Pääsivu | Espanjan kurssit | Espanjalainen kulttuuri | Esite | Ilmoittautuminen 11-10-2008  
Opi espanjaa
Tietoa E.I:stä
Miksi kannattaa opiskella espanjaa?
Miksi valita E.I.?
Ilmainen kurssiesite
Ilmoittaudu nyt!!!
E.I. opiskelukaupungit
Alcalá de Henares, Espanja
Salamanca, Espanja
Málaga, Espanja
San Rafael, Costa Rica
Cuernavaca, Meksiko
Kielikurssit
Tarjoukset
Espanjan kurssit
Majoitukset
Aktiviteetit / Retket
Hinnat ja ajankohdat
Hintaan sisältyvät palvelut
Testaa espanjan kielen taitosi
E.I.
Katso video
Kuvagalleria
Opiskelijoiden kokemuksia
Ilmainen uutiskirje
Ota meihin yhteyttä
Download
Hyödyllistä tietoa
Viisumit
E.I. kurssien hyväksiluku yhdysvaltalaisissa yliopistoissa
Ruotsalaisten opiskelijoiden CSN-apuraha-
Bildungsurlaub
E.I:n yhteistyökumppanit
Yhteistyöyritykset
Yliopistot ja koulut
Spanish Courses in Costa Rica

 Kaupunki  E.I.Keskus  Aktiviteetit ja retket  Sairausvakuutus  Saapuminen  Kurssit
 

Espanjan kielen koulu San Rafaelissa, Costa Ricassa

Opi espanjaa Escuela Internacionalissa espanjan kielen koulussamme San Rafaelissa, Costa Ricassa. Tämä koulu on Instituto Cervantesin hyväksymä.Spanish Language School Certified by the Instituto Cervantes

Director of our Spanish School in Costa Rica

“Minulla on ilo kutsua sinut Costa Ricaan. Costa Rica sijaitsee Keski-Amerikassa ja on tunnettu lumoavista luonnonvaroistaan sekä rauhallisesta ilmapiiristään. Täällä voit tutkia luontoa ja nauttia ulkona olemisesta.
Costa Rican espanjan kielen koulu toimii ystävällisellä ja vieraanvaraisella Coronadon alueella, joka sijaitsee Braulio Carrillon kansallispuiston vieressä, ja vain 10 kilometrin päässä Costa Rican pääkaupungista San Josesta.
Riippumatta siitä, oletko ottamassa ensiaskeliasi kohti espanjan kielen maailmaa vai täydennätkö jo kehittynyttä kieletaitoasi, tulet varmasti nauttimaan opiskelusta rauhallisessa ympäristössä rehevien puutarhojen keskellä, jossa Costa Rican E.I. keskus sijaitsee. Professorimme ja henkilökuntamme tekevät mielellään parhaansa tukeakseen kokemustasi espanjan kielen oppimisesta."
Ana Mercedes Rodríguez - E.I. Costa Rican johtaja


Spanish School in Costa Rica Costa Rican espanjan kielen koulu on yksityinen koulu ja se kuuluu Escuela Internacionalin ketjuun. Koulu perustettiin vuonna 1986 ja se on yksi vanhimmista kielikouluista Costa Ricassa. Koulu käyttää samoja opetusmetodeita kuin Escuela Internacionalin espanjan kielen koulut Espanjassa ja tarjoaa E.I. opiskelijoille korkealaatuista ja asiantuntevaa espanjan kielen opetusta.

Costa Rican espanjan kielen koulu toimii suuressa talossa, joka sijaitsee vanhan “Quinta Toyopan (jumalten paikka)"-nimisen maalaistalon tontilla. Koulun ympärillä on 5000 neliömetriä laaja trooppinen puutarha, jossa on yli 100 eri kasvi- ja puulajia sekä paljon lintuja ja perhosia. Koulun sijainti tarjoaa sinulle rauhallisen ja rentouttavan opiskeluympäristön, sekä valokuvauksellisen näkymän keskuslaaksoon.


Spanish Students in Costa Rica Kielikoulussa on 7 luokkahuonetta, tietokoneita itsenäistä opiskelua ja sähköpostia varten, keittö kahvin keittämistä varten, hallinnollinen toimisto, sekä vastaanottoaula, jossa oleskelutila opiskelijoita varten. Koulussa on myös talvipuutarhaan tehty kirjasto, josta löytyy päivittäin ilmestyviä sanomalehtiä, aikakausilehtiä ja matkailutietoa. Talvikaudella keskuksella opiskelee yhtä aikaa noin 25-35 opiskelijaa, kun taas kesäkaudella opiskelijoita on noin 15-25.

