Pääsivu | Espanjan kurssit | Espanjalainen kulttuuri | Esite | Ilmoittautuminen 28-08-2008  
Opi espanjaa
Tietoa E.I:stä
Miksi kannattaa opiskella espanjaa?
Miksi valita E.I.?
Ilmainen kurssiesite
Ilmoittaudu nyt!!!
E.I. opiskelukaupungit
Alcalá de Henares, Espanja
Salamanca, Espanja
Málaga, Espanja
San Rafael, Costa Rica
Cuernavaca, Meksiko
Kielikurssit
Tarjoukset
Espanjan kurssit
Majoitukset
Aktiviteetit / Retket
Hinnat ja ajankohdat
Hintaan sisältyvät palvelut
Testaa espanjan kielen taitosi
E.I.
Katso video
Kuvagalleria
Opiskelijoiden kokemuksia
Ilmainen uutiskirje
Ota meihin yhteyttä
Download
Hyödyllistä tietoa
Viisumit
E.I. kurssien hyväksiluku yhdysvaltalaisissa yliopistoissa
Ruotsalaisten opiskelijoiden CSN-apuraha-
Bildungsurlaub
E.I:n yhteistyökumppanit
Yhteistyöyritykset
Yliopistot ja koulut
Spanish Courses in Salamanca

 Kaupunki  E.I.Keskus  Aktiviteetit ja retket  Sairausvakuutus  Saapuminen  Kurssit
 

Salamanca - Aktiviteetit ja retket

Spanish Course Activities and Excursions

Löydä kaikki, mitä Salamanca sinulle tarjoaa!

Kaikille E.I. opiskelijoille suositellaan osallistumista espanjan kielen koulun järjestämiin kulttuuriaktiviteeteihin ja retkiin, joita Salamancassa järjestetään ympäri vuoden.  Tutustu opiskelujesi lomassa espanjalaiseen kulttuuriin ja matkusta Espanjassa. Aktiviteetteja ovat esimerkiksi vierailut alueen kulttuurisille ja historiallisille nähtävyyksille, päivälliset, urheiluaktiviteetit jne. Aktiviteettien aikana opiskelijoilla on loistava mahdollisuus tutustua toisiinsa paremmin ja oppia ymmärtämään espanjalaista kulttuuria ja elämäntapoja.

Tutustuminen ja paikalliset nähtävyydet

Joka maanantai uusille opiskelijoille järjestetään tutustumisiltapäivä, johon sisältyy kaupunkikierros. Tutustumispäivänä opiskelijat voivat myös vierailla muutamissa Salamancan kulttuurihistoriallisista kohteista. Kohteita voivat olla esimerkiksi:

Palacio de Monterrey. Monterreyn palatsi. Rakennettiin 1500-luvulla. Arkkitehtuuri "Plateresco"-tyylinen.
Claustro de la Universidad Pontificia. Valtava barokkityylinen rakennus, jonka rakentaminen aloitettiin vuonna 1617, mutta joka valmistui vasta 150 vuotta myöhemmin. Rakennus oli jesuiittojen yliopisto.
Casa de las Conchas. Simpukkatalo. Rakennettiin 1400-luvun lopulla (katolilaisten kuninkaiden aikaan). Goottityylinen. Kampasimpukka-aihe toistuu rakennuksen koristelussa. Kampasimpukkaa käytettiin myös St. Jamesin symbolina, mikä oli järjestön kanslerin, yliopiston lääketieteen professorin, ansiota.
Universidad. Yliopistorakennuksia: Escuelas Mayores, Escuelas Menores, sairaala tai nykyinen pappila. Yksityiskohtainen julkisivu on yksi parhaista klassisista platerescotyylisistä töistä.
Plaza Mayor.
Keskusaukio. Yksi Espanjan kauneimmista ja suurimmista aukioista.  Alberto ja Nicolás Churriguera rakensivat aukion 1730-luvulla. Aukion yhdellä sivustalla on Ayuntamiento (kaupungintalo), joka on suuri, tyylikkään vaaleanpunainen rakennus.
Catedrales.
1100-luvun lopulla rakennettu La Catedral Vieja (vanha katedraali), on mielenkiintoinen esimerkki espanjalaisesta romaanisesta tyylistä. Suurempi Catedral Nueva (uusi katedraali) on peräisin 1500-luvulta. Goottityylinen pohjoisen julkisivu on hyvin koristeellinen puhumattakaan läntisestä julkisivusta, jonka koristeellisuuden yksityiskohtaisuus saa katsojansa haukkomaan henkeään.
Colegio Mayor Fonseca o Colegio de los Irlandeses. Rakennettiin vuonna 1525. Kaunis rakennus, jonka keskuspatio on renessanssityylinen. Tätä yliopistoa pidetään irlantilaisten yliopistona, koska aikoinaan siellä opiskeli nuoria irlantilaisia pappeja.
Palacio de Anaya o Colegio Mayor de San Bartolomé. Perustettiin 1400-luvulla. Nykyisin rakennus toimii espanjalaisen filologian laitoksena.
Palacio de Congresos y Exposiciones de Castilla y León. Castillan ja Leónin näyttely- ja konferenssikeskus. Moderni 1900-luvun rakennus, jossa on tilat kulttuurillisia aktiviteetteja, messuja, näyttelyitä ja konferensseja varten. Rakennuksen on suunnitellut Juan Navarro Baldeweg, joka on voittanut palkintoja aikaisemmista töistään.

