Start pagina | Spaanse taal cursussen | Spaanse Cultuur | Folder | Inschrijven | English

16-05-2008  
Spaans leren
Over de E.I.
Waarom Spaans leren?
Waarom E.I.?
Gratis folder
Nu inschrijven!
Bestemmingen  E.I.
Alcalá de Henares, Spanje
Salamanca,  Spanje
Málaga, Spanje
San Rafael, Costa Rica
Tamarindo, Costa Rica
Cuernavaca, Mexico
Cursus Spaans
Speciale aanbiedingen
Cursus Spaans
Huisvesting
Activiteiten / Excursies
Prijzen en Data
Services
Instap toets
E.I.
Video
Foto album
Aanbevelingen
Nieuwsbrief
Contact
Downloads
Informatie
Visa
University credits (V.S.)
Zweedse studenten - CSN
Bildungsurlaub
Medewerkers E.I.
Agentschappen E.I.
Universiteiten en scholen
Spaans leren in Mexico

 Stad  E.I. Centrum  Activiteiten en Excursies  Ziektekosten verzekering  Aankomst  Cursussen
 

Spaanse talenschool in Cuernavaca, Mexico

Welkom in Cuernavaca, "De stad van de eeuwige lente", waar we u met open armen zullen ontvangen. We hopen dat u zult genieten van haar bloemen, de mensen, het klimaat, de muziek, haar keuken en zo zijn er nog veel meer andere zaken die voor een onvergetelijke ervaring zullen zorgen. Ook hopen wij dat de Spaanse taalschool vele deuren voor u zal openen in de wereld van de Spaans- Mexicaanse cultuur en taal. Onze leraren en personeel zullen altijd voor u klaar staan om u op ieder moment te helpen, zodat u de Spaanse taal zo goed mogelijk kan leren. We zullen u laten zien hoe mooi en veelzijdig Mexico is, u zult er iedere dag weer versteld van staan. Ik wil u op deze manier alvast hartelijk welkom heten bij de school en in Mexico. U zult zich er thuis voelen!

Hermilio Brito - Directeur van de E.I. Cuernavaca


In de stad Cuernavaca is de school te vinden waarmee de E.I. samenwerkt in Mexico. Deze Spaanse taalschool werd in 1975 opgericht en is lid van de AIPEC (Asociación de Institutos para la Enseñanza del Español en Cuernavaca, A.C.), dit is een vereniging van talenscholen in Cuernavaca, wiens doel is de kwaliteit van het onderwijs van de verschillende scholen te controleren en te verbeteren.

Kaart van Cuernavaca waarop het centrum van de E.I. staat aangegeven.

De Spaanse talenschool is in een rustige wijk van Cuernavaca gesitueerd, op 30 minuten lopen van het historisch centrum van de stad ( 10 minuutjes met de bus). Er zijn 6 aulas binnen en 5 aulas buiten in de tuin. Er is een cafetaria, een administratie kantoor met receptie, een bibliotheek, een conferentiezaal, een videozaal, een openbare telefoon en een keuken. In iedere klas zijn gemiddeld 3 tot maximaal 5 studenten. Gedurende de zomerperiode zijn er ongeveer 50 tot 70 studenten en in de winterperiode tussen de 30 en 50 studenten.


Bij de Spaanse taalcursus in Cuernavaca, kunt u kiezen uit 4 verschillende cursussen. Kies uw cursus en groep, kies voor leren in groepsverband of individueel. De  intensieve, super intensieve, individueel en individuele cursussen, bieden u een geweldige manier de Spaanse taal te leren. klik hier om het complete cursusoverzicht te bekijken van de E.I. in Mexico.

Spaans studeren in Mexico Geniet na de lessen van de relaxede omgeving waarin de school zich bevind. Oefen het Spaans door met klasgenoten te kletsen terwijl u een wandeling door de tuinen maakt, of speel een partijtje basketbal met de andere studenten.

De taalschool verzorgd uw verblijf bij een Mexicaans gastgezin. Deze zijn met zorg geselecteerd en wonen op ongeveer 10 minuutjes afstand van de talenschool. De meeste studenten vinden het plezierig naar school te lopen, de afstand is kort en op deze manier genieten ze van de mooie omgeving. Mocht u liever met de bus naar de talenschool komen dan is dit ook mogelijk, Cuernavaca heeft stadsbussen. Ook kunt u van deze bussen gebruik maken om naar andere bestemmingen in de stad te reizen.

In de directe omgeving van de talenschool vindt u allerlei voorzieningen zoals: supermarkten, een appotheek, banken, sportfaciliteiten, wasserettes en restaurants

Andere services van het centrum in Mexico:

  • Een zorgvuldig geselecteerde huisvesting bij een gastgezin.
  • Culturele activiteiten programma en excursies. 
  • Gratis consulten bij een mentor.
  • Gratis toegang tot het internet.
  • Bij de receptie kunnen studenten postzegels kopen en post ontvangen.

Redenen om te kiezen voor E.I. in Cuernavaca

leer spaans in Mexico Mexico is het land van diversiteit en kleur met een interessante mix van culturen, schitterende landschappen en een rijke historie. Bezoek de verschillende historische plaatsen, de fasinerende ruines uit de precolombiaanse tijd of ga naar een mooi strand. Vergeet niet de vele verschillende overheerlijke Mexicaanse gerechten te proeven.

Cuernavaca bevindt zich dichtbij Mexico City, dit maakt het extra makkelijk te reizen naar andere steden en plaatsen in het land.

De kleine groepjes studenten zorgen ervoor dat men snel leert doordat de docent persoonlijke aandacht kan geven aan iedere student.


Het is erg makkelijk een vlucht te vinden naar Mexico City en vanaf het vliegveld Benito Juárez naar Cuernavaca is het maar anderhalf uur met de bus (er gaan directe bussen van het vliegveld naar Cuernavaca).

 

Spaanse cultuur
Don Quijote de la Mancha
Spaanse literatuur
Provincies en steden
Spaanse feesten
Spaanse clichés
Internationaal bekende Spanjaarden
Spaanse keuken
Plaza Mayor Salamanca
Gids van...
Cursus Spaans
Spanje
Málaga
Costa Rica
México