Pääsivu | Espanjan kurssit | Espanjalainen kulttuuri | Esite | Ilmoittautuminen 25-07-2008  
Opi espanjaa
Tietoa E.I:stä
Miksi kannattaa opiskella espanjaa?
Miksi valita E.I.?
Ilmainen kurssiesite
Ilmoittaudu nyt!!!
E.I. opiskelukaupungit
Alcalá de Henares, Espanja
Salamanca, Espanja
Málaga, Espanja
San Rafael, Costa Rica
Cuernavaca, Meksiko
Kielikurssit
Tarjoukset
Espanjan kurssit
Majoitukset
Aktiviteetit / Retket
Hinnat ja ajankohdat
Hintaan sisältyvät palvelut
Testaa espanjan kielen taitosi
E.I.
Katso video
Kuvagalleria
Opiskelijoiden kokemuksia
Ilmainen uutiskirje
Ota meihin yhteyttä
Download
Hyödyllistä tietoa
Viisumit
E.I. kurssien hyväksiluku yhdysvaltalaisissa yliopistoissa
Ruotsalaisten opiskelijoiden CSN-apuraha-
Bildungsurlaub
E.I:n yhteistyökumppanit
Yhteistyöyritykset
Yliopistot ja koulut
Spanish Courses in Salamanca

 Kaupunki  E.I.Keskus  Aktiviteetit ja retket  Sairausvakuutus  Saapuminen  Kurssit
 

Espanjan kielen koulu Salamancassa, Espanjassa

Opi espanjaa Escuela Internacionalissa espanjan kielen koulussamme Salamancassa, Espanjassa. Tämä koulu on Instituto Cervantesin hyväksymä.Spanish Language School Certified by the Instituto Cervantes

Coordinator of our Spanish School in Salamanca

“Kutsun sinut tutkimusmatkalle Salamancaan, jota pidetään yhtenä Espanjan kauneimmista kaupungeista. Salamanca on eloisa, historiallinen ja rikkaat kulttuuriperinteet omaava yliopistokaupunki, joka tarjoaa miellyttävät ja turvalliset olosuhteet elämistä ja opiskelua varten. Koska Salamancassa on paljon historiallisia monumentteja ja rakennuksia, kaupunki on nimetty "maailmanperintökaupungiksi", ja vuonna 2002 Euroopan kulttuuripääkaupungiksi. Salamanca on myös Espanjan vanhimman ja kuuluisimman yliopiston kotikaupunki. Matkasi aikana nautit varmasti kaikesta siitä, mitä tämä kaupunki sinulle tarjoaa. Voit tutustua esimerkiksi paikallisiin festivaaleihin, monipuoliseen ruokakulttuuriin sekä useisiin baareihin ja ravintoloihin, joissa voit nauttia ystäviesi kanssa tapaksista ja tanssimisesta. Valmistaudu unohtumattomaan kokemukseen ja huomaa kuinka taide ja historia yhdistyvät jokapäiväiseen elämään. Olen varma, että espanjan opiskelusi aikana tunnet olosi kotoisaksi ja nautit Salamancan kansainvälisestä ilmapiiristä.”
Charo Nevado, E.I. Salamancan opinto-ohjaaja

Escuela Internacionalin Salamancan espanjan kielen koulu sijaitsee Salamancan historiallisessa keskustassa lähellä Plaza Mayoria. Calle San Patricio muodostaa osan liikenteeltä suljetusta kävelykadusta, joka on hyvin miellyttävä ja rauhallinen alue.

 Tämän kielikoulun tilat sijaitsevat modernin rakennuksen katutasossa. Koululta löytyy avara vastaanottoaula, opiskelijoiden oleskelutila, 8 ilmastoinnilla ja lämmityksellä varustettua luokkahuonetta, kielistudio, opettajainhuone, kokoushuone ja kirjasto, jossa internetyhteydellä varustetut tietokoneet. Välipala-automaatit ja pöydät löytyvät pieneltä ruokailualueelta, jossa opiskelijat viettävät aamutaukojaan ja tapaavat toisiaan muinakin aikoina.

