opiskelijoiden kiinnostusten kohteista.

Escuela Internacionalin opiskelutasot

Escuela Internacionalin opiskelutasot ovat Euroopan unionin uuden yhteisen opetusrakenteen (Common European Union Framework of Languages) mukaisia. Opetusrakenne koostuu 3 tasosta, joita ovat alkeistaso, keskitaso ja korkea taso. Kursseja on 6; A1, A2, B1, B2, C1 ja C2. Escuela Internacional tarjoaa ndiden lisdksi vield 3 lisdkurssia, joten tarjolla on seuraavat kurssit: A1, A2, A3, B1, B2, B3, C1, C2 ja C3.
 

Mikä on kielitaitotasosi?

A. Alkeistaso A1,A2.A3
Et pysty kommunikoimaan jokapdivdisissd tilanteissa. Et pysty ilmaisemaan itsedsi, tai sinulla on vaikeuksia ilmaista itsedsi ja lvytdd oikeita sanoja. Sinulla on vaikeuksia ymmdrtdd puhuttua kieltd.


B. Keskitaso B1,B2,B3
Ymmdrrdt puhuttua kieltd melko hyvin kun sinulle puhutaan hitaasti ja selkedsti. Pystyt kommunikoimaan pdivittdisissd tilanteissa. Pystyt myvs keskustelemaan tutuista aiheista. Osaat kirjoittaa yksinkertaista tekstid.


C.Korkea taso C1,C2, C3
Ymmdrrdt hyvin puhuttua kieltd ja pystyt ilmaisemaan itsedsi hyvin monissa tilanteissa. Pystyt keskustelemaan ja perustelemaan ndkvkantoja. Pystyt lukemaan sanomalehtid ja ymmdrrdt kirjoitettua tekstid ilman vaikeuksia.

 

Espanjalainen kulttuuri
Don Quixote
Espanjalainen kirjallisuus
Espanjan provinssit ja kaupungit
Espanjalaiset juhlat
Tyypillistä Espanjaa
Ansioituneita espanjalaisia
Espanjalainen keittiö
Salamancan Plaza Mayor
Hyödyllinen opas...
Espanjan kurssit
Espanja
Malaga
Costa Rica
Meksiko
Quality Courses