Pääsivu | Espanjan kurssit | Espanjalainen kulttuuri | Esite | Ilmoittautuminen 07-05-2008  
Opi espanjaa
Tietoa E.I:stä
Miksi kannattaa opiskella espanjaa?
Miksi valita E.I.?
Ilmainen kurssiesite
Ilmoittaudu nyt!!!
E.I. opiskelukaupungit
Alcalá de Henares, Espanja
Salamanca, Espanja
Málaga, Espanja
San Rafael, Costa Rica
Cuernavaca, Meksiko
Kielikurssit
Tarjoukset
Espanjan kurssit
Majoitukset
Aktiviteetit / Retket
Hinnat ja ajankohdat
Hintaan sisältyvät palvelut
Testaa espanjan kielen taitosi
E.I.
Katso video
Kuvagalleria
Opiskelijoiden kokemuksia
Ilmainen uutiskirje
Ota meihin yhteyttä
Download
Hyödyllistä tietoa
Viisumit
E.I. kurssien hyväksiluku yhdysvaltalaisissa yliopistoissa
Ruotsalaisten opiskelijoiden CSN-apuraha-
Bildungsurlaub
E.I:n yhteistyökumppanit
Yhteistyöyritykset
Yliopistot ja koulut

Kurssien kuvaukset

 Espanja  Costa Rica  Meksiko
 

Espanjan kurssit E.I. San Rafael del Coronadossa

Opiskelu kursseillamme on intensiivistä, ja oppitunneilla käytetään uusimpia ja tehokkaimpia opetusmenetelmiä, joiden avulla opiskelija oppii puhumaan sujuvasti. Opiskelija tutustuu myös costaricalaiseen kulttuuriin, yhteiskuntaan ja tapoihin. Vuosien opetuskokemuksen ansiosta ohjelmamme kehittyy jatkuvasti. Ohjelman laadukkuus näkyy opiskelijoidemme menestyksessä.

Ohjelmaan kuuluu 6 eri opiskelutasoa alkeistasosta hyvin korkeaan tasoon. Kurssin ensimmäisenä päivänä jokainen opiskelija osallistuu tasokokeeseen, jonka perusteella hänet sijoitetaan hänen taitojaan ja tarpeitaan parhaiten vastaavalle tasolle. Ryhmäkursseille osallistuvat aloittelijat voivat aloittaa kurssin vain kuun ensimmäisenä tai kolmantena maanantaina.

Takaamme, että opetus on intensiivistä, henkilökohtaista ja tehokasta, sillä oppitunneilla on vain korkeintaan 6 opiskelijaa. Pienen opiskeluryhmän ansiosta opit puhumaan espanjaa nopeasti.

Kurssien alaikäraja on 17 vuotta.

 

Intensiivikurssi

Viikossa 20 oppituntia, joista jokainen kestää 45 minuuttia. Oppitunnilla 4-6 opiskelijaa.
Kesto: 2-24 viikkoa.
6 tasoa: Aloittelijatasosta hyvin korkeaan tasoon.
Yleinen kielikurssi:

Lukeminen, puhuminen, lausuminen, kuunteleminen, kirjoittaminen, kielioppi, sanasto, Keski-Amerikan kulttuuri.
Oppitunnit:
Maanantaista perjantaihin klo: 8.30-12.00 (sisältää yhden 30 minuutin tauon). Jos tasolle osallistuu vain yksi opiskelija, hänelle järjestetään 20 ryhmäoppitunnin sijaan 15 yksilöoppituntia viikossa.

Maanantaista perjantaihin

08.30 - 10.002 x 45 minuuttia, kappale 1
10.00 - 10.30Tauko
10.30 - 12.002 x 45 minuuttia, kappale 2


Voit halutessasi opiskella oppituntien lisäksi itsenäisesti, sillä koulun kirjastossa on paljon oppikirjoja, joita sinulla on mahdollisuus lainata.


