Pääsivu | Espanjan kurssit | Espanjalainen kulttuuri | Esite | Ilmoittautuminen 16-05-2008  
Opi espanjaa
Tietoa E.I:stä
Miksi kannattaa opiskella espanjaa?
Miksi valita E.I.?
Ilmainen kurssiesite
Ilmoittaudu nyt!!!
E.I. opiskelukaupungit
Alcalá de Henares, Espanja
Salamanca, Espanja
Málaga, Espanja
San Rafael, Costa Rica
Cuernavaca, Meksiko
Kielikurssit
Tarjoukset
Espanjan kurssit
Majoitukset
Aktiviteetit / Retket
Hinnat ja ajankohdat
Hintaan sisältyvät palvelut
Testaa espanjan kielen taitosi
E.I.
Katso video
Kuvagalleria
Opiskelijoiden kokemuksia
Ilmainen uutiskirje
Ota meihin yhteyttä
Download
Hyödyllistä tietoa
Viisumit
E.I. kurssien hyväksiluku yhdysvaltalaisissa yliopistoissa
Ruotsalaisten opiskelijoiden CSN-apuraha-
Bildungsurlaub
E.I:n yhteistyökumppanit
Yhteistyöyritykset
Yliopistot ja koulut

Tietoa E.I:sta

 Mikä on E.I.?  Tavoitteet  Opiskelijakuvaus Opettajat ja opetusmenetelmät
 

Opettajat ja opetusmenetelmät

Tehokasta oppimista

Opi espanjaa Escuela Internacionalin espanjan kielen kouluissa Espanjassa, Meksikossa ja Costa Ricassa. Opettajamme käyttävät opetuksessa innovatiivisia menetelmiä, mikä auttaa sinua oppimaan espanjaa nopeasti ja tehokkaasti.

E.I keskukset ovat tutkineet ja kehittäneet uusimpia innovatiivisia kielenopetusmenetelmiä vuodesta 1988 lähtien. Nykyisin käytämme ohjelmissamme espanjan kielen kouluissa keskustelupainotteista opetusmenetelmää. Tunneilla tehtävät toiminnot ja harjoitukset ovat käytännönläheisiä ja ne keskittyvät suulliseen ja kirjalliseen ilmaisuun. Tunneilla valmistaudutaan myös todellisiin keskustelutilanteisiin.

Espanjan kurssiEscuela Internacionalin opiskelutasot suovat mahdollisuuden opiskelijan kielitaidon vaihtelevalle kehitykselle. Kaikki opiskelijat osallistuvat ensimmäisenä päivänä tasokokeeseen, jonka perusteella heidät sijoitetaan heidän tarpeilleen ja taidoilleen parhaiten sopivalle tasolle. Heti alusta lähtien opiskelijan taidot kehittyvät nopeasti, sillä he ovat jatkuvasti kosketuksessa espanjan kieleen. Opiskelijat oppivat espanjaa kielen luonnollisessa ympäristössä.

Keskuksen johtaja on arvioinut sekä ohjelmat että jokaisen kurssin sisällön yhdessä opintojen johtajan kanssa. Ohjelmat ja kurssit on myös suunniteltu E.I. säännösten mukaisesti. Kouluttajamme ovat testanneet menestyksekkäästi kaikki E.I:n koulutusmateriaalit yli 35:tä kansalaisuutta edustavien opiskelijoiden avulla.  Kielikoulumme Espanjassa, Costa Ricassa ja Meksikossa tarjoavat näin ollen korkealaatuista opetusta.


Espanjan opettajiaKolmen kuukauden superintensiivikurssi E.I:ssa vastaa melkein kolmen vuoden opiskelua ( 2 tuntia viikossa) kotimaassasi.  Syventymisesi espanjan kieleen ja kulttuuriin yhdistettynä E.I:n laadukkaisiin kursseihin auttaa sinua ensimmäisestä päivästä lähtien. Parhaiten opit kielen puhumalla, kuuntelemalla ja lukemalla niin paljon kuin mahdollista. E.I:n kouluissa voi tehdä sen kaiken hauskalla ja luovalla tavalla.


Kurssit ovat tarjolla ympäri vuoden. Jos osaat jo espanjaa, voit aloittaa minä maanantaina tahansa. Jos haluat aloittaa alkeista ja aiot opiskella Espanjassa, suosittelemme, että aloitat opiskelusi kurssin alussa.

Keskustelupainotteinen menetelmä

Suuri osa luokan materiaalista esitellään käytännöllisten toimintojen ja harjoitusten muodossa, minkä vuoksi opit ymmärtämään ja puhumaan espanjaa melkein huomaamatta. Tätä kutsutaan keskustelupainotteiseksi menetelmäksi. Opettaja lavastaa tilanteen, johon opiskelija saattaa joutua oikeassa elämässä. Luokan harjoitusten edetessä opiskelija oppii opettajan avustuksella kommunikoimaan mielekkäällä tavalla tärkeistä aiheista.

Keskustelupainotteinen opetusmenetelmä toimii sijoittamalla sinut elämän todellisiin tilanteisiin. Toisin kuin muut kertaukseen ja harjoituksiin pohjautuvat kielten opetusmenetelmät, keskustelupainotteinen opetusmenetelmä on eloisa, vaihteleva ja täynnä mahdollisuuksia, sillä painotus on kommunikoinnissa. Menetelmän avain on jatkuva vuorovaikutus opiskelijan ja opettajan, opiskelijaparien tai opiskelijryhmien välillä.

