Pääsivu | Espanjan kurssit | Espanjalainen kulttuuri | Esite | Ilmoittautuminen 16-05-2008  
Opi espanjaa
Tietoa E.I:stä
Miksi kannattaa opiskella espanjaa?
Miksi valita E.I.?
Ilmainen kurssiesite
Ilmoittaudu nyt!!!
E.I. opiskelukaupungit
Alcalá de Henares, Espanja
Salamanca, Espanja
Málaga, Espanja
San Rafael, Costa Rica
Cuernavaca, Meksiko
Kielikurssit
Tarjoukset
Espanjan kurssit
Majoitukset
Aktiviteetit / Retket
Hinnat ja ajankohdat
Hintaan sisältyvät palvelut
Testaa espanjan kielen taitosi
E.I.
Katso video
Kuvagalleria
Opiskelijoiden kokemuksia
Ilmainen uutiskirje
Ota meihin yhteyttä
Download
Hyödyllistä tietoa
Viisumit
E.I. kurssien hyväksiluku yhdysvaltalaisissa yliopistoissa
Ruotsalaisten opiskelijoiden CSN-apuraha-
Bildungsurlaub
E.I:n yhteistyökumppanit
Yhteistyöyritykset
Yliopistot ja koulut
Spanish Courses in Malaga

 Kaupunki  E.I.Keskus  Aktiviteetit ja retket  Sairausvakuutus  Saapuminen  Kurssit
 

Saapuminen Malagaan
 

Kuljetuspalvelu lentokentältä - Málaga

Saapuminen majoituksiin ei voisi olla enää helpompaa, kun käytössäsi on Escuela Internacionalin kuljetuspalvelu lentokentältä. Tämä palvelu on mahdollinen Malagan lentokentältä.

Arriving to your Spanish Program AccommodationsHalutessasi käyttää tätä vapaavalintaista palvelua, E.I:n edustaja tulee odottamaan sinua matkatavaroiden noutoalueen ulkopuolelle kädessään kyltti, jossa lukee Escuela Internacional tai oma nimesi. Lentokentältä sinut viedään suoraan majoitukseesi.
On tärkeää muistaa, että jos asut isäntäperheessä, sinun täytyy ilmoittaa perheelle arvioitu saapumisaikasi, jotta he ovat kotona saapuessasi majoitukseen. Jos aiot asua opiskelija-asunnossa, edustajamme antaa sinulle avaimet asuntoon.

Jos päätät käyttää hyväksesi tätä palvelua, lähetä meille lentotietosi niin pian kuin mahdollista. Lentotietosi täytyy olla meillä viimeistään viikkoa ennen saapumistasi, jotta voimme järjestää sinulle vastaanoton lentokentälle.

Jos lennollesi tulee joitain viimehetken muutoksia, jos myöhästyt jatkolennoltasi tai jos lentosi on yksinkertaisesti myöhässä, soita hätänumeroomme ja kerro meille muutoksista, jotta voimme järjestää sinulle uuden kuljetuksen kentältä majoitukseen. Jos et jostain syystä pysty ottamaan meihin yhteyttä ennen saapumistasi Espanjaan ja matkatavarat noudettuasi et nää sinua odottavaa edustajaamme, soita hätänumeroomme.
Malagan hätänumero: 653 819 686

E.I.Keskus Lentokenttä Hinta euroina
 Saapuminen Lähteminen
MálagaMálaga€ 47,00€ 37,00Jos kaksi opiskelijaa tulee kielikurssille yhdessä ja saapuu Espanjaan samalla lennolla, he saavat kuljetuspalvelusta toiselle henkilölle 50% alennuksen sekä saapumisesta että lähtemisestä.

Kuinka saapua majoitukseen itsenäisesti

Jos haluat kuitenkin matkustaa ja saapua kohdemaahasi itsenäisesti, olemme varautuneet siihen tekemällä sinulle yksityiskohtaiset ohjeet siitä, miten saapua majoitukseen itsenäisesti. Riippumatta siitä, miten opiskelija päättää saapua matkakohteeseen, jokainen Escuela Internacionalin kielikurssille osallistuja saa opiskelijan ohjekirjan, josta löytyy myös tämän sivun sisältö.

