Pääsivu | Espanjan kurssit | Espanjalainen kulttuuri | Esite | Ilmoittautuminen 16-05-2008  
Opi espanjaa
Tietoa E.I:stä
Miksi kannattaa opiskella espanjaa?
Miksi valita E.I.?
Ilmainen kurssiesite
Ilmoittaudu nyt!!!
E.I. opiskelukaupungit
Alcalá de Henares, Espanja
Salamanca, Espanja
Málaga, Espanja
San Rafael, Costa Rica
Cuernavaca, Meksiko
Kielikurssit
Tarjoukset
Espanjan kurssit
Majoitukset
Aktiviteetit / Retket
Hinnat ja ajankohdat
Hintaan sisältyvät palvelut
Testaa espanjan kielen taitosi
E.I.
Katso video
Kuvagalleria
Opiskelijoiden kokemuksia
Ilmainen uutiskirje
Ota meihin yhteyttä
Download
Hyödyllistä tietoa
Viisumit
E.I. kurssien hyväksiluku yhdysvaltalaisissa yliopistoissa
Ruotsalaisten opiskelijoiden CSN-apuraha-
Bildungsurlaub
E.I:n yhteistyökumppanit
Yhteistyöyritykset
Yliopistot ja koulut
Spanish Courses in Alcala de Henares

 Kaupunki  E.I.Keskus  Aktiviteetit ja retket  Sairausvakuutus  Saapuminen  Kurssit
 

Alcalá de Henares - Saapuminen

Kuljetuspalvelu lenttokentältä - Alcalá

Arriving to your Spanish School Saapuminen majoituksiin ei voisi olla enää helpompaa, kun käytössäsi on Escuela Internacionalin kuljetuspalvelu lentokentälä. Tämä palvelu on mahdollinen Madridin lentokentältä.

Halutessasi käyttää tätä vapaavalintaista palvelua, E.I:n edustaja tulee odottamaan sinua matkatavaroiden noutoalueen ulkopuolelle kädessään kyltti, jossa lukee Escuela Internacional tai oma nimesi. Lentokentältä sinut viedään suoraan majoitukseesi.
On tärkeää muistaa, että jos asut isäntäperheessä, sinun täytyy ilmoittaa perheelle arvioitu saapumisaikasi, jotta he ovat kotona saapuessasi majoitukseen. Jos aiot asua opiskelija-asunnossa, edustajamme antaa sinulle avaimet asuntoon.

Jos päätät käyttää hyväksesi tätä palvelua, lähetä meille lentotietosi niin pian kuin mahdollista. Lentotietosi täytyy olla meillä viimeistään viikkoa ennen saapumistasi, jotta voimme järjestää sinulle vastaanoton lentokentälle.

Jos lennollesi tulee joitain viimehetken muutoksia, jos myöhästyt jatkolennoltasi tai jos lentosi on yksinkertaisesti myöhässä, soita hätänumeroomme ja kerro meille muutoksista, jotta voimme järjestää sinulle uuden kuljetuksen kentältä majoitukseen. Jos et jostain syystä pysty ottamaan meihin yhteyttä ennen saapumistasi Espanjaan ja matkatavarat noudettuasi et nää sinua odottavaa edustajaamme, soita hätänumeroomme.

Alcalá de Henaresin hätänumero: 639 16 16 45

E.I. KeskusLentokenttä Hinta euroina
 SaapuminenLähtö
Alcalá de HenaresBarajas, Madrid€ 78,00€ 47,00Jos kaksi opiskelijaa tulee kielikurssille yhdessä ja saapuu Espanjaan samalla lennolla, he saavat kuljetuspalvelusta toiselle henkilölle 50% alennuksen sekä saapumisesta että lähtemisestä.

Kuinka saavut majoitukseesi yksin

Jos haluat kuitenkin matkustaa ja saapua kohdemaahasi itsenäisesti, olemme varautuneet siihen tekemällä sinulle yksityiskohtaiset ohjeet siitä, miten saapua majoitukseen itsenäisesti. Riippumatta siitä, miten opiskelija päättää saapua matkakohteeseen, jokainen Escuela Internacionalin kielikurssille osallistuja saa opiskelijan ohjekirjan, josta löytyy myös tämän sivun sisältö.

Madridin lentokentältä | Chamartínin juna-asemalta | Atochan juna-asemalta |
Madridista bussilla

Sanontoja ja hyödyllistä sanastoa

Madridin lentokentältä

Taksilla
Opiskelijat voivat mennä lentokentältä taksilla suoraan majoitukseensa Alcalá de Henaresiin. Matka kestää noin 20 minuuttia.

