Pääsivu | Espanjan kurssit | Espanjalainen kulttuuri | Esite | Ilmoittautuminen 07-05-2008  
Opi espanjaa
Tietoa E.I:stä
Miksi kannattaa opiskella espanjaa?
Miksi valita E.I.?
Ilmainen kurssiesite
Ilmoittaudu nyt!!!
E.I. opiskelukaupungit
Alcalá de Henares, Espanja
Salamanca, Espanja
Málaga, Espanja
San Rafael, Costa Rica
Cuernavaca, Meksiko
Kielikurssit
Tarjoukset
Espanjan kurssit
Majoitukset
Aktiviteetit / Retket
Hinnat ja ajankohdat
Hintaan sisältyvät palvelut
Testaa espanjan kielen taitosi
E.I.
Katso video
Kuvagalleria
Opiskelijoiden kokemuksia
Ilmainen uutiskirje
Ota meihin yhteyttä
Download
Hyödyllistä tietoa
Viisumit
E.I. kurssien hyväksiluku yhdysvaltalaisissa yliopistoissa
Ruotsalaisten opiskelijoiden CSN-apuraha-
Bildungsurlaub
E.I:n yhteistyökumppanit
Yhteistyöyritykset
Yliopistot ja koulut

Kurssien kuvaukset

 Espanja

 Costa Rica

 Meksiko

 

Espanjan kurssit E.I. Cuernavacassa

Opiskelu kursseillamme on intensiivistä, ja oppitunneilla käytetään uusimpia ja tehokkaimpia opetusmenetelmiä, joiden avulla opiskelija oppii puhumaan sujuvasti. Opiskelija tutustuu myös meksikolaiseen kulttuuriin, yhteiskuntaan ja tapoihin. Vuosien opetuskokemuksen ansiosta ohjelmamme kehittyy jatkuvasti. Ohjelman laadukkuus näkyy opiskelijoidemme menestyksessä.

Ohjelmaan kuuluu 9 eri opiskelutasoa alkeistasosta hyvin korkeaan tasoon. Kurssin ensimmäisenä päivänä ammattitaitoinen ohjaaja haastattelee jokaista opiskelijaa, ja tämän haastattelun perusteella opiskelijat sijoitetaan heidän taitojaan ja tarpeitaan parhaiten vastaaville tasoille. Ohjelmamme aikana kielitaitosi kehittyy nopeasti ja voit opiskella niin nopeasti kuin pystyt.

Takaamme, että opetus on intensiivistä, henkilökohtaista ja tehokasta, sillä oppitunneilla on vain korkeintaan 5 opiskelijaa. Pienen opiskeluryhmän ansiosta opit puhumaan espanjaa nopeasti.

Kurssien alaikäraja on 17 vuotta.


Intensiivikurssi

20 oppituntia, joista jokainen kestää 50 minuuttia.
Tasot: Aloittelijatasosta hyvin korkeaan tasoon
Kesto: 2-16 viikkoa
Ryhmän koko: Korkeintaan 5 opiskelijaa


Spanish Course in MexicoTällä kurssilla keskitytään opiskelemaan käytännön espanjaa, jota tarvitaan jokapäiväisissä tilanteissa. Harjoitukset ja aktiviteetit kehittävät tosielämän tilanteissa tarvittavaa puhe- ja kirjoitustaitoa. Intensiivikurssin opiskelutasot sisältävät koko espanjan kieliopin. Alemmilla tasoilla opiskelet kuuntelemisen ja puhumisen kannalta välttämätöntä kielioppia ja sanastoa. Harjoittelet myös puhumista ja kirjoittamista. Opit puhumaan ja ymmärtämään espanjaa, sillä laadukkailla oppitunneillamme uusi kieli esitellään sinulle loogisella ja tehokkaalla tavalla. Ylemmillä tasoilla kartutat sanavarastoasi ja opiskelet vaikeampia ilmauksia ja kielioppirakenteita. Kehität ja parannat luetunymmärtämis- ja kirjoitustaitoasi. Keskustelutunneilla painotetaan opiskelijan kommunikointitaitojen kehittämistä, ja opiskelija harjoittelee keskustelemalla monista aiheista, jotka saattavat liittyä esimerkiksi meksikolaiseen elämään, talouteen, politiikkaan tai kulttuuriin.
Aloitusajankohdat:
Voit aloittaa minä tahansa maanantaina vuoden ympäri.
Hinnat:
Katso hinnasto

