Start pagina | Spaanse taal cursussen | Spaanse Cultuur | Folder | Inschrijven | English

16-05-2008  
Spaans leren
Over de E.I.
Waarom Spaans leren?
Waarom E.I.?
Gratis folder
Nu inschrijven!
Bestemmingen  E.I.
Alcalá de Henares, Spanje
Salamanca,  Spanje
Málaga, Spanje
San Rafael, Costa Rica
Tamarindo, Costa Rica
Cuernavaca, Mexico
Cursus Spaans
Speciale aanbiedingen
Cursus Spaans
Huisvesting
Activiteiten / Excursies
Prijzen en Data
Services
Instap toets
E.I.
Video
Foto album
Aanbevelingen
Nieuwsbrief
Contact
Downloads
Informatie
Visa
University credits (V.S.)
Zweedse studenten - CSN
Bildungsurlaub
Medewerkers E.I.
Agentschappen E.I.
Universiteiten en scholen

 Stad  Centrum E.I.  Activiteiten en Excursies  Ziektekosten verzekring  Aankomst  Cursussen
 

Aankomst in Málaga

 

Transport Service - Málaga

Het vervoer naar uw huisvesting is nog nooit zo makkelijk geweest als met de Transport service van de Escuela Internacional. Deze service is mogelijk vanaf het vliegveld van Malaga.

Als u heeft gevraagt om transport service, zal een vertegenwoordiger van de Escuela Internacional u opwachten op het vliegveld bij de aankomsthal. Zij zullen een bord bij zich dragen waarop Escuela Internacional of de naam van de student staat. Deze vertegenwoordiger zal de student direct naar zijn verblijfplaats brengen.
i
Als u in een studentenflat gaat wonen zal onze vertegenwoordiger u de sleutels overhandigen.

Als u gebruik wilt maken van deze service, is het belangrijk dat u ons zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens doorgeeft. De E.I. moet deze gegevens op zijn minst één week voor aankomst hebben om het vervoer te kunnen organiseren.


Als er op de dag van uw vlucht er een verandering plaatsvindt op het laatste moment, u de vlucht mist of een vertraging heeft, belt u dan alstublieft naar ons spoednummer om ons de veranderingen door te geven. Dan kunnen wij de plannen voor de vervoer service wijzigen. Als u de E.I. niet kunt bereiken voor uw aankomst in Spanje en onze vertegenwoordiger niet op het vliegveld aanwezig is om u op te halen, bel dan ons spoednummer:

 

Clanbeveling voor de ouders/ verzogers van minderjarige studenten, die gebruik willen maken van ons aanbod om het transport vanaf het vliegueld naar de stad van bestemming te regelen.

Veel vliegtuigmaatschappijen bieden een service voor minderjarige passagiers. Deze service houdt hulp en gezelschap tijdens de reis in.
Indien u gebruik wil maken van deze service, dient u dit tijdig aan te geven.
Aan degenen die van deze service gebruik gaan maken wordt aangradeb om ook op ons aanbod, om de reis vanaf het vliegueld naar de stad van bestemming te regelen, in te gaan.
Op deze manier kan de stewardess van de vliegtuig maatschappij gezelschap bieden tijdens de reis en helpen bij het zoecken naar onze vertegenwoordiger, die uw kind op zal wachten bi aankomst op het vliegueld.
Als u evoor gekozen heeft ook gebruik te maken van ons aanbod op de terugreis naar het vliegueld, zal onze vertegenwoordiger uw kind overdragen aan de stewardess van de terugreis geen gebruik maakt van de service van de vliegtuigmaatschappij, zal onze vertegen. Woordiger uw kind vergezellen naar het vliegueld en helpen tot de douane.
Het is dus niet mogelijk dat onze vertegen woordiger uw kind vergezeld tot net laatste moment voor vertrek.


Telefoonnummer spoedgevallen, Escuela Internacional Málaga: 653 819 686

E.I. CentrumVliegveldPrijzen
 Aankomst Terugreis
MálagaMálaga€ 47,00€ 37,00


Als men met twee personen gezamelijk inschrijft en tegelijk aankomt in Spanje, heeft de tweede persoon een korting van 50% op de prijs van de transport service. Dit geldt voor zowel de heen als terugreis.


Hoe zelfstandig te reizen

Als u liever op eigen voorziening naar uw eindbestemming reist kunnen wij u informatie bieden om u te helpen op uw bestemming te komen. Als u bij een gastgezin gaat verblijven is het belangrijk ze op de hoogte te brengen van het tijdstip van uw aankomst, zodat zij op dat tijdstip thuis aanwezig zijn. Als u zich bij ons inschrijft ontvangt u de studenten handleiding waarin u uitgebreide informatie vindt.

Vanaf het vliegveld Málaga /Vanaf het busstation / Vanaf het treinstation


Handige woordjes en zinnen

Vanaf het vliegveld Málaga

Per Taxi:
De student kan een taxi nemen bij de taxistandplaats bij de uitgang van het vliegveld. Men kan de taxichauffeur vragen direct naar het adres te rijden in Malaga. Deze rit duurt ongeveer 30 minuten en kost 23 euro. Telefoonnummer Tele-Taxi Málaga: 952 33 33 33

Per bus:
Zorg voor kleingeld, in de bus hebben ze geen wisselgeld van biljetten boven de 5 euro.

