Pääsivu | Espanjan kurssit | Espanjalainen kulttuuri | Esite | Ilmoittautuminen 13-11-2007  
Opi espanjaa
Tietoa E.I:stä
Miksi kannattaa opiskella espanjaa?
Miksi valita E.I.?
Ilmainen kurssiesite
Ilmoittaudu nyt!!!
E.I. opiskelukaupungit
Alcalá de Henares, Espanja
Salamanca, Espanja
Málaga, Espanja
San Rafael, Costa Rica
Cuernavaca, Meksiko
Kielikurssit
Tarjoukset
Espanjan kurssit
Majoitukset
Aktiviteetit / Retket
Hinnat ja ajankohdat
Hintaan sisältyvät palvelut
Testaa espanjan kielen taitosi
E.I.
Katso video
Kuvagalleria
Opiskelijoiden kokemuksia
Ilmainen uutiskirje
Ota meihin yhteyttä
Download
Hyödyllistä tietoa
Viisumit
E.I. kurssien hyväksiluku yhdysvaltalaisissa yliopistoissa
Ruotsalaisten opiskelijoiden CSN-apuraha-
Bildungsurlaub
E.I:n yhteistyökumppanit
Yhteistyöyritykset
Yliopistot ja koulut
Spanish Courses in Malaga

 Kaupunki  E.I.Keskus  Aktiviteetit ja retket  Sairausvakuutus  Saapuminen  Kurssit
 

Malaga - Aktiviteetit ja retket

Spanish Course Excursions - Sevilla

Koe Malagan viehätys

Kaikille opiskelijoille suositellaan osallistumista E.I:n vuosittain järjestetävään Andalucían kaupunkeihin suuntautuvien kulttuuriaktiviteettien ja retkien ohjelmaan. Opi espanjalaista kulttuuria ja matkusta Espanjassa opiskelujesi lomassa. Tutustut perinteisiin, monumentteihin, maaseutuun ja andalusialaisiin elämäntapoihin, ja käyt useissa Etelä-Espanjan tärkeissä kaupungeissa, kuten Sevillassa, Cordobassa ja Granadassa.

Tutustuminen ja paikalliset nähtävyydet

Joka maanantai-iltapäivä uusille opiskelijoille järjestetään tutustumishetki, johon sisältyy kierros Malagan E.I. keskuksessa ja El Palon alueella, jossa koulurakennus sijaitsee ja jossa opiskelijat tulevat asumaan. Tutustumispäivänä opiskelijat voivat myös vierailla muutamissa Malagan kulttuurihistoriallisista kohteista. Kohteita voivat olla esimerkiksi:

La Catedral de Málaga: Malagan katedraali. Keskeneräinen rakennus, josta löytyy monia erilaisia arkkitehtuurityylejä (yksi torni on vielä rakentamatta), ja joka sijaitsee kaupungin keskustassa.
Castillo de Gibralfaro y Alcazaba: Gibralfaron linna ja Alcazaban linnoitus. Kaksi tärkeää monumenttia, jotka rakennettiin kaupungin muslimihallinnon aikaan. Tarjoaa kauniin kaupunkimaiseman iltahämärässä.
Jardín botánico: Kasvitieteellisiä puutarhoja. Yllätyksiä tarjoava luontoalue, josta löytyy kaikenlaisia trooppisia kasveja.
Museo-Casa natal de Picasso: Picasson syntymäkoti ja museo. Vieraile paikassa, jossa tämä taiteellinen nero syntyi. Esillä taiteilijan töitä hänen varhaisilta vuosiltaan.
Plaza de toros de la Malagueta: Härkätaisteluareena “la Malagueta”. Yksi Espanjan suurimmista, myös härkätaistelumuseo. Museossa esillä härkätaistelun maailmaan liittyvä näyttely.
Museo Municipal de Málaga: Malagan kaupungin museo. Useita tunnettujen taiteilijoiden näyttelyitä.
Centro de Arte Contemporáneo: Nykytaiteen keskus. Vastikään avattu museo, jossa esillä 2000-luvun taideteoksia.
Museo de artes y Costumbres Populares: Populaaritaiteen museo. Esillä malagalaiselle kulttuurille tyypillisiä esineitä, mikä antaa meille mielenkiintoisen näkökulman tarkastella paikallisia elämäntapoja.

Arkipäivien iltapäiville on suunniteltu paljon erilaisia aktiviteetteja

Spanish Course Activities - Making PaellaFiesta de Bienvenida
 Kurssin ensimmäisenä päivänä uusille opiskelijoille järjestetään tervetuliaisjuhla, johon kaikki E.I. opiskelijat ovat tervetulleita. Näin uudet opiskelijat tutustuvat muihin opiskelijoihin ja sopeutuvat helposti koulun ystävälliseen ilmapiiriin.