Ohjelmamme koostuu tosielämän tilanteisiin pohjautuvista, luovista luokkatoiminnoista, joihin on yhdistetty kieliopillista vahvistusta. Käytännölliset ja luovat toiminnot auttavat opiskelijoita käyttämään opittuja rakenteita ja antavat heille itseluottamusta puhua uutta kieltä. Tunnit on suunniteltu siten, että opit ensin esimerkkien ja rakenneharjoitusten avulla uuden sanaston ja kieliopilliset rakenteet. Sitten harjoittelet uusia käsitteitä ryhmä- tai paritöissä, jotka muistuttavat oikeita keskustelutilanteita. Ohjaajat ohjaavat tunteja rohkaisten sinua osallistumaan aktiivisesti.
Katso oppitunnin sisältö ja rakenne

Espanjan tunti

Motivoivat ohjaajat, joilla on kokemusta opettamisesta

Kielikoulun menestys on kiinni hyvistä opettajista ja heidän käyttämistään metodeista. Siksi E.I. luetaan innokkaiden, opetuskokemusta omaavien ammattilaisten joukkoon. Parhaista yliopistoista valmistuneet ohjaajat opettavat opiskelijoita motivoiden, ja kaikki opettajat puhuvat äidinkielenään espanjaa. Tehokkaiden keskustelupainotteisten menetelmien ja opettajien aktiivisen E.I. toimintaohjelmaan osallistumisen ansiosta voimme taata sinulle ikimuistoisen ja menestyksekkään kokemuksen missä tahansa valitsemassasi kaupungissa.

Ainutlaatuinen espanjan E.I. In-house koulutus

Uudet E.I. ohjaajat osallistuvat erityisiin In-house seminaareihin opiskellakseen Escuela Internacionalissa käytettäviä metodeita. Näissä seminaareissa he oppivat, että kielellinen kehitys on kiinni monista tekijöistä ja eri maista kotoisin olevilla ihmisillä on erilaisia oppimisvaikeuksia. Seminaareissa kerrotaan kuinka nämä esteet voidaan ylittää siten, että opiskelija kehittyy nopeammin ja tehokkaammin.

Opetusmateriaali

KurssimateriaaliaKaikki opiskelijat saavat kurssin ensimmäisenä päivänä opetusmateriaalia. Tämä materiaali voi koostua joko julkaistuista oppikirjoista tai opettajajoukkomme tekemistä opetuskappaleista, työkirjoista ja muusta materiaalista. Ohjaajien saatavilla on paljon viimeisimpiä opetusresursseja. Tällaisia ovat esimerkiksi uusin kielenopetusteknologia ja erityiset kansainvälisten opiskelijoiden tarpeisiin räätälöidyt kurssimateriaalit.

E.I. tunneilla käytetään paljon erilaista opetusmateriaalia ja espanjalaisen kulttuurin havainnollistamisvälineitä. Professorit käyttävät myös E.i:n kirjastoa valmistellessaan oppitunteja. Tässä esimerkkejä materiaalista, jota tunneilla käytetään opiskelijoiden saamien tekstikirjojen lisäksi.

Kirjat:
Erityiset tekstikirjat, muut kielioppitekstit, sanakirjat ja muut apuvälineet, menetelmäkirjat, suositukset

Videot:
Espanjalaiset ohjelmat, espanjaksi puhutut ohjelmat, kulttuuriohjelmat, nauhoitetut luokkaesitykset

Kasetit:
Kasetit julkaistuista teksteistä, jotka sisältävät keskusteluita ja muita kuuntelutehtäviä; suosittuja lauluja; radiomainoksia

Escuela Internacionalin tekemä materiaali:
Kirjoitustuntien työkirjoja, Superior Spanish Course-työkirjoja ja kulttuurituntien työkirjoja. Myös opettajien opaskirjoja, joissa mukana suosituksia materiaalista, jota voi käyttää tunneilla julkaistujen tekstien lisäksi. Tätä materiaalia voi käyttää mm. sanasto- ja kielioppitunneilla, vanhojen kokeiden kertauksessa, mielikuvien herättämisessä  ja kokemusten luomisessa.  

Kielitaidon kehityksen jatkuva arviointi

Professorit tarkkailevat jatkuvasti opiskelijan kehitystä. Joka viikko tehtävän kokeen avulla opiskelija huomaa kehityksensä ja ohjaaja näkee helposti missä osa-alueissa tarvitaan harjoitusta. Ohjelman tai kuukauden kestävän kurssin päättymisen merkiksi opettaja antaa jokaiselle opiskelijalle arvosanakortin, joka mittaa opiskelijan kielitaidon kehittymistä.

E.I. todistukset

Espanjan opiskelijoita1. Todistus osallistumisesta.
Jokainen tunneille säännöllisesti osallistuva opiskelija saa tällaisen todistuksen. Se todistaa, että opiskelija on osallistunut Escuela Internacionalin kursseille.


2. Kunniamaininta.
Tämä annetaan niille opiskelijoille, jotka ovat saaneet ylimmän arvosanan (10) jokaisella tasolla.


Espanjalainen kulttuuri
Don Quixote
Espanjalainen kirjallisuus
Espanjan provinssit ja kaupungit
Espanjalaiset juhlat
Tyypillistä Espanjaa
Ansioituneita espanjalaisia
Espanjalainen keittiö
Salamancan Plaza Mayor
Hyödyllinen opas...
Espanjan kurssit
Espanja
Malaga
Costa Rica
Meksiko
Student References

"Time here at the school passes very quickly. In Salamanca, you can find E.I., and you will see that their professionalism is impressive."  Spanish Student in Alcala
View full text.

 

Brazil,
48 years old, teacher