Pääsivu | Espanjan kurssit | Espanjalainen kulttuuri | Esite | Ilmoittautuminen 25-07-2008  
Opi espanjaa
Tietoa E.I:stä
Miksi kannattaa opiskella espanjaa?
Miksi valita E.I.?
Ilmainen kurssiesite
Ilmoittaudu nyt!!!
E.I. opiskelukaupungit
Alcalá de Henares, Espanja
Salamanca, Espanja
Málaga, Espanja
San Rafael, Costa Rica
Cuernavaca, Meksiko
Kielikurssit
Tarjoukset
Espanjan kurssit
Majoitukset
Aktiviteetit / Retket
Hinnat ja ajankohdat
Hintaan sisältyvät palvelut
Testaa espanjan kielen taitosi
E.I.
Katso video
Kuvagalleria
Opiskelijoiden kokemuksia
Ilmainen uutiskirje
Ota meihin yhteyttä
Download
Hyödyllistä tietoa
Viisumit
E.I. kurssien hyväksiluku yhdysvaltalaisissa yliopistoissa
Ruotsalaisten opiskelijoiden CSN-apuraha-
Bildungsurlaub
E.I:n yhteistyökumppanit
Yhteistyöyritykset
Yliopistot ja koulut

 Kaupunki  E.I.Keskus  Aktiviteetit ja retket  Sairausvakuutus  Saapuminen  Kurssit
 

Costa Rica - Aktiviteetit ja retket

Costa Rican E.I:ssa voit osallistua viikottain järjestettäviin aktiviteetteihin. Espanjan kielen koulu on suunnitellut nämä aktiviteetit "vapaa-ajan aktiviteetit"-ohjelman mukaisesti. Koulu järjestää sinulle 3-4 aktiviteettia viikossa, joiden aikana tutustut paremmin costaricalaiseen kulttuuriin ja paikallisiin tapoihin, näät historiallisia nähtävyyksiä, tutustut ihmisiin ja harjoittelet tietysti espanjan kieltä! Tutustu costaricalaiseen kulttuuriin ja matkusta Costa Ricassa samalla kun opiskelet espanjaa.

Kouluviikko alkaa kaupunkikierroksella San Rafaelissa, ja sen aikana tutustut kaupunkiin ja näät mitä kaikkea se sinulle tarjoaa.  Viikon edetessä aktiviteetit tarjoavat sinulle keskuksella latinalaisen tanssin ja ruoanlaiton opetusta. Voit myös opetella salsan, rumban ja cumbian askeita (tai voit osallistua koulun matkalle salsa discoon, jossa voit harjoitella taitojasi) ja osallistua kokkaustunneille tai perinteisen costaricalaisen ruoan maistamiseen.

Aktiviteeteista saatetaan periä pieni maksu.

Joka torstai järjestetään puoli päivää kestäviä retkiä lähellä sijaitseville nähtävyyksille. Jokainen retki maksaa 12€ ja opiskelija maksaa itse myös muut asiaankuuluvat kustannukset, kuten sisäänpääsyn, ruoat ym. Retkikohteita on yhteenä 12 ja ne toistuvat joka kolmas kuukausi. Kohteita ovat esimerkiksi Poas Volcano, Irazu Volcano, Braulio Carrillon kansallispuisto, Orosi Valley, vesiputoukset, kolibripuutarha, perhosnäyttely ja San Jose, jossa tehdään tutustumiskierros.


KayakViikonloppuisin voit viettää aikaasi vapaasti Costa Ricassa. Costa Rica on luontoystävän paratiisi, sillä sieltä löytyy upeita vesiputouksia, sademetsiä, vuoristosademetsiä, meri ja vuoria. Costa Rica on myös monien harvinaisten eläinlajien ja kasvien tyyssija.


Horse RidingSuunnittele täydellinen viikonloppuretki koulussa sijaitsevan pienen matkatoimiston avustuksella. Matkatoimiston henkilökunta voi suositella sinulle eri retkivaihtoehtoja, antaa sinulle tietoa matkustamisesta ja majoituksesta sekä auttaa sinua tekemään varauksia. Tarjolla on eri pituisia retkiä. Vaihtoehtoina puoli päivää, koko päivän tai koko viikonlopun kestävät retket.

Suosittuja retkivaihtoehtoja ovat esimerkiksi matkat sisämerelle ja Arenal Volcanoon. Kohteissa saatat yöpyä sademetsässä eläinten tarkkailuun tarkoitetussa majassa, rannalla yksinkertaisessa vierastalossa tai 4 tähden hotellissa. Matkakohteita ovat myös Tortugeron kansallispuisto, Nicoya Peninsula Jacó, Manuel Antonio ja Guanacaste.

Arenal Volcano

Tyypillisiä viikonloppuretkiä

(Arvioituja hintoja)
Turtle Island (koko päivä): $70
Tortugeron kansallispuisto (koko päivä): $75
Arenal Volcano yöllä (koko päivä, sisältää päivällisen): $65
Lauttaretki (koko päivä): $65

 


Spanish Culture
Don Quixote de la Mancha
Spanish Literature
Spanish Provinces and Cities
Spanish Festivals
Typically Spanish
Distinguished Spaniards
Spanish Cuisine
Salamanca Plaza Mayor
Practical Guide to...
Spanish Courses
Spain
Malaga
Costa Rica
Mexico