Spanish Course in Costa Rica Intensiivikurssi sisältää seuraavat aiheet:
2 oppituntia (Kappale 1), joiden aikana tehdään opettajan avustuksella suullisia ja kirjallisia kielioppiharjoituksia, tutkitaan sanomalehtiä kieliopillisesta näkökulmasta, pelataan pelejä, tutustutaan latinalaisamerikkalaisiin lauluihin ja tehdään keskusteluharjoituksia.
2 oppituntia (Kappale 2), joiden aikana keskitytään opiskelijoiden keskustelutaitojen kehittämiseen. Keskusteluharjoitusten aikana opiskelija oppii puhumaan päivittäisissä tilanteissa. Hän oppii myös kertomaan sosiaalisista, taloudellisista ja poliittisista mielipiteistään, sekä tietysti Costa Rican ja Latinalaisen Amerikan kulttuurista. Keskusteluaiheet riippuvat opiskelijan kielitaidosta ja aiheita saattavat olla mm. "Kaupassa käynti", "Ravintolassa käynti", "Latinalaisen Amerikan ja Costa Rican alkuperäisasukkat", "Taloudellisest ja sosiaaliset muutokset Latinalaisessa Amerikassa" tai "Historia ja ajankohtaiset tapahtumat". Kurssi soveltuu kaikille niille, jotka haluavat kehittää kielitaitoaan ja oppia puhumaan tämän päivän espanjaa ilman kielioppivirheitä.

Katso hinnat ja ajankohdat


Superintensiivikurssi

Viikossa 30 oppituntia, joista jokainen kestää 45 minuuttia. Oppitunnilla 4-6 opiskelijaa.
Kesto: 2-24 viikkoa.
6 tasoa: Aloittelijatasosta hyvin korkeaan tasoon.
Yleinen kielikurssi:
Kurssi on muuten samanlainen kuin intensiivikurssi, mutta osallistut lisäksi päivittäin kahdelle ylimääräiselle oppitunnille. Tunnit järjestetään maanantaista perjantaihin. Ylimääräisillä tunneilla opit uutta kielioppia ja harjoittelet aamupäivätunneilla oppimiasi asioita.
Oppitunnit:
Maanantaista perjantaihin klo: 8.30-14.00 (sisältää 2 30 minuutin taukoa). Jos tasolle osallistuu vain yksi opiskelija, hänelle järjestetään 30 ryhmäoppitunnin sijaan 21 yksilöoppituntia viikossa.
 

Maanantaista Perjantaihin

08.30 - 10.002 x 45 minuuttia, kappale 1
10.00 - 10.30Tauko 1
10.30 - 12.002 x 45 minuuttia, kappale 2
12.00 - 12.30Tauko 2
12.30 - 14.002 x 45 minuuttia, kappale 3Voit halutessasi opiskella oppituntien lisäksi itsenäisesti, sillä koulun kirjastossa on paljon oppikirjoja, joita sinulla on mahdollisuus lainata.

Superintensiivikurssin kappaleet 1 ja 2 ovat samanlaisia kuin intensiivikurssilla. Ylimääräisen oppitunnin (Kappale 3) aikana aamupäivällä opittuja asioista kerrataan kirjoitus- ja puhumisharjoitusten, videoiden avulla tehtävien kuunteluharjoitusten, sanastoharjoitusten, keskusteluharjoitusten, sanontojen harjoittelemisen ja, jos tarpeellista, foneettisten harjoitusten avulla. Hyvän kielitaidon omaavat opiskelijat voivat myös lukea ja analysoida latinalaisamerikkalaista ja costaricalaista kirjallisuutta. Superintensiivikurssilla kehität nopeasti keskustelu-, kuuntelu- ja lukutaitoasi.

Katso hinnat ja ajankohdat


Intensiivi + yksilö

Viikossa 25 oppituntia, joista jokainen kestää 45 minuuttia; Intensiivioppituntien lisäksi viisi 45 minuuttia kestävää yksilöoppituntia, joiden aikana keskitytään opiskelijoiden henkilökohtaisiin tarpeisiin ja erityisiin aiheisiin.
Kesto: 2-12 viikkoa.
6 tasoa: Aloittelijatasosta hyvin korkeaan tasoon.
Oppitunnit:

Maanantaista perjantaihin klo: 8.30-13.15 (sisältää 2 30 minuutin taukoa).
 

Maanantaista perjantaihin

08.30 - 10.002 x 45 minuuttia intensiiviopetusta, kappale 1
10.00 - 10.30Tauko 1
10.30 - 12.002 x 45 minuuttia intensiiviopetusta, kappale 2
12.00 - 12.30Tauko 2
12.30 - 13.1545 minuuttia yksilöopetustaTämä kurssi sisältää 20 ryhmäoppituntia (intensiivikurssi) ja 5 yksilöoppituntia viikossa. Tällä kurssilla opiskelet ryhmätuntien lisäksi yksilötunneilla, joiden aikana oppiminen on tehokasta ja nopeaa. Yksilötunneilla keskitytään yleisen espanjan opiskeluun, opiskelijan yksilöllisiin tarpeisiin ja tavoitteisiin, tai yhteen seuraavista aiheista: Kaupallinen espanja, matkailu ja kansalliset suhteet, valtiotiede/lakitiede, espanjan kielioppi ja sanasto,  espanjan kääntäminen, espanjalainen kirjallisuus, kokeeseen valmistautuminen tai vesihuolto. Muistathan, että aloittelijoiden tunneilla voidaan opiskella vain yleistä espanjan kieltä.