Arkipäivien iltapäiviksi on suunniteltu monenlaisia aktiviteetteja

Spanish Course Activities in Alcala de Henares Fiesta de Bienvenida
Kurssin ensimmäisenä päivänä uusille opiskelijoille järjestetään tervetuliaisjuhla, johon kaikki E.I. opiskelijat ovat tervetulleita. Näin uudet opiskelijat tutustuvat muihin opiskelijoihin ja sopeutuvat helposti koulun ystävälliseen ilmapiiriin.

Fiesta de Graduación
Kerran kuussa, kurssin viimeisenä päivänä opiskelijat kokoontuvat yhteen juhlistamaan viimeistä päivää ja saamaan todistuksensa. Juhlan jälkeen useat luokat esittävät musiikki- tai teatteriesityksiä ja kohottavat maljan työnsä päättäneiden opiskelijoiden kunniaksi.

Video E.I. keskuksella
Mahdollisuus katsoa espanjalaisia tai espanjaksi puhuttuja elokuvia.

Cena Internacional
Päivällinen paikallisessa ravintolassa. Yleensä tyypillistä espanjalaista ruokaa, mutta välillä myös ruokaa jonkun toisen maan tapaan.

Vamos de Tapas
Opi tekemään espanjalaisia "tapaksia" ja maista espanjalaista ruokaa. Kuka voisi vastustaa tätä herkullista illanviettoa!

Noche de Tertulia
Vietä iltapäivä opiskelukavereidesi ja professoreidesi seurassa paikallisessa tunnelmallisessa kahvilassa keskustelun jaloa taitoa harjoitellen.

Canción Española
Opi laulamaan erilaisten espanjalaisten kappaleiden tahtiin. Kappaleet ovat sekä perinteisiä lauluja että uusimpia pophittejä.

Deporte
Vietä iltapäivä urheillen. Urheilulajit vaihtelevat vuodenajan mukaan. Lajeja ovat esimerkiksi tennis, jalkapallo, uinti, koripallo ja biljardi.

Juegos de mesa.
Pelaa espanjalaisia lautapelejä tai opi pelaamaan korttipelejä espanjalaisella korttipakalla.

Aktiviteettien ja retkien aikataulu
Ohjelmat saattavat muuttua. Aikataulu löytyy keskuksen ilmoitustaululta.Spanish Course Excursions in Salamanca

Retket

Käytä hyödyksesi vapaat viikonloput ja matkusta lähiseudun kaupunkeihin E.I:n kanssa. Tutustut espanjalaiseen kulttuuriin ja voit harjoitella espanjan kielen taitojasi. E.I. ohjaaja tai opas lähtee retkelle ryhmän mukana ja antaa sinulle tietoa retkikohteista. Retket täydentävät kurssiasi ja tekevät kielikurssistasi ikimuistoisen.
 

Tyypillisiä retkiä Salamancassa

“Camino de Santiagon” (León- Astorga) varrella olevat kaupungit, El Escorial, Toledo, Segovia, Ávila, El Valle de Los Caídos, Sigüenza, Madridin nähtävyydet, Prado museo, Reina Sofía modernin taiteen museo, Salamancan lähistöllä olevat vuoristot.

Aktiviteettien ja retkien aikataulu
Ohjelmat saattavat muuttua. Aikataulu löytyy keskuksen ilmoitustaululta.


Itsenäinen matkustaminen

Salamancasta kulkee useita paikallisjunia ja busseja, joten opiskelijoiden on helppo matkustaa viikonloppuisin itsenäisesti. Kaupungin tunteva ja ystävällinen E.I:n henkilökunta auttaa sinua suunnittelemaan ja järjestämään matkasi.

Kurssit, joihin sisältyy aktiviteettiohjelma (Espanja)

Kaikille E.I. opiskelijoille suositellaan lämpimästi osallistumista espanjan kielen koulun suunnittelemiin aktiviteetteihin ja retkiin, joita järjestetään ympäri vuoden. Jos kuitenkin suunnittelet opiskelevasi Espanjassa kesäkuukausina ja haluat kaikkien aktiviteettien kuuluvan ohjelmaasi automaattisesti, ehdotamme sinulle espanjan kesäkurssia. Kesän intensiivikurssi ja kesän superintensiivikurssi sisältävät vähintään 8 aktiviteettia ja 3 retkeä tähän neljä viikkoa kestävän kurssin hintaan.


Espanjalainen kulttuuri
Don Quixote
Espanjalainen kirjallisuus
Espanjan provinssit ja kaupungit
Espanjalaiset juhlat
Tyypillistä Espanjaa
Ansioituneita espanjalaisia
Espanjalainen keittiö
Salamancan Plaza Mayor
Hyödyllinen opas...
Espanjan kurssit
Espanja
Malaga
Costa Rica
Meksiko
Salamanca Guide
Spanish Students in Salamanca