Malagan lentokentältä | Malagan bussiasemalta / Malagan juna-asemalta


Sanontoja ja hyödyllistä sanastoaMalagan lentokentältä  

Taksilla
Voit ottaa lentokentältä taksin suoraan majoitukseesi Malagassa. Matka kestää noin puoli tuntia ja maksanee noin 23 euroa. Taksin puhelinnumero: 952 33 33 33

Bussilla
Ota mukaasi yhden euron kolikkoja bussimatkoja varten, sillä kuljettajat eivät yleensä pysty antamaan rahaa takaisin viiden euron tai sitä suuremmista seteleistä.

Voit mennä lentokentältä bussilla numero 19 suoraan Malagan keskustaan. Sinun tulee jäädä pois kyydistä toiseksi viimeisellä pysäkillä, jonka nimi on “Paseo del Parque - Ayuntamiento”. Tällä alueella pysähtyy 50 metrin matkalla ainakin 10 eri bussia. Kun olet noussut ulos bussista, kävele edestakaisin ja etsi pysäkki bussille numero 11. Mene bussilla numero 11 “Arroyo Jabonero”-nimiselle pysäkille, joka sijaitsee “Las Acacias”-alueella El Palossa.

Mene bussilla numero 11 nimiselle pysäkille, joka sijaitsee “Las Acacias”-alueella El Palossa. Pysäkki sijaitsee La Avenida de Juan Sebastián Elcanolla. Jalkakäytävällä, vastapäätä pysäkki Arroy Jabonereosia (noin 50 metriä) on Escuela Internacional. Koulu sijaitsee Avenida Juan Sebastián Elcanon ja la calle Conde de las Navas kulmassa ja koulun sisäänkäynti löytyy osoitteesta C/Conde de las Navas 1.

Jos aiot asua opiskelija-asunnossa, sinun täytyy noutaa ennen asunnolle menoa avaimet Hostal Pedregalejosta, joka sijaitsee vain muutaman metrin päässä koulusta, osoitteessa C/Conde de las Navas 9.

Jos aiot asua opiskelija-asuntolassa (piso), sinun täytyy noutaa avaimet ennen asuntoon saapumista hostellista, jonia löydät Conde de las Navas 9:stä, hostelli Pedregalejosta. Hostelli sijaitsee vain muutaman metrin päässä Escuela Internacionalesta.

Jos aiot asua opiskelija-asunnossa, sinun täytyy noutaa ennen asunnolle menoa avaimet Hostal Pedregalejosta. Hostellin sijainti on merkitty malagan kartalle avaimella.

Matka yhteensä lentokentältä Escuela Internacionalin koululle kestää noin tunnin.
Bussilippu lentokentältä Malagan keskustaan1,00 €
Bussilippu Malagan keskustasta Escuela Internacionalille0,90 €
Hinta yhteensä bussilla Malagaan1,90 €


 

Malagan bussi- tai juna-asemalta  

Malagan bussi- ja juna-asema sijaitsevat vierekkäin, joten matka majoitukseen kummasta tahansa on samanlainen.
 
Taksilla
Voit mennä taksilla Malagan majoitukseesi sekä bussi- että juna-asemalta. Matka kestää noin 20 minuuttia ja maksaa noin 12 euroa.
Taksin puhelinnumero: 952 33 33 33


Bussilla
Ota mukaasi yhden euron kolikkoja bussimatkoja varten, sillä kuljettajat eivät yleensä pysty antamaan rahaa takaisin viiden euron tai sitä suuremmista seteleistä.
Katso bussien reitit Malagassa

Osa 1
- A. Bussiasemalta Malagan keskustaan
Kävele ulos bussiaseman pääovesta. Käänny oikealle ja kävele näiden kahden kadun kulmaan: Plaza de la Solidaridad ja Explanada de la Estación. Kulmasta löydät tarvitsemasi bussipysäkin, jonka nimi on “Paseo de los Tilos”. Mene bussilla numero 4 Malagan keskustassa sjaitsevalle pysäkille, jonka nimi on “Paseo del Parque - Ayuntamiento”.
- B. Juna-asemalta Malagan keskustaan
Tule ulos juna-asemalta pääovesta. Sinun pitäisi olla kadulla, jonka nimi on “Explanada de la Estación”. Suoraan kadun toiselta puolelta löydät tarvitsemasi bussipysäkin. Mene bussilla numero 19 Malagan keskustassa sijaitsevalle toiseksi viimeiselle pysäkille, jonka nimi on “Paseo del Parque - Ayuntamiento”. 

