Pääsivu | Espanjan kurssit | Espanjalainen kulttuuri | Esite | Ilmoittautuminen 19-07-2008  
Opi espanjaa
Tietoa E.I:stä
Miksi kannattaa opiskella espanjaa?
Miksi valita E.I.?
Ilmainen kurssiesite
Ilmoittaudu nyt!!!
E.I. opiskelukaupungit
Alcalá de Henares, Espanja
Salamanca, Espanja
Málaga, Espanja
San Rafael, Costa Rica
Cuernavaca, Meksiko
Kielikurssit
Tarjoukset
Espanjan kurssit
Majoitukset
Aktiviteetit / Retket
Hinnat ja ajankohdat
Hintaan sisältyvät palvelut
Testaa espanjan kielen taitosi
E.I.
Katso video
Kuvagalleria
Opiskelijoiden kokemuksia
Ilmainen uutiskirje
Ota meihin yhteyttä
Download
Hyödyllistä tietoa
Viisumit
E.I. kurssien hyväksiluku yhdysvaltalaisissa yliopistoissa
Ruotsalaisten opiskelijoiden CSN-apuraha-
Bildungsurlaub
E.I:n yhteistyökumppanit
Yhteistyöyritykset
Yliopistot ja koulut
Spanish Courses in Alcala de Henares

 Kaupunki  E.I.Keskus  Aktiviteetit ja retket  Sairausvakuutus  Saapuminen  Kurssit
 

Espanjan kielen koulu Alcalá de Henaresissa, Espanjassa

Opi puhumaan espanjaa espanjan kielen koulussa Alcalá de Henaresissa Espanjassa. Voit opiskella espanjaa kauniissa ympäristössä ja harjoitella espanjan kielen taitojasi joko luokassa tai tämän espanjalaisen kaupungin kaduilla.

Coordinator of our Spanish School in Alcala de Henares

"Tervetuloa Alcaláan. Jos seikkailusi Espanjassa tuo sinut tänne, huomaat pian, että kielitaitosi parantuu nopeasti espanjan tuntiesi aikana. Saat uusia kansainvälisiä ystäviä samalla kun rentoudut ja keskityt opintoihisi tässä historiallisessa yliopistokaupungissa, joka on meidän kotimme. Olemme ylpeitä siitä, että Alcalán historiallinen keskus on nimetty UNESCO:n maailmanperintökohteeksi sen kielellisen edistyksellisyyden ja jo keskiajalla toimintansa aloittaneen yliopisto-organisaation vuoksi. Olen varma, että kävelet usein keskustan kaduilla, istut ja juttelet ystäviesi kanssa Plaza de Cervantesin ulkoilmakahviloissa tai maistelet erilaisia tapaksia paikallisissa baareissa ja ravintoloissa. Muista maistaa karamellikastikkeella kuorrutettuja manteleita Clarisas Conventissa lähellä yliopistorakennusta. Voit myös käydä lähellä sijaitsevassa Espanjan pääkaupungissa Madridissa."
Miguel Ángel García, E.I. Alcalá de Henaresin opinto-ohjaaja

E.I.espanjan kielen koulu sijaitsee Alcalá de Henaresin sydämmessä Calle Talamancalla lähellä Plaza de Cervantesia ja kaupungin historiallista keskustaa. Koulu toimii modernin rakennuksen toisessa kerroksessa. Rakennuksen hyvin varustellut korkealaatuiset tilat sopivat loistavasti opiskeluun. Keskuksella on 8 ilmastoinnilla ja lämmityksellä varustettua luokkahuonetta, vastaanottoaula ja kirjasto, jossa internetyhteydellä varustetut tietokoneet. Yksi isommista luokkahuoneista on monikäyttöhuone, jota käytetään aktiviteetteja, elokuvien katselua ja valmistumisseremonioita varten. Luokkahuoneiden lasiovet avautuvat terassille, jonne opiskelijat kokoontuvat välillä aamutauon aikana nauttimaan kaunista säästä. Saman rakennuksen katutasossa on kahvila ja yläkerrasta löytyy pieni opiskelija-asuntola.

