Learn Spanish with Escuela Internacional
Pääsivu | Espanjan kurssit | Espanjalainen kulttuuri | Esite | Ilmoittautuminen 22-05-2008  
Opi espanjaa
Tietoa E.I:stä
Miksi kannattaa opiskella espanjaa?
Miksi valita E.I.?
Ilmainen kurssiesite
Ilmoittaudu nyt!!!
E.I. opiskelukaupungit
Alcalá de Henares, Espanja
Salamanca, Espanja
Málaga, Espanja
San Rafael, Costa Rica
Cuernavaca, Meksiko
Kielikurssit
Tarjoukset
Espanjan kurssit
Majoitukset
Aktiviteetit / Retket
Hinnat ja ajankohdat
Hintaan sisältyvät palvelut
Testaa espanjan kielen taitosi
E.I.
Katso video
Kuvagalleria
Opiskelijoiden kokemuksia
Ilmainen uutiskirje
Ota meihin yhteyttä
Download
Hyödyllistä tietoa
Viisumit
E.I. kurssien hyväksiluku yhdysvaltalaisissa yliopistoissa
Ruotsalaisten opiskelijoiden CSN-apuraha-
Bildungsurlaub
E.I:n yhteistyökumppanit
Yhteistyöyritykset
Yliopistot ja koulut

Yleiset säännöt

1. Alaikäraja

Alaikäraja suurimmalla osalla kursseista on 17 vuotta. Alaikäraja nuorille opiskelijoille suunnatuilla kursseilla (Salamanca & Málaga) on 14 vuotta.

2. Vastuu

Escuela Internacional ei vastaa tapahtumista, joita se ei voi hallita (esim. luonnonkatastrofi), eikä opiskelijan opiskelukeskusten ulkopuolella tekemistä teoista.

3. Kurssin tasot ja aikataulu

Opiskelija tekee ensimmäisenä päivänä tasokokeen, jonka perusteella hänet sijoitetaan hänen taitojaan ja tarpeitaan parhaiten vastaavalle tasolle. Jokaisessa E.I. keskuksessa on vähintään 4 eri tasoa. Suurin osa kursseista järjestetään aamupäivisin, mutta kesän kiireisinä kausina joitain kursseja järjestetään myös iltapäivisin.

4. Opiskeluajan pidentäminen

Jos opiskelija haluaa lisätä opiskeluviikkojensa määrää, hänen täytyy vain ilmoittaa siitä E.I. sihteerille. Kaikki lisäviikkoihin littyvät kustannukset on maksettava ennen lisäjakson oppituntien alkamista.

5. Majoitukset

Varaukset tehdään opiskelijalle täysinä viikkoina. Voit varata huoneesi kurssin alkua edeltävästä sunnuntaista kurssin päättymisen jälkeiseen lauantaihin. Voimme järjestää pyynnöstä myös lisäpäiviä.

Isäntäperheessä asumisen hintan kuuluu pyykinpesu (paitsi Cuernavacassa), vuodevaatteet ja toivottu määrä aterioita.

Jos opiskelija aikoo asua Espanjassa opiskelija-asunnossa, hän voi hakea asunnon avaimet ilmoittautumisvahvistuksessa ilmoitetusta paikasta määrättynä ajankohtana. Asunnon hinta on hinta/opiskelija, ja se sisältää kaikki asumiskustannukset kaasua lukuunottamatta. Opiskelija-asunnossa asuvan opiskelijan on tuotava omat vuodevaatteet ja pyyhkeet.

Opiskelija on vastuussa kaikista oman huolimattomuutensa takia rikkoutuneista tai vahingoittuneista esineistä.

6. Kuljetuspalvelu lentokentältä.

Jos opiskelija haluaa käyttää kuljetuspalvelua, keskuksen edustaja tulee häntä lentokentälle vastaan. Edustaja auttaa opiskelijaa saapumaan majoitukseen. Ne opiskelijat, jotka eivät halua käyttää kuljetuspalvelua, voivat mennä suoraan ilmottautumisvahvistuksessa ilmoitettuun osoitteeseen. Costa Ricassa kuljetuspalvelu sisältyy isäntäperheessä ja opiskelija-asunnossa asumisen hintaan.

