Pääsivu | Espanjan kurssit | Espanjalainen kulttuuri | Esite | Ilmoittautuminen 19-07-2008  
Opi espanjaa
Tietoa E.I:stä
Miksi kannattaa opiskella espanjaa?
Miksi valita E.I.?
Ilmainen kurssiesite
Ilmoittaudu nyt!!!
E.I. opiskelukaupungit
Alcalá de Henares, Espanja
Salamanca, Espanja
Málaga, Espanja
San Rafael, Costa Rica
Cuernavaca, Meksiko
Kielikurssit
Tarjoukset
Espanjan kurssit
Majoitukset
Aktiviteetit / Retket
Hinnat ja ajankohdat
Hintaan sisältyvät palvelut
Testaa espanjan kielen taitosi
E.I.
Katso video
Kuvagalleria
Opiskelijoiden kokemuksia
Ilmainen uutiskirje
Ota meihin yhteyttä
Download
Hyödyllistä tietoa
Viisumit
E.I. kurssien hyväksiluku yhdysvaltalaisissa yliopistoissa
Ruotsalaisten opiskelijoiden CSN-apuraha-
Bildungsurlaub
E.I:n yhteistyökumppanit
Yhteistyöyritykset
Yliopistot ja koulut
Spanish Courses in Cuernavaca

 Kaupunki  E.I.Keskus  Aktiviteetit ja retket  Sairausvakuutus  Saapuminen  Kurssit
 

Espanjan kielen koulu Cuernavacassa, Meksikossa

Director of our Spanish School in Mexico

“Tervetuloa Cuernavacaan! ‘Ikuisen kevään kaupunki’ odottaa, että voi ottaa sinut avosylin vastaan. Toivomme, että voit matkasi aikana nauttia kaikesta siitä, mitä kaupungilla on sinulle tarjottavana. Värikkäät kukat, poikkeuksellinen ilmasto, loistava ruoka, ihmisten vieraanvaraisuus ja paikallinen musiikki tekevät kokemuksestasi unohtumattoman. Cuernavacan E.I. espanjan kielen koulu auttaa sinua avaamaan oven espanjalaisuuden ja meksikolaisen kulttuurin maailmaan. Professorimme ja henkilökuntamme luovat lämpimän mutta asiantuntevalle opetukselle sopivan ilmapiirin ja auttavat sinua aina mielellään. Voit tutustua kauniiseen ja monipuoliseen Meksikoon, joka varmasti tuottaa sinulle yllätyksiä joka päivä. Toivotamme sinut sydämmellisesti tervetulleeksi Cuernavacaan. Toivomme, että tunnet olosi täällä kotoisaksi!”
Hermilo Brito - E.I. Cuernavacan johtaja

Cuernavacan kaupunki on E.I:n Meksikossa sijaitsevan yhteistyökoulun koti. Tämä espanjan kielen koulu aloitti toimintansa vuonna 1975 ja se on AIPEC:in (Asociación de Institutos para la Enseñanza del Español en Cuernavaca, A.C.) perustajajäsen. AIPEC on cuernacavalaisia kielikouluja varten perustettu järjestö, joka pyrkii tarkkailemaan ja ylläpitämään laadukkaita palveluita kaikissa kaupungin kielikouluissa.

Cuernavacan kartta, E.I. keskuksen sijainti.

Spanish School in Mexico Espanjan kielen koulu sijaitsee rauhallisella asuinalueella Cuernavacassa, 30 minuutin kävelymatkan päässä (10 minuuttia bussilla) kaupungin historiallisesta keskustasta. Koulussa on kuusi sisäluokkaa ja viisi puutarhassa sijaitsevaa ulkoluokkaa, joissa oppitunnit järjestetään. Lisäksi koululla on ulkoilmakahvila, kirjasto, konferenssihuone, videohuone, yleisöpuhelin, keittiö ja hallinnollinen toimisto, jossa vastaanottoaula. Jokaisella tunnilla opiskelijoita on vähintään 3, mutta enintään 5. Talvikaudella keskuksella opiskelee yhtä aikaa noin 30-50 opiskelijaa, kun taas kesäkuukausina opiskelijoita voi olla 50-70.