Tämä espanjan kielen koulu perustettiin vuonna 1995 ja se avasi ovensa toisena E.I. ketjun jäsenistä Espanjassa. Täällä sijaitsee myös E.I:n keskustoimisto, jossa käsitellään jokaisen viiden koulun ilmoittautumisasiat. Oppitunneilla opiskelijoiden enimmäismäärä on 10. Talvikaudella keskuksella opiskelee yhtä aikaa noin 25-40 opiskelijaa, kun taas kesällä opiskelijoita on noin 75-100. Opiskelijat voivat oppia puhumaan espanjaa ympäristössä, jossa oppiminen on nopeaa ja tehokasta.

Spanish Course in Alcalá de Henares Tällä keskuksella on tarjolla paljon erilaisia espanjan kielen ja kulttuurin kursseja. Kurssiohjelma tarjoaa laajan valikoiman eri tasoisia ja -tyyppisiä kursseja, kuten intensiivikursseja, superintensiivikursseja ja kesäkursseja, joihin on yhdistetty aktiviteetteja ja retkiä. Tarjolla on myös pitkäkestoisempia kursseja ja kokeisiin valmistavia kursseja. E.I. Alcalá de Henaresin espanjan kielen koulun tarjoamia erikoiskursseja ovat espanjan opettajille tarkoitettu kurssi heinäkuussa, kaupallisen espanjan kurssi ja yksilökurssi professorin kotona. Klikkaa tästä jos haluat nähdä kokonaisen listan E.I. kursseista, jotka voivat auttaa sinua oppimaan espanjaa.

Escuela Internacionalin Alcalá de Henaresin keskuksen opinto-ohjaaja ohjaa kokeneiden opetuksen ammattilaisten ryhmää. Espanjaa äidinkielenään puhuvat opettajat ohjaavat sinua oppitunneilla aktiiviseen vuorovaikutukseen, mikä kehittää sekä suullista kielitaitoasi että kirjoitustaitoasi. Syventymesi espanjan kieleen ja kulttuuriin yhdessä E.I. kurssien korkean laadun kanssa auttaa sinua oppimaan espanjaa jo ensimmäisestä päivästä lähtien.

Muut keskuksen tarjoamat palvelut:

 • Huolellisesti valitut majoitukset isäntäperheissä tai jaetuissa opiskelija-asunnoissa

 • Kulttuurillisia aktiviteetteja ja retkiä

 • Kuljetuspalvelu Madridin lentokentältä

 • Sairausvakuutus

 • Ilmainen internetin käyttöoikeus, WLAN (Wi-Fi)

 • Kirjeiden vastaanotto sihteerin toimistolla

 • Faksien lähetys


  On monta syytä valita E.I. Alcalá de Henares!
   

 • Alcalá de Henares tarjoaa rauhallisen ilmapiirin, joka sopii loistavasti opiskeluun. Alcalán miellyttävän ympäristön ja koulun ja majoitusten lyhyen välimatkan ansiosta päiväohjelmasi on rentouttava. Kaupungista pääsee kätevästi paikallisjunalla tai bussilla Madridiin, joten pääkaupungin tarjoanta on helposti ulottuvillasi.

 • Helppo saapua kansainvälisistä kohteista, Madrid Barajasin kansainvälinen lentokenttä 20 minuutin automatkan päässä.

 • Keskeinen sijainti Espanjassa, minkä vuoksi matkustaminen muihin Espanjan kaupunkeihin helppoa.

 • UNESCO nimesi Alcalá de Henaresin “Maailmanperintökaupungiksi”.

 • Kulttuurillisia aktiviteetteja ja retkiä.

  Klikkaa tästä jos haluat suurentaa kuvan (JPG)  /  Klikkaa tästä jos haluat suurentaa tai tulostaa kuvan (PDF)

  Escuela Internacional
  Espanjan kielen koulu Alcalá de Henaresissa
  Calle Talamanca, 10
  28807, Alcalá de Henares
  Madrid, Espanja
  Sähköposti:
  info@escuelai.com
  Puhelin: +34 91 883 1264

   


Espanjalainen kulttuuri
Don Quixote
Espanjalainen kirjallisuus
Espanjan provinssit ja kaupungit
Espanjalaiset juhlat
Tyypillistä Espanjaa
Ansioituneita espanjalaisia
Espanjalainen keittiö
Salamancan Plaza Mayor
Hyödyllinen opas...
Espanjan kurssit
Espanja
Malaga
Costa Rica
Meksiko
Alcalá Guide
Spanish Students in Alcala de Henares