Taksi Madridin lentokentältä majoitukseesi 35 - 45 €
Hinta yhteensä taksilla Alcalá de Henaresiin 35 - 45 €Junlla
Lentokentällä on myös metropysäkki, joka sijaitsee terminaalissa 2. Noudettuasi laukkusi sinun tulee seurata kylttejä, jotka ohjaavat terminaaliin 2 ja sen jälkeen kylttejä, jotka opastavat sinut metrolle. Saapuessasi terminaaliin 4 voit mennä lentokentän ilmaisella bussilla terminaaliin 2. Bussit kulkevat kolmen minuutin välein. Voit varmistaa Madridin lentokentän kotisivuilta mihin terminaaliin saavut.www.aena.es

Katso Metro kartta. "Aeropuerto" metroasemalta lähdettyäsi, sinun täytyy jäädä pois Nuevos Ministerios-nimisellä asemalla. Tämä on Madridin suuntaan viimeinen asema metrolla numero 8, joka kulkee vaaleanpunaista linjaa.

Kun saavut Nuevos Ministerioksen metroasemalle, seuraa “Tren de Cercanias”-kylttejä. Sinun täytyy ostaa lippu Alcalá de Henaresiin. Kun olet ostanut lippusi, etsi laituri, josta lähtee juna C-1,C-2 tai C-7. Nämä kolme junaa menevät Alcaláan. Junien C-1 ja C-7 päätepysäkki on Alcalá de Henares. Junan C-2 päätepysäkki on Guadalajara; Alcalán asema on muutama pysäkki ennen Guadalajaraa ja siitä luultavasti ilmoitetaan junassa.  Katso junien reitit tästä.

Suosittelemme, että menet majoitukseesi Alcalán asemalta taksilla. Taksiaseman löydät suoraan juna-aseman edestä. Halutessasi voit myös soitaa taksin. Taksin puhelinnumero: 91 882 2188.

Jos aiot asua opiskelija-asunnossa, sinun täytyy noutaa ennen asunnolle menoa avaimet Hostal Don Juan I-nimisestä hostellista. Hostellin sijainti on merkitty Alcalá de Henaresin kartalle avaimella.

Matkasi lentokentältä Alcalán juna-asmalle kestänee noin tunnin ja 20 minuuttia.


1 metrolipput (Lentokenttä-Nuevos Ministerios) 2,00 €
1 junalippu (Nuevos Ministerios-Alcalá de Henares)2,25 €
Taksi juna-asemalta majoitukseesi4,00 -7,00 €
Hinta yhteensä junalla Alcalá de Henaresiin 8,25 - 11,25 €Bussilla
Tultuasi matkatavaroiden noutoalueen ulkopuolelle, sinun tulee seurata kylttejä bussipysäkille. Saapuessasi
terminaaliin 4 voit mennä lentokentän ilmaisella bussilla terminaalin 2 bussipysäkille. Bussit kulkevat kolmen minuutin välein. Voit valita toisen kahdeta bussista, sillä lentokentältä menee kaksi bussia Canillejasin bussipysäkille, josta voit mennä toisella bussilla suoraan Alcalá de Henaresiin:

 • Sininen bussi #89 Plaza Colon/Aeropuerto - Tämä on erityinen sininen bussi Espanjaan saapuville matkustajille ja bussissa on runsaasti tilaa matkatavaroille. Kun menet bussiin, sinun tulee sanoa kuljettajalle “Quiero bajar en Canillejas, por favor”. Canillejas on sen bussipysäkin nimi, jolla sinun tulee jäädä pois. Canillejas on kolmas bussipysäkki terminaalista numero 1.

  Bus Route - #89

 • Punainen bussi #101  Canillejas/Aeropuertoon - Tämä on tyypillinen madridilainen bussi. Bussilippu on vähän halvempi, mutta sinua ei välttämättä päästetä bussiin jos sinulla on paljon matkatavaroita. Voit mennä tällä bussilla päätepysäkille Canillejasiin, jossa kuljettaja pyytää sinua poistumaan bussista.

  Bus Route - #101

 • Canillejasin bussipysäkille päästyäsi sinun täytyy ylittää moottoritie jalankulkusiltaa pitkin. Suoraan tien toisella puolella näät bussipysäkin, jossa sinun täytyy odottaa bussia numero 223, joka menee Alcalá de Henaresiin. Busseja menee yleensä 15-20 minuutin välein. Voit laittaa matkatavarasi bussin alaosaan ja mennä sisälle bussiin. Sano kuljettajalle “Quiero ir a Alcalá de Henares”. Mene tällä bussilla päätepysäkille.

  Bus Route - Airport Bus

  Arriving to the Spanish CenterSuosittelemme, että menet majoitukseesi Alcalán asemalta taksilla. Taksiaseman löydät suoraan juna-aseman edestä. Halutessasi voit myös soitaa taksin. Taksin puhelinnumero : 91 882 2188.

  Jos aiot asua opiskelija-asunnossa, sinun täytyy noutaa ennen asunnolle menoa avaimet Hostal Don Juan I-nimisestä hostellista. Hostellin sijainti on merkitty Alcalá de Henaresin kartalle avaimella.

  Matkasi lentokentältä Alcalá de Henaresin bussiasemalle kestänee noin puolitoista tuntia.

