Start pagina | Spaanse taal cursussen | Spaanse Cultuur | Folder | Inschrijven | English

16-05-2008  
Spaans leren
Over de E.I.
Waarom Spaans leren?
Waarom E.I.?
Gratis folder
Nu inschrijven!
Bestemmingen  E.I.
Alcalá de Henares, Spanje
Salamanca,  Spanje
Málaga, Spanje
San Rafael, Costa Rica
Tamarindo, Costa Rica
Cuernavaca, Mexico
Cursus Spaans
Speciale aanbiedingen
Cursus Spaans
Huisvesting
Activiteiten / Excursies
Prijzen en Data
Services
Instap toets
E.I.
Video
Foto album
Aanbevelingen
Nieuwsbrief
Contact
Downloads
Informatie
Visa
University credits (V.S.)
Zweedse studenten - CSN
Bildungsurlaub
Medewerkers E.I.
Agentschappen E.I.
Universiteiten en scholen
spaans leren in spanje, alcala de henares

 Stad  Centrum E.I.  Activiteiten en Excursies  Ziektekosten verzekering  Aankomst  Cursussen
 

Ziektekosten verzekering


We wensen alle studenten natuurlijk een gezond verblijf toe bij de Escuela Internacional, zonder ziektes of ongelukken. Maar mocht het nodig zijn een dokter te bezoeken, willen wij u de nodige informatie verstrekken over de mogelijkheden een ziektekosten verzekering af te sluiten voor uw aankomst in Spanje.

De studenten uit landen van de Europese Unie die met Spanje een wederzijds akkoord hebben afgesloten, hebben recht op gratis gezondheidszorg in Spanje. Deze studenten zijn altijd gedekt door de ziektekostenverzekering van hun land. Om gratis hulp van doktoren en medische instellingen te ontvangen moet men de Europese ziektekosten verzekeringskaart meebrengen.

We raden studenten die niet afkomstig zijn uit landen uit de Europese Unie aan een ziektekosten verzekering af te sluiten bij de E.I. of bij een betrouwbare verzekeringsmaatschappij uit eigen land een internationale verzekering af te sluiten voor vertrek naar Spanje.

De verzekering van de E.I. dekt alle medische kosten zoals: doktersbezoeken, ziekenhuisopname, operaties en ongevallen. Medische behandelingen die buiten een arts omgaan en tandarts worden niet vergoed.

Als u in uw eigen land een polis heeft afgesloten dan gelden er doorgaans de volgende regels. U moet eventuele medische kosten voorschieten en bij terugkomst in eigen land wordt op vertoon van een kwitantie het bedrag terugbetaald. Afhankelijk van de verzekering die u afsluit ontvangt u of het hele bedrag of een deel van het bedrag terug. Het duurt gewoonlijk enige tijd voordat u het geld terug krijgt.

De studenten die een verzekering bij de E.I. afsluiten ontvangen informatie bij de receptie van de school, over de kliniek en de artsen waarmee de school een overeenkomst heeft gesloten.


 

Spaanse cultuur
Don Quijote de la Mancha
Spaanse literatuur
Provincies en steden
Spaanse feesten
Spaanse clichés
Internationaal bekende Spanjaarden
Spaanse keuken
Plaza Mayor Salamanca
Gids van...
Cursus Spaans
Spanje
Málaga
Costa Rica
México
Gids van Alcalá