Pääsivu | Espanjan kurssit | Espanjalainen kulttuuri | Esite | Ilmoittautuminen 16-05-2008  
Opi espanjaa
Tietoa E.I:stä
Miksi kannattaa opiskella espanjaa?
Miksi valita E.I.?
Ilmainen kurssiesite
Ilmoittaudu nyt!!!
E.I. opiskelukaupungit
Alcalá de Henares, Espanja
Salamanca, Espanja
Málaga, Espanja
San Rafael, Costa Rica
Cuernavaca, Meksiko
Kielikurssit
Tarjoukset
Espanjan kurssit
Majoitukset
Aktiviteetit / Retket
Hinnat ja ajankohdat
Hintaan sisältyvät palvelut
Testaa espanjan kielen taitosi
E.I.
Katso video
Kuvagalleria
Opiskelijoiden kokemuksia
Ilmainen uutiskirje
Ota meihin yhteyttä
Download
Hyödyllistä tietoa
Viisumit
E.I. kurssien hyväksiluku yhdysvaltalaisissa yliopistoissa
Ruotsalaisten opiskelijoiden CSN-apuraha-
Bildungsurlaub
E.I:n yhteistyökumppanit
Yhteistyöyritykset
Yliopistot ja koulut

Tietoa E.I:sta

 Mikä on E.I.?  Tavoitteet  Opiskelijakuvaus  Opettajat ja opetusmenetelmät
 

Tavoitteet

TERVETULOA ESCUELA INTERNACIONALIIN!

Me autamme sinua avaamaan uuden oven maailmaan. Maailmaan, joka muuttuu nopeammin kuin kukaan olisi 20 vuotta sitten uskonut.

Escuela Internacionalin johtajatValtioiden rajat katoavat ja maiden väliset suhteet lujittuvat joka päivä ympäri maailmaa. Euron tultua käyttöön Eurooppa ei enää ole ainoastaan maantieteellinen alue, vaan myös unioni, jolla on oma valuutta. Pohjois-Amerikassa Yhdysvaltojen, Kanadan ja Meksikon toiminta NAFTA:n kanssa on alkanut vakiintua, kuten on tapahtunut myös etelä-Amerikan ja MercoSurin välillä. Myös japanilaiset yritykset pitävät yllä siteitään kaikkiin aasialaisiin naapurivaltioihinsa.

Nämä jatkuvat muutokset eivät vaikuta meihin ainoastaan yhteiskunnallisella ja ammatillisella tasolla, vaan ne näkyvät myös henkilökohtaisessa elämässämme. Internetin ansiosta maat ovat nykyisin lähempänä toisiaan kuin koskaan. Nuori brasilialainen on saanut ystäviä ympäri maailmaa puhumalla heidän kanssaan päivittäin internetissä. Samalla hän unelmoi, että voisi jonain päivänä tavata heidät kaikki. Yhdysvaltalainen viiniasiantuntija täydentää parhaiden espanjalaisten ja ranskalaisten viinien kokoelmaansa käymättä Euroopassa. Hän ostaa viinit näiden kahden maan viininviljelijöiden kotisivuilta. Nämä ja monet muut asiat ovat tulleet mahdollisiksi tämän päivän teknologian avulla.

Oletko sinä valmistautunut tähän uuteen aikaan? Mikä on se avain, joka avaa sinulle oven maailmaan? Vastaus on yksinkertainen: Kyky kommunikoida ja ymmärtää eri kieliä ja kulttuureita. Hyvä kielitaito ei ole enää etuoikeus vaan välttämättömyys. Kyky ymmärtää toista kulttuuria on elintärkeää työskenneltäessä kansainvälisessä ryhmässä.

Tavoitteemme täällä Escuela Internacionalissa on auttaa sinua löytämään tämä avain. Espanjan, maailman toisiksi puhutuimman kielen oppiminen ja espanjalaisen kulttuurin ymmärtäminen on pääsylippusi lukemattomiin mahdollisuuksiin tässä muuttuvassa maailmassa.

Haluamme jakaa kanssasi Escuela Internacionalin tavoitteen: Opettaa espanjan kieltä mahdollisimman tehokkaalla ja viihdyttävällä tavalla, pitäen samalla lupauksen alati kohentuvasta ohjelman laadusta.

Tule Escuela Internacionaliin ja anna meidän auttaa sinua avaamaan ovi espanjan maailmaan.

Luis Cebollada
Johtaja Escuela Internacional

 


...
Kokemukset
Kommunikointi
Opettajat/ Opetusmenetelmät
Cd Rom
Ilmainen esite
Uutiskirje
Video
Kuvagalleria