Katso hinnat ja ajankohdat


Yksilökurssi

Spanish Students in Costa Rica Viikossa 20, 30 tai 40 oppituntia, joista jokainen kestää 45 minuuttia. Opetus sisältää yleistä espanjaa ja opiskelijan pyynnöstä myös erityiseen aiheeseen keskittynyttä sanastoa. Tämä intensiivinen yksilökurssi  sopii erityisesti niille, jotka voivat osallistua kielikurssille vain yhdeksi tai kahdeksi viikoksi.
Kesto: 1-8 viikkoa.
Kaikki tasot.


Aamu: Voit halutessasi opiskella itsenäisesti, sillä koulun kirjastossa on paljon oppikirjoja, joita sinulla on mahdollisuus lainata.
Maanantaista perjantaihin (Esimerkki lukujärjestyksestä. Jos haluat osallistua 30-40 oppitunnille viikossa, sinulla saattaa olla oppitunteja myös aamuisin.)

13.00 - 14.302 x 45 minuuttia yksilöopetusta
14.30 - 15.00Tauko
15.00 - 16.302 x 45 minuuttia yksilöopetustaYksilöopetus ja kulttuurikoulutus:
Suunniteltu vastaamaan opiskelijan henkilökohtaisia tarpeita ja kiinnostuksen kohteita. Tunneilla keskitytään kehittämään joko opiskelijan yleistä kielitaitoa tai jonkin erityisen aiheen sanastonhallintaa. Voit osallistua kulttuurikoulutukseen jos aiot opiskella 30-40 tuntia viikossa. Kulttuurikoulutus sopii erityisesti niille opiskelijoille, jotka aikovat työskennellä espanjankielisessä ympäristössä, kuten Latinalaisessa Amerikassa.

Katso hinnat ja ajankohdat


Työharjoittelu

San Rafaelin kielikoulu tarjoaa yliopisto-opiskelijoille mahdollisuuden osallistua San Joséssa tai Central Valleyssa järjestettävään työharjoitteluun. Työharjoittelu kestää 8-24 viikkoa ja se suoritetaan yrityksessä tai sosiaalialan työssä. Majoitus voidaan järjestää pyynnöstä joko isäntäperheessä tai opiskelija-asunnossa. Työharjoitteluun osallistuvan opiskelijan on täytynyt opiskella vähintään kaksi vuotta yliopistossa ja hänen täytyy osallistua vähintään kahdeksi viikoksi Escuela Internacionalin intensiivi- tai superintensiivikurssille ennen työharjoittelun alkua. Työharjoitteluun osallistuvan opiskelijan tulee puhua sujuvasti espanjaa. Hinta sisältää harjoittelupaikan, ohjauksen ja työtodistuksen.
Pyydä lisätietoa työharjoittelusta


Vapaaehtoistyö

Costa Rican kielikoulu voi järjestää sinulle vapaaehtoistyöpaikan 2-24 viikoksi. Työskentely tapahtuu kansallispuistossa tai sosiaalialan työssä. Vapaaehtoistyöhön osallistuvan opiskelijan on osallistuttava vähintään neljäksi viikoksi Escuela Internacionalin intensiivi- tai superintensiivikurssille ennen vapaaehtoistyön alkua (kahden viikon opiskelu riittää jos hallitset kielen jo hyvin). Kansallispuistossa järjestettävän vapaaehtoistyön hintaan kuuluu majoitus puiston mökissä ja täysihoito (kaikki päivän ateriat).
Pyydä lisätietoa vapaaehtoistyöstä

TOP
 


Kurssit Costa Ricassa
Intensiivikurssi
Superintensiivikurssi
Yksilökurssi
Intensiivi + Yksilö
Työharjoittelu
Vapaaehtoistyö

Espanjalainen kulttuuri
Don Quixote
Espanjalainen kirjallisuus
Espanjan provinssit ja kaupungit
Espanjalaiset juhlat
Tyypillistä Espanjaa
Ansioituneita espanjalaisia
Espanjalainen keittiö
Salamancan Plaza Mayor
Hyödyllinen opas...
Espanjan kurssit
Espanja
Malaga
Costa Rica
Meksiko