Fiesta de Graduación
 Kerran kuussa, kurssin viimeisenä päivänä perjantaina opiskelijat kokoontuvat yhteen juhlistamaan viimeistä päivää ja saamaan todistuksensa. Juhlan jälkeen useat luokat esittävät musiikki- tai teatteriesityksiä ja kohottavat maljan työnsä päättäneiden opiskelijoiden kunniaksi.

Video E.I. keskuksella
 Mahdollisuus katsoa espanjalaisia tai espanjaksi puhuttuja elokuvia.

Cena Internacional
 Päivällinen paikallisessa ravintolassa. Yleensä tyypillistä espanjalaista ruokaa, mutta välillä myös ruokaa jonkun toisen maan tapaan.

Vamos de Tapas
 Opi tekemään espanjalaisia "tapaksia" ja maista espanjalaista ruokaa. Kuka voisi vastustaa tätä herkullista illanviettoa!
 
Visita a una tetería
Maista aromikasta teetä uppoutuen arabialaistyylisen teehuoneen ihastuttavan tunnelmaan. Paikka on ihanteellinen keskustelemiselle, etnisestä musiikista nauttimiselle sekä tarinan sadun tai legendan kuuntelemiselle.

Cena Internacional en la playa
Kesäisin opiskelijat kokoontuvat rannalle kansainväliselle päivälliselle jakaakseen omalle kotimaalleen tyypillisen aterian. Jokainen opiskelija tuo perinteisen ruokalajin ja jakaa sen muiden kanssa.

Visita a una bodega
Vierailu viinikellariin, jossa tutustut viinin valmistukseen ja maistat malagalaisia viinejä.

Noche malagueña
Malagan yöelämä on mielenkiintoista ja vaikuttavaa. Käyt alueen suosituissa baareissa ja diskoissa.

Aktiviteettien ja retkien aikataulu
Ohjelmat saattavat muuttua. Aikataulu löytyy keskuksen ilmoitustaululta.

 

Spanish Course Excursions - AlhambraRetket

Käytä hyödyksesi vapaat viikonloput ja matkusta lähiseudun kaupunkeihin E.I:n kanssa. Tutustut espanjalaiseen kulttuuriin ja voit harjoitella espanjan kielen taitojasi. E.I. ohjaaja tai opas lähtee retkelle ryhmän mukana ja antaa sinulle tietoa retkikohteista. Retket täydentävät kurssiasi ja tekevät kielikurssistasi ikimuistoisen.

Spanish Course Excursions - Ronda

Tyypillisiä retkiä Malagassa

Vieraile joissain tärkeimmistä Malagan lähellä sijaitsevista kaupungeista, kuten Marbellassa, Nerjassa ja Rondassa. Käy myös tyypillisissä andalusialaisissa kaupungeissa, kuten Sevillassa, Córdobassa ja Granadassa, joista voit löytää näiden kaupunkien historialliset aarteet.

Aktiviteettien ja retkien aikataulu
Ohjelmat saattavat muuttua. Aikataulu löytyy keskuksen ilmoitustaululta.Itsenäinen matkustaminen

Malagan kauppasataman, paikallisjunien ja lukuisten bussilinjojen ansiosta opiskelijoilla on mahdollisuus matkustaa viikonloppuisin itsenäisesti lähiseudun kaupunkeihin. Kaupungin tunteva ja ystävällinen E.I:n henkilökunta auttaa sinua suunnittelemaan ja järjestämään matkasi.

Kurssit, joihin sisältyy aktiviteetiohjelma (Espanja)

Kaikille E.I. opiskelijoille suositellaan lämpimästi osallistumista espanjan kielen koulun suunnittelemiin aktiviteetteihin ja retkiin, joita espanjan kielen koulu järjestetää ympäri vuoden. Jos kuitenkin suunnittelet opiskelevasi Espanjassa kesäkuukausina ja haluat kaikkien aktiviteettien kuuluvan ohjelmaasi automaattisesti, ehdotamme sinulle espanjan kesäkurssia. Kesän intensiivikurssi ja kesän superintensiivikurssi sisältää vähintään 8 aktiviteettia ja 3 retkeä tähän 4 viikkoa kestävän kurssin hintaan.
 


Espanjalainen kulttuuri
Don Quixote
Espanjalainen kirjallisuus
Espanjan provinssit ja kaupungit
Espanjalaiset juhlat
Tyypillistä Espanjaa
Ansioituneita espanjalaisia
Espanjalainen keittiö
Salamancan Plaza Mayor
Hyödyllinen opas...
Espanjan kurssit
Espanja
Malaga
Costa Rica
Meksiko
Málaga Guide