Matkustaminen espanjan kielen kouluun ja sieltä takaisin on kätevää ja helppoa. Suurin osa isäntäperheistä asuu kävelyetäisyydellä ja useat julkiset bussit pysähtyvät Quinta Toyopanin pääsisäänkäynnin luona. Coronadon pääbussiasema sijaitsee noin 850 metrin päässä, ja asemalta menee busseja Quinta Toyapaniin 10-15 minuutin välein.

Tarjolla on valikoima espanjan kielen ja kulttuurin kursseja ja oppitunteja, joita voit suorittaa perus-, intensiivi- ja yksilökurssin muodossa. Nauti pienistä opetusryhmistä (korkeintaan 6 opiskelijaa yhdellä tunnilla) oppitunneilla, joiden aikana sinua ohjaavat espanjaa äidinkielenään puhuvat professorit, joilla on kokemusta vieraan kielen opetuksesta. Mahdollisuus myös vapaaehtoistyöhön ja harjoittelupaikkoihin. Klikkaa tästä nähdäksesi kaikki E.I:n Costa Rican espanjan kurssit.

Kouluajan ulkopuolella voit käyttää hyödyksesi useita keskuksen tarjoamia urheilumahdollisuuksia. Tarjolla mm. pöytätennistä, koripalloa ja maastopyörien vuokrausta. Näitä lajeja voi harrastaa ilmaiseksi (maastopyörien käytöstä sinun on maksettava pantti, jonka saat pyörän palautettuasi takaisin).

Muita urheilulajeja, kuten uintia, tennistä, jalkapalloa ja juoksemista varten Costa Rican koululla on sopimus lähellä olevan "La Garena"-nimisen urheilukerhon kanssa. Ensimmäinen urheilukerta on ilmainen, mutta seuraavista kerroista on maksettava kertamaksu. Voit myös ostaa kuukausikortin.
 
Spanish School's Garden in Costa Rica Muut keskuksen tarjoamat palvelut:

  • Huolellisesti valitut majoitukset isäntäperheissä tai jaetuissa opiskelija-asunnoissa.

  • Vapaa-ajan aktiviteetit-ohjelma.  

  • Ilmainen kuljetus San Josen lentokentältä isäntäperheeseen.

  • Keskuksella sijaitseva pieni matkatoimisto, josta saa matkailutietoa ja apua matkan valmisteluun.


On monta syytä valita E.I. Costa Rica!

Costa Rica on maa, josta löytyy vuoristoja, puita, kukkia ja rantoja. Maa on ihanteellinen vaihtoehto niille luonnonystäville, jotka haluavat opiskella espanjaa nauttien samalla ulkonaolosta ja ainutlaatuisen kauneuden ihailusta, joihin tämä Keski-Amerikan maa tarjoaa mahdollisuuden.
Spanish Students in the Garden Coronadossa opiskelijoilla on koulun ihanteellisen sijainnin ja ympäristön ansiosta parhaat opiskeluolosuhteet. Nauti opiskelusta ystävällisessä, puhtaassa ja turvallisessa ympäristössä. Myös naisopiskelijat voivat mennä yksin ulos tuntien olonsa aina turvalliseksi.

Costa Ricassa puhuttavaa espanjaa pidetään yhtenä maailman parhaimmista espanjan kielistä. Costaricalaiset puhuvat hitaasti ja ääntävät sanat selkeästi ja virheettömästi.

Kohteeseen on helppo tulla muista maista, San Jose (Juan Santamaría International Airport) 45 minuutin automatkan päässä.

Isäntäperheet ovat erityisen kilttejä ja ystävällisiä ja ovat aktiivisesti mukana kotiohjelmissa. Perheet ovat aidosti kiinnostuneita kulttuurillisista eroista perheen ja opiskelijan välillä. Perheet tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden oppia espanjaa ja tutustua latinalaisamerikkalaisen perheen tapoihin ja päivittäiseen elämään.


Espanjalainen kulttuuri
Don Quixote
Espanjalainen kirjallisuus
Espanjan provinssit ja kaupungit
Espanjalaiset juhlat
Tyypillistä Espanjaa
Ansioituneita espanjalaisia
Espanjalainen keittiö
Salamancan Plaza Mayor
Hyödyllinen opas...
Espanjan kurssit
Espanja
Malaga
Costa Rica
Meksiko