Pääsivu | Espanjan kurssit | Espanjalainen kulttuuri | Esite | Ilmoittautuminen 19-07-2008  
Opi espanjaa
Tietoa E.I:stä
Miksi kannattaa opiskella espanjaa?
Miksi valita E.I.?
Ilmainen kurssiesite
Ilmoittaudu nyt!!!
E.I. opiskelukaupungit
Alcalá de Henares, Espanja
Salamanca, Espanja
Málaga, Espanja
San Rafael, Costa Rica
Cuernavaca, Meksiko
Kielikurssit
Tarjoukset
Espanjan kurssit
Majoitukset
Aktiviteetit / Retket
Hinnat ja ajankohdat
Hintaan sisältyvät palvelut
Testaa espanjan kielen taitosi
E.I.
Katso video
Kuvagalleria
Opiskelijoiden kokemuksia
Ilmainen uutiskirje
Ota meihin yhteyttä
Download
Hyödyllistä tietoa
Viisumit
E.I. kurssien hyväksiluku yhdysvaltalaisissa yliopistoissa
Ruotsalaisten opiskelijoiden CSN-apuraha-
Bildungsurlaub
E.I:n yhteistyökumppanit
Yhteistyöyritykset
Yliopistot ja koulut
Majoitukset

Majoitukset - Cuernavaca - Isäntäperheet

Minkälainen perhe on?

Isäntäperheeseen kuuluu joko naimisissa oleva pari tai ainoastaan nainen, jolla saattaa olla lapsia. Tärkein asia on, että perheessä on kotoisa tunnelma ja opit tuntemaan maan elämäntyylin. Joillain perheillä voi olla myös muita opiskelijoita, jotka ovat joko paikallisia tai ulkomaalaisia. Ainoa perheessä puhuttava kieli on espanja. Tutustut helposti muihin kotona asuviin opiskelijoihin.

Isäntäperheen säännöt

Huoneet:

Voit asua perheessä omassa tai toisen henkilön kanssa jaetussa huoneessa. Jos tulet kursseille yhdessä jonkun kanssa, voimme halutessasi sijoittaa teidät samaan perheeseen. Voitte ottaa molemmille omat huoneet tai asua yhdessä samassa huoneessa.

Ateriat:

Voit valita toisen seuraavista vaihtoehdoista:
1. Vain aamupala
2. Täysihoito (3 ateriaa): aamupala, lounas ja päivällinen

Tyypillisessä meksikolaisessa perheessä syödään seuraavina aikoina:
Aamupala: klo 07:30-08:00.
Lounas: klo 13:00-14:00. Päivän pääruoka. Tyypillisiä kotiruokia.
Päivällinen: klo 19:00-20:00. Kevyt ateria.

Erityisvaatimukset:

Ilmottautuessasi kursseille sinun tulee kertoa meille myös mahdollisista erityisvaatimuksista. Vaatimukset voivat liittyä esimerkiksi perheen tupakointiin, eläimiin (allergia), erityisruokavalioihin (kasvissyönti/allergia) tai lapsiin (perhe, jossa on/ei ole lapsia). Kerro nämä asiat ilmoittautumislomakkeessasi.

Majoituksen kesto:

Isäntäperhevaraukset tehdään täysinä viikkoina,mutta lisäpäiviä voidaan järjestää. Kaikilla kursseilla isäntäperheen varaus alkaa päivää ennen kurssisi alkamista (sunnuntai) ja päättyy päivä kurssin päättymisen jälkeen (lauantai). Jos aiot saapua isäntäperheeseen aikaisemmin tai lähteä perheestä myöhemmin, ilmoita siitä etukäteen E.I:n keskustoimistoon, jotta voimme järjestää isäntäperheen kanssa sinulle lisäpäiviä.

Lakanat ja pyykki:

Perheellä on sinulle lakanat ja pyyhkeet. Sinun täytyy tuoda vain henkilökohtaiset tavarasi. Pyykinpesu ei kuulu majoituksen hintaan. Lähistöllä on paljon pesuloita, joissa voit käydä pesemässä pyykkisi.

Puhelin:

Voit vastaanottaa puheluita perheeseen, mutta et voi soittaa. Alueella on useita ylesöpuhelimia, joista voit soittaa. Meksikossa on kahdenlaisia yleisöpuhelimia, joita toiset toimivat kolikoilla ja toiset puhelinkorteilla. Koululla on opiskelijoita varten yksi molempia yleisöpuhelimia. Voit soittaa niistä paikallispuheluita ja kansainvälisiä vastapuheluita. Puhelinkortteja saa LADATEL-merkeillä varustetuista kaupoista, lehtipisteistä, ruokakaupoista, apteekeista, bussiasemilta jne.

Suosittelemme myös, että opiskelija etsii omasta maastaan puhelinyhtiön, josta saa vastapuhelukortteja, ja käyttää niitä soittamiseen. Näin opiskelija säästää rahaa.

Matkat:

Jos ruokaohjelmaasi kuuluu lounas ja aiot lähteä päivän kestävälle matkalle, isäntäperhe valmistaa sinulle lounaan evääksi. Ilmoita matkasta perheelle päivää aikaisemmin. Jos aiot matkustaa perheessä asumisen aikana, muista, että et saa rahoja takaisin matkustusajalta.


Espanjalainen kulttuuri
Don Quixote
Espanjalainen kirjallisuus
Espanjan provinssit ja kaupungit
Espanjalaiset juhlat
Tyypillistä Espanjaa
Ansioituneita espanjalaisia
Espanjalainen keittiö
Salamancan Plaza Mayor
Hyödyllinen opas...
Espanjan kurssit
Espanja
Malaga
Costa Rica
Meksiko