Vanaf het vliegveld kan men bus lijn 19 pakken tot het centrum van Malaga. Stap uit bij de één na laatste halte"Paseo del Parque - Ayuntamiento". Er zijn ongeveer 10 bussen die hier dichtbij stoppen. Zoek de bushalte van lijn 11 en neem deze bus tot de halte "Arroyo Jabonero" in de zone "Las Acacias" van El Palo.

De halte bevindt zich in de straat ´la Avenida de Juan Sebastián Elcano´. Vanaf de stoep tegenover de halte ´Arroyo Joboneros´, op ongeveer 50 meter, is het mogelijk om het gebouw van Escuela International te zien. Het gebouw bevindt zich op de hoek van ´Avenida Juan Sebastián Elcano´ en ´calle Conde de las Navas´. De ingang van Escuela International is op Calle Conde de las Navas nummer 1.

Als men gaat wonen in een appartement, loop dan over de weg ´Conde de las Navas´ en daar vindt men ´Hostal Pedregalejo´. Dit gebouw bevindt zich op enkele meters van Escuela International.
 Op de plattegrond van Málaga staat een sleutel aangegeven waar men het Hostal kan vinden.

De reis van het vliegveld naar de  Escuela Internacional duurt ongeveer een uur.

Buskaartje vliegveld naar centrum Málaga1,00 €
Buskaartje van centrum naar Escuela Internacional 0,90€
Totaalprijs per bus1,90 €


Vanaf het bus of treinstation

Het bus en trein station bevinden zich naast elkaar.

Per Taxi:
De student kan een taxi nemen bij de taxistandplaats op het busstation Men kan de taxichauffeur vragen direct naar het adres te rijden. Deze rit duurt ongeveer 20 minuten en kost 12 euro. Telefoonnummer Tele-Taxi Málaga: 952 33 33 33

Per bus
Zorg voor kleingeld, in de bus hebben ze geen wisselgeld van biljetten boven de 5 euro.
Zie busroutes in Málaga.

Deel 1
- A. Vanaf busstation naar het centrum
Verlaat het station via de hoofduitgang en houd rechts aan. Loop naar de hoek van het plein Plaza de la Solidaridad hier is de bushalte"Paseo de los Tilos". Neem bus nummer 4 tot de halte "Paseo del Parque - Ayuntamiento" in het centrum.

- B. Vanaf het treinstation naar het centrum.
Verlaat het station via de hoofduitgang. U bent nu in de straat die heet "Explanada de la Estación". Precies aan de overkant van deze straat ziet u de bushalte die u nodig heeft. Neem bus lijn 19 en stap uit bij de één na laatste halte "Paseo del Parque - Ayuntamiento" in het centrum.

Deel 2
Vanaf "Paseo del Parque - Ayuntamiento" in het centrum naar de school.
Er zijn ongeveer 10 bussen die hier dichtbij stoppen. Zoek de bushalte van lijn 11 en neem deze bus tot de halte "Arroyo Jabonero" in de zone "Las Acacias" van El Palo.

Neem bus 11 tot halte ´Arroyo Joboneros´. De halte bevindt zich in de straat ´la Avenida de Juan Sebastián Elcano´. Vanaf de stoep tegenover de halte ´Arroyo Joboneros´, op ongeveer 50 meter, is het mogelijk om het gebouw van Escuela International te zien. Het gebouw bevindt zich op de hoek van ´Avenida Juan Sebastián Elcano´ en ´calle Conde de las Navas´. De ingang van Escuela International is op Calle Conde de las Navas nummer 1.

Als men gaat wonen in een appartement, loop dan over de weg ´Conde de las Navas´ en daar vindt men ´Hostal Pedregalejo´. Dit gebouw bevindt zich op enkele meters van Escuela International.

Op de plattegrond van Málaga staat een sleutel aangegeven waar men het Hostal kan vinden.

De reis van het vliegveld naar de Escuela Internacional duurt ongeveer een uur.

Buskaartje naar centrum Málaga0,90 €
Buskaartje naar Escuela Internacional0,90 €
Totaalprijs reis per bus1,80 €


Tips van Studenten die de reis eerder hebben gemaakt.

Tip 1:
Als men in de bus zit van het vliegveld naar het centrum, passeerd de bus het busstation. Stap hier nog niet uit, het is niet het eindpunt van lijn 19, blijf ziten tot de halte Paseo del Parque.

Tip 2:
Als u zich vergist in de halte blijf dan zitten tot de laatste halte van lijn 19, u hoeft dan maar 250 meter terug te lopen naar waar u de halte van lijn 11 vind.

Tip 3:
Als u in de bus stapt vraag dan aan de chauffeur of een mede passagier wanneer u bij de halte bent u te roepen. Vraag dit in het Spaans want de chauffeurs spreken vaak geen engels. Als u bang bent dat dit niet gaat lukken, schrijf dan van te voren een paar handige zinnetjes op. Zorg dat u de namen van de haltes op papier heeft en het is zinvol de lijst met handige woordjes en zinnen te printen.

 

Spaanse cultuur
Don Quijote de la Mancha
Spaanse literatuur
Provincies en steden
Spaanse feesten
Spaanse clichés
Internationaal bekende Spanjaarden
Spaanse keuken
Plaza Mayor Salamanca
Gids van...
Cursus Spaans
Spanje
Málaga
Costa Rica
México
Gids van Málaga