TOP


Superintensiivikurssi

25 oppituntia, joista jokainen kestää 50 minuuttia.
Tasot: Aloittelijatasosta hyvin korkeaan tasoon
Kesto: 2-16 viikkoa
Ryhmän koko: Korkeintaan 5 opiskelijaa


Spanish Students in Mexico Superintensiivikurssin rakenne on muuten samanlainen kuin intensiivikurssilla, mutta siihen kuuluu lisäksi ylimääräisiä oppitunteja. Syvennät kielitaitoasi ja tutustut Meksikon rikkaaseen kulttuuriin ja historiaan, ja opit tuntemaan niitä kulttuuripiirteitä, jotka vaikuttavat meksikolaisten arvoihin, käyttäytymiseen ja kielenkäyttöön. Motivoituneiden opiskelijoiden keskustelu-, kuuntelu- ja lukutaito kehittyy kurssin aikana nopeasti. Huomattavaa kehitystä kielitaidossa on nähtävissä jo muutaman viikon opiskelun jälkeen.
Tutustut espanjankieliseen kulttuuriin opiskellessasi meksikolaista taidetta, historiaa, kirjallisuutta ja musiikkia. Opit ymmärtämään erilaisia kulttuuripiirteitä, kuten tapoja, käyttäytymistä, asuja, ruokia ja vapaa-ajan aktiviteetteja. Tutustut myös luokkatovereihisi ja heidän erilaisiin kulttuureihinsa. Keskusteluaiheet riippuvat opiskelutasosta ja opiskelijoiden kiinnostusten kohteista.

Aloituspäivät:
Voit aloittaa minä tahansa maanantaina vuoden ympäri.
Hinnat:
Katso hinnasto

TOP


Yksilökurssi - Joustavin tapa opiskella

Omavalintainen määrä oppitunteja, vähintään 10.
Tasot: Aloittelijatasosta hyvin korkeaan tasoon
Kesto: 1-12 viikkoa


Yksilökurssit on suunniteltu kaikille kielitaitotasoille. Suosittelemme tätä kurssia niille, jotka kaipaavat jonkin tietyn alan sanastoa, ja jotka haluavat joustavan opiskeluaikataulun ja paljon henkilökohtaista ohjausta. Voit aloittaa kurssin milloin tahansa, kunhan olet ensin vahvistanut opiskeluaikataulusi ilmoittautumisen yhteydessä. Kurssiin on sisällyttävä vähintään 10 oppituntia. Oppiminen kurssin aikana on nopeaa ja tehokasta, sillä puolet opiskeluajasta on kuuntelemista ja puolet puhumista. Kurssin aikana etenet omaan tahtiisi, ja voit pyytää professoria keskittymään sinua eniten kiinnostaviin aiheisiin, kuten esimerkiksi talouteen, lääketieteeseen tai ilmailuun.

Aloituspäivät:
Voit aloittaa kurssisi minä tahansa maanantaina vuoden ympäri.
Hinnat:
Katso hinnasto
Joustava aikataulu

TOP


Intensiivi + Yksilö

20 oppituntia, joista jokainen kestää 50 minuuttia + 5 yksilöoppituntia.
Tasot: Aloittelijatasosta hyvin korkeaan tasoon
Kesto: 2-12 viikkoa
Ryhmän koko: Korkeintaan 5 opiskelijaa.


Tämä kurssi sopii täydellisesti niille, jotka haluavat osallistua dynaamisille ryhmätunneille yhdessä muiden kansainväisten opiskelijoiden kanssa, mutta myös käyttää hyväkseen mahdollisuutta opiskella yksilötunneilla, joiden aikana keskitytään opiskelijan omiin kiinnostuksen kohteisiin. Voit myös vahvistaa tai opiskella lisää intensiivikurssilla oppimiasi asioita, mutta omaan tahtiisi. Kurssi on rakenteeltaan samanlainen kuin intensiivikurssi, mutta saat lisäksi 5 yksilöoppituntia.

Aloitusajankohdat:
Voit aloittaa minä tahansa maanantaina vuoden ympäri.
Hinnat:
Katso hinnasto

TOP


Kurssit Meksikossa
Intensiivikurssi
Superintensiivikurssi
Yksilökurssi
Intensiivi + Yksilö

Espanjalainen kulttuuri
Don Quixote
Espanjalainen kirjallisuus
Espanjan provinssit ja kaupungit
Espanjalaiset juhlat
Tyypillistä Espanjaa
Ansioituneita espanjalaisia
Espanjalainen keittiö
Salamancan Plaza Mayor
Hyödyllinen opas...
Espanjan kurssit
Espanja
Malaga
Costa Rica
Meksiko