Salamancan koulu perustettiin vuonna 1988, ja se avasi ovensa ensimmäisenä E.I. ketjun espanjan kielen kouluista. Täällä sinulla on loistavat olosuhteet opiskelujasi varten. Jokaisella oppitunnilla on korkeintaan 10 opiskelijaa. Talvikaudella koulussa opiskelee samanaikaisesti 40-60 opiskelijaa, kun taas kesällä opiskelijoita on 100-150.

 Tässä espanjan kielen koulussa on tarjolla runsaasti espanjan kieli- ja kulttuurikursseja. Kurssiohjelma tarjoaa laajan valikoiman eri tasoisia- ja tyyppisiä kursseja, joita ovat esimerkiksi intensiivikurssit, superintensiivikurssit, aktiviteetteihin ja retkiin yhdistetyt kesäkurssit, pitkään kestävät kurssit sekä kokeisiin valmistavat kurssit. Spanish Students in Salamanca Salamancan E.I. keskuksen tarjoamia erikoiskursseja ovat nuorille opiskelijoille suunnatut kesäkurssit heinä- ja elokuussa, opettajille suunnattu kurssi elokuussa, korkean tason espanjan kurssi kehittyneelle kielitaidolle sekä espanja + latinotanssikurssi. Klikkaa tästä nähdäksesi kaikki tarjolla olevat kurssit, jotka auttavat sinua oppimaan espanjaa.

Escuela Internacionalin Salamancan opinto-ohjaaja ohjaa kokeneiden opetuksen ammattilaisten joukkoa. Äidinkielenään espanjaa puhuvat opettajat ohjaavat sinua tunneilla energiseen vuorovaikutukseen, joka parantaa sekä suullista- että kirjallista osaamistasi. Syventymisesi espanjan kieleen ja kulttuuriin yhdistettynä laadukkaisiin E.I. kursseihin auttaa oppimistasi ensimmäisestä päivästä lähtien.

Spanish Student Using Internet Muita keskuksen tarjoamia palveluita:

 • Huolellisesti valitut majoitukset isäntäperheissä tai jaetuissa opiskelija-asunnoissa.

 • Kulttuurillisten aktiviteettien ja retkien ohjelma

 • Kuljetuspalvelu Madridin lentokentältä

 • Sairausvakuutus

 • Ilmainen internetin käyttöoikeus, WLAN (Wi-Fi)

 • Faksin lähetys

 • On monta syytä valita E.I. Salamanca!

 • Tämä Castilla-Leon-provinssin sydämessä sijaitseva kaupunki on saanut arvovaltaista kansainvälistä tunnustusta olemalla ensimmäinen paikka, jossa on mahdollisuus opiskella espanjaa.

 • Yksi Espanjan kauneimmista ja historiallisimmista kaupungeista.

 • Opiskelijaelämän, kulttuurin ja historian ansiosta voit löytää jotain uutta ja jotain vanhaa joka puolelta kaupunkia!

  Klikkaa tästä, jos haluat suurentaa (JPG)  /  Klikkaa tästä, jos haluat suurentaa tai tulostaa (PDF)

  Escuela Internacional
  Espanjan kielen koulu
  Salamancassa
  Calle San Patricio, 5
  37002, Salamanca
  Espanja
  Sähköposti:
  info@escuelai.com
  Puhelin: +34 91 883 1264


 

Espanjalainen kulttuuri
Don Quixote
Espanjalainen kirjallisuus
Espanjan provinssit ja kaupungit
Espanjalaiset juhlat
Tyypillistä Espanjaa
Ansioituneita espanjalaisia
Espanjalainen keittiö
Salamancan Plaza Mayor
Hyödyllinen opas...
Espanjan kurssit
Espanja
Malaga
Costa Rica
Meksiko
Salamanca Guide
Spanish Students in Salamanca