Cuernavacassa on neljä erilaista kurssivaihtoehtoa espanjan kielen opiskelua varten. Riippumatta siitä, oletko kiinnostunut osallistumaan energisen oppimisympäristön omaaville ryhmäkursseille vai kaipaatko mielummin henkilökohtaista huomiota, sekä superintensiivi-, intensiivi-, intensiivi+yksilö- että yksilökurssit tarjoavat sinulle jotain erityistä, joka tukee opiskelukokemustasi. Klikkaa tästä jos haluat nähdä kokonaisen listan E.I:n kursseista Meksikossa.

Spanish Course in MexicoOppituntien ulkopuolella voit jutella uusien ystäviesi kanssa koulun puutarhassa ja nauttia samalla lämmöstä ja koulun ystävällisestä ilmapiiristä. Voit myös käyttää hyödyksesi koulun yksityistä koripallokenttää pelaamalla siellä muiden koulun opiskelijoiden kanssa.

Kielikoulu voi järjestää majoituksesi yhteen valikoiduista meksikolaisista isäntäperheistä, jotka asuvat noin 10 minuutin kävelymatkan päässä keskukselta. Opiskelijat liikkuvat yleensä koulumatkansa jalkaisin, sillä lyhyt välimatka on miellyttävä kävellä. Voit myös halutessasi liikkua Cuernavacassa bussilla. Bussilla voi liikkua myös matkustettaessa koululta tai majoitukselta muihin kaupunginosiin.

Lähistöllä on paljon palveluita, kuten ruokakauppoja, apteekki, pankki, urheilutiloja, pesula ja ravintoloita.

Muita keskuksen tarjoamia palveluita:
  • Huolellisesti valitut majoitukset isäntäperheissä
  • Järjestetyty ylimääräiset aktiviteetit ja viikonloppuretket
  • Ilmainen yksityinen tutor-ohjaus, jota on tarjolla joka päivä. (15 minuuttia)
  • Ilmainen sähköpostiyhteys opiskelijoille
  • Opiskelijat voivat ostaa postimerkkejä ja lähettää sekä vastaanottaa postia keskuksen vastaanottoaulasta.

On monta syytä valita E.I. Cuernavaca!

Spanish Students in Mexico Meksiko on värikäs ja erilainen maa, joka on sekoitus kulttuuria, maisemia ja rikasta historiaa. Nauti vierailuista vaikuttavilla atsteekki- ja maya-heimojen aikaisten temppeleiden raunioilla ja kauniilla rannoilla. Älä myöskään unohda maistaa erilaisia meksikolaisia ruokalajeja.

Cuernavaca sijaitsee keskeisellä paikalla lähellä Mexico Cityä, joten matkustaminen muihin kaupunkeihin ja eri puolelle Meksikoa on helppoa ja kätevää.

Pienet luokkakoot tehostavat opetusta ja mahdollistavat henkilökohtaisen huomion jokaiselle opiskelijalle.

Helppo saapua kansainvälisistä kohteista, Mexico City/Benito Juarezin kansainvälinen lentokenttä sijaitsee noin puolentoista tunnin bussimatkan (bussi lähtee lentokentältä) päässä Cuernavacasta.Espanjalainen kulttuuri
Don Quixote
Espanjalainen kirjallisuus
Espanjan provinssit ja kaupungit
Espanjalaiset juhlat
Tyypillistä Espanjaa
Ansioituneita espanjalaisia
Espanjalainen keittiö
Salamancan Plaza Mayor
Hyödyllinen opas...
Espanjan kurssit
Espanja
Malaga
Costa Rica
Meksiko