  1 bussilippu bussilla #89/ #101 (Lentokenttä - Canillejas)1,00 €
  1 bussilippu bussilla #223 (Canillejas - Alcalá de Henares)1,49 €
  Taksi bussiasemalta majoitukseesi4,00 - 7,00 €
  Hinta yhteensä bussilla Alcalá de Henaresiin 6,49 - 9,49€  Chamartínin juna-asemalta  

  Jos saavut Chanmartinin juna-asemalle, seuraa “Tren de Cercanias”-kylttejä. Sinun täytyy ostaa lippu Alcalá de Henaresiin. Kun olet ostanut lippusi, etsi laituri, josta lähtee juna C-1,C-2 tai C-7. Nämä kolme junaa menevät Alcaláan. Junien C-1 ja C-7 päätepysäkki on Alcalá de Henares. Junan C-2 päätepysäkki on Guadalajara; Alcalán asema on muutama pysäkki ennen Guadalajaraa ja siitä luultavasti ilmoitetaan junassa . Katso junien reitit tästä.

  Suosittelemme, että menet majoitukseesi Alcalán asemalta taksilla. Taksiaseman löydät suoraan juna-aseman edestä. Halutessasi voit myös soitaa taksin.

  Jos aiot asua opiskelija-asunnossa, sinun täytyy noutaa ennen asunnolle menoa avaimet Hostal Don Juan I-nimisestä hostellista. Hostellin sijainti on merkitty Alcalá de Henaresin kartalle avaimella.
  Taksin puhelinnumero: 91 882 2188.


  1 junalippu (Chanmartin-Alcalá de Henares) 2,25 €
  Taksi juna-asemalta majoitukseesi4,00 - 7,00 €
  Hinta yhteensä junalla Alcalá de Henaresiin 6,25 - 9,25 €  Atochan juna-asemalta  

  Jos saavut Atochan juna-asemalle, seuraa “Tren de Cercanias”-kylttejä. Sinun täytyy ostaa lippu Alcalá de Henaresiin. Kun olet ostanut lippusi, etsi laituri, josta lähtee juna C-1,C-2 tai C-7. Nämä kolme junaa menevät Alcaláan. Junien C-1 ja C-7 päätepysäkki on Alcalá de Henares. Junan C-2 päätepysäkki on Guadalajara; Alcalán asema on muutama pysäkki ennen Guadalajaraa ja siitä luultavasti ilmoitetaan junassa. Katso junien reitit tästä.

  Suosittelemme, että menet majoitukseesi Alcalán asemalta taksilla. Taksiaseman löydät suoraan juna-aseman edestä. Halutessasi voit myös soitaa taksin.
  Taksin puhelinnumero: 91 882 2188.

  Jos aiot asua opiskelija-asunnossa, sinun täytyy noutaa ennen asunnolle menoa avaimet Hostal Don Juan I-nimisestä hostellista. Hostellin sijainti on merkitty
  Alcalá de Henaresin kartalle avaimella.

  1 junalippu (Atocha-Alcalá de Henares)2,25 €
  Taksi juna-asemalta majoitukseesi4,00 - 7,00 €
  Hinta yhteensä junalla Alcalá de Henaresiin 6,25 - 9,25 €  Madridista bussilla  

  Madridista on helppo kulkea Alcalá de Henaresiin menemällä bussilla Avenida de American bussiasemalta. Busseja lähtee Avenida de American asemalta Alcalá de Henaresiin10-20 minuutin välein. Sinun tulee mennä bussiin #223.  Jos sinulla on matkatavaroita, voit laittaa ne bussin alaosaan ja mennä sitten sisälle bussiin. Kun menet bussiin, sinun tulee sanoa kuljettajalle “Quiero ir a Alcalá de Henares, por favor”.  Mene tällä bussilla pääteasemalle.

  Suosittelemme, että menet majoitukseesi Alcalán asemalta taksilla. Taksiaseman löydät suoraan juna-aseman edestä. Halutessasi voit myös soitaa taksin.
  Taksin puhelinnumero: 91 882 2188.

  Jos aiot asua opiskelija-asunnossa, sinun täytyy noutaa ennen asunnolle menoa avaimet Hostal Don Juan I-nimisestä hostellista. Hostellin sijainti on merkitty
  Alcalá de Henaresi kartalle avaimella.
   

  1 bussilippu (Avda. De America-Alcalá de Henares) 2,00 €
  Taksi juna-asemalta majoitukseesi4,00 - 7,00 €
  Hinta yhteensä junalla Alcalá de Henaresiin 6,00 - 9,00€

Espanjalainen kulttuuri
Don Quixote
Espanjalainen kirjallisuus
Espanjan provinssit ja kaupungit
Espanjalaiset juhlat
Tyypillistä Espanjaa
Ansioituneita espanjalaisia
Espanjalainen keittiö
Salamancan Plaza Mayor
Hyödyllinen opas...
Espanjan kurssit
Espanja
Malaga
Costa Rica
Meksiko
Alcalá Guide