Osa 2
Malagan keskustassa sijaitsevasta “Paseo del Parque - Ayuntamientosta” koululle
Ainakin 10 eri bussia pysähtyy “Paseo del Parque - Ayuntamienton” bussipysäkillä. Kun tulet ulos bussistasi, kävele edestakaisin ja etsi pysäkki bussille numero 11. Mene bussilla numero 11 pysäkille, jonka nimi on “Arroyo Jabonero” , joka sijaitsee “Las Acacias”-nimisellä alueella El Palossa.

Pysäkki sijaitsee La Avenida de Juan Sebastián Elcanolla. Jalkakäytävällä, vastapäätä pysäkki Arroy Jabonereosia (noin 50 metriä) on Escuela Internacional. Koulu sijaitsee Avenida Juan Sebastián Elcanon ja la calle Conde de las Navas kulmassa ja koulun sisäänkäynti löytyy osoitteesta C/Conde de las Navas 1.

Jos aiot asua opiskelija-asunnossa, sinun täytyy noutaa ennen asunnolle menoa avaimet Hostal Pedregalejosta, joka sijaitsee vain muutaman metrin päässä koulusta, osoitteessa C/Conde de las Navas 9.

Jos aiot asua opiskelija-asuntolassa (piso), sinun täytyy noutaa avaimet ennen asuntoon saapumista hostellista, jonia löydät Conde de las Navas 9:stä, hostelli Pedregalejosta. Hostelli sijaitsee vain muutaman metrin päässä Escuela Internacionalesta.


Jos aiot asua opiskelija-asunnossa, sinun täytyy noutaa ennen asunnolle menoa avaimet Hostal Pedregalejosta. Hostellin sijainti on merkitty Malagan kartalle avaimella.

Matka yhteensä bussi- tai juna-asemalta Escuela Internacionalin koululle kestää noin tunnin.

Bussilippu juna-tai bussiasemalta Malagan keskustaan 0,90 €
Bussilippu Malagan keskustasta Escuela Internacionalille0,90 €
Hinta yhteensä bussilla Malagaan1,80 €Hyödyllisiä vinkkejä niiltä E.I.opiskelijoilta, jotka ovat kulkeneet matkan aikaisemmin

Hyödyllinen vinkki 1:
Kun matkustat lentokentältä Malagan keskustaan Paseo del Parqueen, bussi ohittaa bussiaseman. Tämä ei ole päätepysäkki bussilinjalle numero 19, joten älä jää siellä pois, vaan jatka pysäkillesi Paseo del Parqueen.

Hyödyllinen vinkki 2:
Jos menet bussilla numero 19 vahingossa viimeiselle pysäkille toiseksi viimeisen sijaan, älä hätäile. Peli ei ole vielä menetetty! Kävele vain samaa katua takaisin päin noin 250 metriä (3-4 minuuttia kävellen), kunnes löydät pysäkin bussille numero 11.

Hyödyllinen vinkki 3:
Kun menet bussiin, pyydä kuljettajaa tai kanssamatkustajaa kertomaan sinulle koska bussi on sinun pysäkilläsi. Kokeile espanjan kielitaitoasi jo nyt. Malagan bussinkuljettajat ovat mukavia, mutta harvemmin kielitaitoisia. Jos et usko kielitaitosi vielä riitävän, ota mukaan paperille espanjaksi kirjoitettuja sanontoja. Ota mukaasi ainakin E.I:n ohjeet, joihin on merkitty bussipysäkkiien nimet, tai tulosta itsellesi sanontoja ja hyödyllistä sanastoa.
 

Espanjalainen kulttuuri
Don Quixote
Espanjalainen kirjallisuus
Espanjan provinssit ja kaupungit
Espanjalaiset juhlat
Tyypillistä Espanjaa
Ansioituneita espanjalaisia
Espanjalainen keittiö
Salamancan Plaza Mayor
Hyödyllinen opas...
Espanjan kurssit
Espanja
Malaga
Costa Rica
Meksiko
Málaga Guide