7. Sairausvakuutus ja viisumit

Sairaus- ja tapaturmavakuutukset eivät kuulu ohjelman hintaan. Jos haluat hankkia sairausvakuutuksen E.I:n kautta, rastita asianmukainen ruutu täyttäessäsi ilmoittautumislomaketta. Viisumin Espanjaan tai Latinalaiseen Amerikkaan tarvitsevien opiskelijoiden pitää rastittaa lomakkeelta asianmukainen ruutu, jotta koulu voi lähettää todistuksen osallistumisesta sen jälkeen kun opiskelija on vahvistettu kurssille osallistujaksi.

8. Peruutukset ja lyhennetyt kurssit

Escuela Internacionalin päätoimistoon on ilmoitettava kirjallisesti kaikista peruutuksista. Ilmoittautumismaksua ei palauteta.

Espanja ja Meksiko: Jos E.I. on saanut ilmoituksen peruutuksesta ennen kurssin alkua, opiskelija saa takaisin kaikki maksamansa kurssi- ja majoitusmaksut. Ilmoittautumismaksua ei palauteta. Jos E.I. saa ilmoituksen peruutuksesta tai ohjelman lyhennyksestä kurssin alettua, opiskelija saa takaisin 70% maksamistaan kurssi- ja majoituspalveluista, jotka eivät ole vielä toteutuneet.

Costa Rica: Seitsemän päivää ennen kurssin alkua tai kurssin jo alettua tehdyistä peruutuksista ei saa rahoja takaisin.

9. Keskuksen tai majoituksen vaihto

Sen jälkeen, kun opiskelija on ilmoittautunut, hänen täytyy ilmoittaa E.I:n keskustoimistoon kaikista muutoksista kirjallisesti. Jokaisesta keskukseen tai majoitukseen liittyvästä muutoksesta peritään 30 €:n hallintomaksu. Kun oppitunnit ovat alkaneet, kurssin tyyppiä ei enää voi muuttaa. Opiskelija voi anoa tason vaihtoa keskuksen johtajalta. Lupa voidaan myöntää jos tason vaihto näyttää edesauttavan opiskelijan oppimista.

10. Myöhästymiset ja poissaolot

Jos saavut opiskelukaupunkiin kurssin alkamispäivän jälkeen, on paras keskustella asiasta ilmoittautumiskeskuksen henkilökunnan kanssa, jotta paikkaa voidaan pitää sinulle varattuna. Jos saavut oppitunnille myöhässä tai olet oppitunnilta kokonaan pois, et saa rahoja menetystä ajasta takaisin.

11. Väärinkäytökset

Jos opiskelija käyttäytyy huonosti, ei osallistu tunneille tai saapuu tunneille jatkuvasti myöhässä, E.I. voi kieltää häneltä pääsyn kurssille sekä majoitukseen, ja palauttaa opiskelijan maksamat rahat.

12. Poikkeukselliset muutokset

E.I:llä on oikeus muuttaa kurssipäivämääriä ja -hintoja siitä aikaisemmin ilmoittamatta. Jos kurssi peruutetaan kokonaan, opiskelija saa siitä kaikki rahat takaisin.

13. Yleisten sääntöjen hyväksyminen

E.I. kurssille osallistuminen edellyttää, että opiskelija ja/tai hänen vanhempansa tai laillinen huoltajansa ovat tietoisia säännöistä, ja hyväksyneet yleiset säännöt, jotka kerrotaan E.I:n esitteessä ja kotisivuilla.

päivitetty 15-10-2004


Espanjalainen kulttuuri
Don Quixote
Espanjalainen kirjallisuus
Espanjan provinssit ja kaupungit
Espanjalaiset juhlat
Tyypillistä Espanjaa
Ansioituneita espanjalaisia
Espanjalainen keittiö
Salamancan Plaza Mayor
Hyödyllinen opas...
Espanjan kurssit
Espanja
Malaga
Costa Rica
Meksiko
Quality Courses
CEELE Certified Spanish Courses